Uitknippad-serviceprovider in de VS

Gaan naar blijven Over Onze Bedrijf

Wij gaan Afbeelding uitsnijden, een outsourcing en offshore beeldbewerkingsbedrijf. We bieden een verscheidenheid aan beeldbewerkingsdiensten, zoals Clipping Path, Image Masking, Shadow Adding, Color Correction, Photo Retouching, E-commerce Photo Editing, Imperfection Fixing, Portrait Editing, Jewelry Editing, 3D & Video Editing, en nog veel meer! We doen het allemaal 100% handmatig zodat je de meest persoonlijke en perfecte service krijgt. Het hart van ons bedrijf zijn onze briljante redacteuren. We werven de meest getalenteerde, creatieve en ijverige redacteuren uit alle hoeken van Bangladesh. De meeste van onze klanten zijn 's werelds beste fotografen, retailers, e-commercesites, merken, bureaus, enz. Enkele van de grootste bedrijven over de hele wereld vertrouwen elke dag op ons met hun afbeeldingen. Dus dat alleen kan een garantie zijn van hoe serieus we zijn over ons beveiligingsbeleid. Wanneer we je positieve feedback, tevredenheid en blije reacties horen, is dat het moment waarop we echte vreugde vinden en het brengt een enorme glimlach op al onze gezichten!

We begonnen onze reis in 2014 vanuit een kleine kamer in een garage. Nu hebben we een hoofdkantoor waar ons productieteam, administratieteam en marketingteam in harmonie samenwerken. We zijn ook een concern van Multilat, Inc., dat gespecialiseerd is in gegevensverwerking, leadgeneratie, klantenondersteuning, gegevensannotatie, financiële en boekhoudoplossingen, SEO- en digitale marketingoplossingen en andere gerelateerde diensten. Multilat, Inc. en we werken elke dag hard om onze horizon te verbreden door onze diensten uit te breiden.

Aantallen

We wedden van wel. En prachtig, onze cijfers getuigen van de eersteklas kwaliteit van ons werk bij Cut Out Image. Daarom hebben we ongeveer 1 miljoen afbeeldingen verwerkt voor meer dan 3K terugkerende klanten en meer dan 14K bestellingen voltooid.

0+

Klanten aan boord

0+

Bestellingen voltooid

0M+

Afbeeldingen verwerkt

Onze Waardevol Klanten

McKinsey & Company
PupSokken
AO
TDE
Baro
FarFetch
AIRBUS
Boston College
Image Works
Virgin Media
Hovding
Misko

Eenvoud is Beste

Niemand heeft tijd voor een ingewikkeld orderplaatsingsproces! Daarom hebben we uw gemak in gedachten gehouden toen we ons klantendashboard-gebied creëerden. Een bestelling bij ons plaatsen is dus altijd een prettige ervaring voor u!

We hebben 4 eenvoudige stappen om een ​​bestelling te plaatsen:
UPLOADEN & INSTRUCTIE
BETALEN & VERZENDEN
DOWNLOAD AFBEELDINGEN
Beeld

Ons Bedrijf Values

We hebben zes kernwaarden van het bedrijf die ons bedrijf en elke medewerker uit het hoofd volgt. Deze waarden begeleiden ons om u een geweldige ervaring te bieden!

Zuiverheid van proces

Zuiverheid

Wij houden doorzichtigheid in het hele proces om relaties te onderhouden.

Gepassioneerd voor tevredenheid

Passie

Passie is verzekerd om de hoogste normen van het geleverde werk.

Toewijding aan kwaliteit

Toewijding

Verplichting en toewijding aan het werk hebben de hoogste prioriteit.

Beste strategie in het bedrijfsleven

Strategie

Strategische methodieken worden gevolgd om ideeën in daden om te zetten.

Balans in workflow

Balans

We omarmen een gezonde werkbalans voor tevreden klanten en individuele behoeften.

Honger naar het beste resultaat

Resultaat

We streven naar uitstekend resulteert in alles wat we doen en leveren.