Zoeken

Gebruik schaduwen om de afbeeldingen van de zonnebril te verfijnen

Als u het niveau van uw productcatalogus wilt verhogen, is het een fantastisch idee om schaduwen bij de productafbeeldingen te gebruiken. Dit maakt uw afbeeldingen uitstekend en webwaardig. Als u de productafbeeldingen indrukwekkend kunt laten lijken en de winkelervaring van uw klanten kunt verbeteren door alleen schaduwen toe te voegen, is het dan geen geweldig idee om verschillende stijlen van schaduwen in uw productafbeeldingen te gebruiken? Ja, dat is het en mijn zorg is om je bewust te maken van de verschillende schaduwstijlen en de stappen om ze te gebruiken om de afbeeldingen van de zonnebril geweldig en van wereldklasse te maken. Voordat we verder gaan, onthoud dat elke stijl uniek is en evenveel voordeel geeft aan het productbeeld, dus kies vakkundig volgens uw vereisten. Laten we beginnen met deze tutorial

Natuurlijke schaduw

Dit is de eerste stijl waarover we het vandaag gaan hebben. Dit is de prachtige stijl die heel gemakkelijk aan te brengen is en daarmee drama toevoegt door het subtiele effect aan de afbeeldingen van de zonnebril te geven. Je hoeft maar één lichtbron te gebruiken voor het natuurlijke schaduweffect onder het beeld van de zonnebril. De stappen om deze stijl toe te passen zijn:

 1. Open de Photoshop en begin met het maken van de nieuwe laag met witte achtergrond.
 2. Verplaats deze laag naar de onderkant van de afbeelding.
 3. Maak het duplicaat van de laag om twee lagen van de zonnebril te hebben.
 4. Selecteer nu het gebied en verfijn de randen om ze er zacht uit te laten zien.
 5. Nu kunt u eenvoudig een masker maken van uw selectie.
 6. Bij deze stap moet u de dubbele zonnebrillaag wijzigen in meerdere door de hulp van het tabblad linksboven in het laagdialoogvenster te gebruiken.
 7. Maak nu een laag op de middelste zonnebril vermenigvuldigd met laag en borstel rond de zonnebril en laat de schaduw die je wilt zien.
 8. Gebruik een gevederde borstel om alles glad te maken
 9. Maak de lagen plat

 

slagschaduw

Dit is de populaire schaduwstijl die een zeer uniek en interessant effect geeft aan de afbeeldingen van de zonnebril. Je kunt deze schaduwstijl heel soepel en in zeer korte tijd toepassen. Het geeft het imiterende effect van zonlichtschaduw aan de afbeeldingen van de zonnebril. De stappen om slagschaduw te maken worden hieronder gegeven:

 1. Begin deze stappen door de nieuwe laag te maken en deze vervolgens te vullen met de witte achtergrond.
 2. Verplaats deze laag nu naar de onderkant van de stapel.
 3. Nu ga je het gebied rond de zonnebril strak selecteren en de randen verfijnen voor een geïmproviseerde look.
 4. Vorm nu het masker met je selectie.
 5. Maak nu de ovale selectie die je rond de basis van de zonnebril gaat maken.
 6. De volgende stap is het maken van een nieuwe laag uit de ovale selectie onder de zonnebrillaag.
 7. Voer nu de aanpassing uit om uw selectie erg donker te maken en de randen te veren.
 8. Om een ​​mooie valschaduw te vormen, gebruik je een gevederde borstel die de dekking 30% behoudt en deze rond de randen van de selectie gebruikt.
 9. Zorg ervoor dat u het gebied verduistert en de schaduw onder de oogframes van de zonnebril verlicht. U kunt de dekking aanpassen als de schaduw te donker lijkt.
 10. Maak nu de lagen plat.

Reflectie schaduw

De derde schaduwstijl is reflectieschaduw die in staat is om het dramatische en verfijnde schaduweffect aan de afbeeldingen van de zonnebril te geven. Het maakt uw product gefotografeerd op het reflecterende oppervlak. De stappen zijn:

 1. Vorm nieuwe laag met witte achtergrond
 2. Verplaats het naar de onderkant.
 3. Maak een duplicaat van de originele laag.
 4. Selecteer het gebied en verfijn de randen.
 5. Draai nu de laag 180 graden en zie twee paar, één met de goede kant naar boven en één ondersteboven.
 6. Voer de uitlijning zo uit dat ondersteboven eruitziet als de weerspiegeling van de goede kant naar boven.
 7. Maak het masker van de omgekeerde laag en gebruik het verloopgereedschap. Gebruik het totdat je de gewenste look hebt. Houd het ondoorzichtige gedeelte dicht bij de zonnebril en het minst ondoorzichtige gedeelte dat het verst van de zonnebril verwijderd is
 8. Gebruik een borstel rond de basis van de zonnebril en pas deze dienovereenkomstig aan door een borstel te gebruiken voor een natuurlijke uitstraling.
 9. Maak de lagen plat.

Dat is het over de verschillende stijlen van de schaduw. Gebruik het en maak de afbeeldingen van de zonnebril erg gaaf.

 

gerelateerde berichten