Zoeken

Verschillende soorten foto's retoucheren - een gedetailleerde gids

Fotobewerking is een belangrijk gebied geworden als het gaat om fotografie. Aangezien de organisaties en bedrijven dringend behoefte hebben aan uitstekende en onberispelijke afbeeldingen, is het bewerken van foto's iets dat niet over het hoofd kan worden gezien. Beeldretouchering is een andere vorm van fotobewerking die op grote schaal wordt gebruikt om de gewone foto's te verbeteren. Het omvat de diensten zoals kleurtoon, verhelderende kleuren, verwijdering van rode ogen, oude fotorestauratie en vlekverwijdering enz.

Hier zijn soorten retoucheerservices voor foto's die door veel bedrijven over de hele wereld worden gebruikt:

Sieraden retoucheren

Sieraden moeten er perfect uitzien om de kijkers aan te trekken en te overtuigen om te kopen. Een klant wordt alleen aangetrokken als er geen vlekken en slechte vervaagde kleuren op de afbeeldingen zijn. Ook is het belangrijk om de afbeeldingen mooi te presenteren en dat de sieraden er schoon en helder uitzien in de ogen van de kijkers.

Model retoucheren

Er is een enorme vraag naar modetijdschriften en dus ontstaat de behoefte aan modelretouchering. Heb je ooit een foto in het tijdschrift gezien met gebreken of vlekken op het lichaam of gezicht? Nee? Het is niet omdat het model een vlekkeloze huid heeft, maar het is het resultaat van het retoucheren van het model. Met behulp van retoucheerhulpmiddelen zoals het hulpmiddel voor het genezen van vlekken, het kloonstempelhulpmiddel en het patchhulpmiddel enz. worden de foto's bewerkt om er glamoureus uit te zien. Aangezien een saai ogend model de geloofwaardigheid van het merk niet ten goede komt, trekt het hebben van verbluffende afbeeldingen meer klanten.

Meubels Retoucheren

Nou, de meubels die je in de catalogi en brochures ziet, zien er zo mooi uit dat je meteen in de verleiding komt, nietwaar? Het komt allemaal door het retoucheren van foto's die de producten benadrukken en met behulp van kleurcorrectietools wordt elk product verbeterd om een ​​gepolijste look uit te stralen. Soms worden tijdens het klikken op de afbeelding ongewenste achtergronden vastgelegd, dus om ze te verwijderen, worden hulpmiddelen voor het verwijderen van achtergronden gebruikt. Het zorgt ervoor dat de afbeeldingen er beter en soepeler uitzien, wat de kijkers aanspreekt, maar deze methode is een beetje ingewikkeld en moet vakkundig worden gedaan.

Schaduw retoucheren

Natuurlijke schaduwen zijn perfect als ze goed worden vastgelegd, maar kunnen de foto ook verpesten als de schaduwen hard zijn. Een foto ziet er prachtig uit met natuurlijke schaduwen, maar als je de kans mist om ze vast te leggen, is er altijd een optie om schaduwen toe te voegen in Photoshop. Ze zien er heel natuurlijk uit en niemand kan het verschil zien, maar daarvoor is schaduwretouchering vereist. Dit is een methode waarmee het beeld naar wens kan worden vergroot, omdat je bij natuurlijke schaduwen geen controle hebt over de intensiteit en hoeveelheid. Met Photoshop-schaduwen bent u vrij om elk type schaduw toe te voegen en het product eruit te laten springen.

Restauratie van oude foto's

De laatste op mijn lijst is het retoucheren van oude foto's. Na verloop van tijd hebben de foto's de neiging om te vervagen en hun originaliteit te verliezen, dus het retoucheren van oude foto's is een methode die wordt gebruikt om de foto een nieuw uiterlijk te geven. Met deze service kunt u zelfs de gescheurde en bevlekte foto's herstellen om de herinneringen opnieuw te beleven.

Dus waar wacht je op? Als je afbeeldingen moeten worden geretoucheerd, ga ervoor nadat je het type hebt geïdentificeerd en krijg verbluffende resultaten.

gerelateerde berichten