Zoeken

Waarom hebben drukkerijen een beeldbewerkingsprofessional nodig?

Drukkerijen hebben constant behoefte aan hoogwaardige en professionele afbeeldingen om hun merk te vertegenwoordigen en ook om hun diensten te laten opvallen. Het is bedoeld om de kijkers aan te trekken en hun diensten breder te verkopen. Voor printproducten en grafisch ontwerp etc. hebben drukkerijen behoefte aan beeldbewerkingsprofessionals die hun afbeeldingen een nieuwe vorm kunnen geven.

Het vertegenwoordigen van de productafbeeldingen op de portal is een uitdagende taak, maar met behulp van fotobewerking kun je echt rocken. Producten zoals visitekaartjes, folders, flyers, posters, briefhoofden, complimentenbriefjes, enveloppen, brochures, banners, gelamineerde menukaarten, stickers, vlaggen, zelfklevende etiketten, canvasafdrukken, stoffen backdrops enz. moeten allemaal zeer zorgvuldig worden gemaakt wanneer u een online winkel. Om al deze dingen op de portal te plaatsen, moet je ze op een mooie achtergrond ontwerpen om meer bezoekers naar de site te trekken.

Zoals u wellicht weet, is het veel moeilijker om het publiek in online winkels te trekken dan u denkt. Het is omdat u de afbeeldingen moet bewerken nadat ze zijn gemaakt. U wilt bijvoorbeeld de ontwerpen voor visitekaartjes op de site uploaden, daarvoor is het belangrijk om ze tegen een mooie witte achtergrond weer te geven. Als er afleiding op de achtergrond is, kan de kijker zich niet concentreren op het visitekaartje dat belangrijker is dan wat dan ook.

Waarom is beeldbewerking vereist voor een drukkerij?

Aangezien elk bedrijf nu beeldbewerking nodig heeft, is dat bij de drukkerij niet minder. Vanuit Photoshop kunt u mooie afbeeldingen maken voor digitaal drukwerk en andere commerciële drukdoeleinden. Over het algemeen worden de afbeeldingen bewerkt volgens de behoefte van het publiek, maar als het gaat om beeldbewerking voor drukkerijen, is het belangrijk om elke afbeelding voor te bereiden volgens uw vereisten. Waarom?

Want als jij tevreden bent, dan zijn de klanten ook tevreden! Het uiterlijk van afbeeldingen verandert na het afdrukken, dus zorg ervoor dat het product dat u in uw hand hebt in alle opzichten perfect is voordat u het fotografeert. Een ander voorbeeld, u wilt op de brochures klikken om ze op de site weer te geven. Wat ga je doen? Leg de brochure gewoon op tafel, klik op de afbeelding en upload hem op internet, toch? Dit is een behoorlijk verkeerde benadering.

U moet de brochure ter hand nemen en kijken of alle details goed zijn weergegeven. Bewaar het dan op tafel, klik op de foto en zorg ervoor dat je het in de postproductiefase uploadt voordat je het op de site uploadt. In deze fase wordt beeldbewerking uitgevoerd om de kleurmodus om te zetten in CMYK, zodat het hele beeld er schitterend uitziet. Als er vervolgens ongewenste afleidingen zijn, zoals een effen gekleurde achtergrond, wordt de clipping path-techniek toegepast om de achtergrond uit te snijden en te vervangen door een witte achtergrond om professionaliteit en verfijning te verlenen.

Conclusie

Als je alles van tevoren hebt ingesteld, is het maken van afbeeldingen voor een online drukkerij niet moeilijk. Houd alle producten gereed, klik op de foto's in een professionele camera en pas beeldbewerkingstechnieken toe zoals uitknippad, fotoretouchering, beeldmanipulatie, fotomaskering, restauratie en beeldoptimalisatie om hoog in Google-resultaten te komen.

 

gerelateerde berichten