Zakelijk sociaal Verantwoordelijkheid

Onze Verantwoordelijkheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is het verantwoordelijkheidsgevoel van een bedrijf ten opzichte van de gemeenschap en de omgeving waarin het opereert, en gaat over het bereiken van organisatorische uitmuntendheid op een manier die ethische waarden eer aandoet. Door een bevredigend rendement op de ingezette middelen te behalen, creëren bedrijven waarde door bij te dragen aan educatieve en sociale bewustmakingsprogramma's.

als een zorg van AR Creative B.V.Afbeelding uitsnijden (COI) meent een belangrijke rol te spelen bij het helpen van de samenleving bij het realiseren van de noodzakelijke duurzame natuurorde en sociale ontwikkeling. Daarom zijn onze MVO-activiteiten ontworpen en gestart om onze gemeenschap het minst te helpen met een scholingsprogramma.

Hoe we teruggeven: We schenken een deel van elke bestelling aan een goed doel. Bijvoorbeeld: als u een bestelling plaatst van US $ 20.95, houden we $ 0.95 als bijdrage voor dit programma, dat samenwerkt met non-profit organisaties. We helpen actief mee aan een betere toekomst voor kansarme kinderen. De donatie kan de essentiële kosten voor de opvoeding van een kind dekken, zoals boeken, uniformen, briefpapier, schooltassen, schoenen en dergelijke.