Zoeken

Updates: april 2017 – Gloednieuwe functies op uitgesneden afbeelding

Uitgesneden afbeelding - Nieuwsbrief van april

 

3 GB per afbeelding en 5000 afbeeldingen in één bestelling (hiërarchie van mappenstructuur behouden) en introductie van nieuwe ondersteuningskanalen, betalingsmethoden, eenvoudige bestandsoverdrachtsmethoden, papierloze NDA, maandelijkse facturen, uitgebreide download!

Bedrijven zijn altijd op zoek naar de interactieve en interessante functies om toe te voegen aan hun websites en deze trend heeft een lange weg afgelegd. We hebben deze mantra ook omarmd en een aantal opwindende functies gelanceerd, zoals ondersteuningskanalen, nieuwe betalingsmethoden, gemakkelijke bestandsoverdracht, onbeperkte grootte en hoeveelheid, hiërarchie van mappenstructuur, papierloze NDA, maandelijkse facturen en nog veel meer. Bekijk ze op de website!

Uitgesneden beeldondersteuningskanalen

Ondersteuningskanalen:

We hebben een zeer opwindende nieuwe geïntroduceerd ondersteuning kanalen om een ​​tijdige communicatie met onze klanten tot stand te brengen. U kunt ons altijd aankloppen via de volgende kanalen.

  • E-mail: Ons algemene ondersteuningskanaal dat u kunt gebruiken om 24×7 contact met ons op te nemen en we zijn een tik verwijderd om u te antwoorden op uw vraag. Vraag ons iets op: [e-mail beveiligd]
  • Chatten: Geniet van de mogelijkheid van livechat met onze experts en Customer Success Manager met behulp van het intercompictogram in het voettekstgebied. Krijg uw vragen binnen enkele minuten of een uur opgelost.
  • Telefoon: U, als onze geëerde klanten, krijgt een telefonische ondersteuning waarmee u ons kunt bellen tijdens onze normale kantooruren van 6:00 - 10:00 uur en van maandag tot en met vrijdag, Bangladesh Standard Time (05:00 PM - 09:00 AM & zondag tot donderdag, Pacific Standard Time).
  • Slappe / Skype: Blijf verslappen of voeg ons toe op Skype. Neem contact met ons op wanneer u hulp nodig heeft met betrekking tot een van onze diensten. Schrijf ons een e-mail om onze Skype-ID te krijgen.

Ons bereiken is nu eenvoudig met al deze ondersteuningskanalen!

Afbeelding uitknippen - Betaalmethoden

Betaalmethoden:

Betalen is nu gemakkelijker geworden met alle betaalmethoden zoals PayPal, Debit of Credit Card, Stripe en Bitcoin.

  • Streep: Een van de toonaangevende betalingsgateways en is de nieuwe standaard in online betalingen. Stripe is het beste softwareplatform voor het runnen van een internetbedrijf en we zitten onder de motorkap. Nu accepteren we rechtstreeks betalingen via bankpas of creditcard die via Stripe worden verwerkt.
  • Bitcoin: Afgezien van PayPal, Payoneer, Payza, Google Wallet, 2Checkout, Skrill, Debit of Credit Card - accepteren we nu Bitcoin via Stripe.
Onbeperkte bestandsgrootte en hoeveelheid:

Met de tijd heeft technologie een innovatieve en geavanceerde wending genomen. Evenzo creëert de camera die u gebruikt met afbeeldingen met een hoge resolutie een grote bestandsgrootte die moeilijk te hanteren is. We hebben nu onze Service Portal ontworpen waar u 5000 afbeeldingen van elk maximaal 3 GB in één bestelling kunt uploaden, wat betekent dat u 14.65 TB-bestanden in één keer kunt uploaden.

Optie voor overdracht van afbeeldingsbestanden
Eenvoudige bestandsoverdracht:

We hebben een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface voor onze klanten gebouwd, zodat ze gemakkelijk hun bestanden kunnen uploaden en downloaden van hun account. Je hebt gemakkelijk toegang tot elke bestelling in je account, omdat we alle gegevens op één plek veilig bewaren. Afgezien van het gebruik van ons vereenvoudigde bestelsysteem, kunt u zelfs bestanden verzenden / ontvangen via Google Drive, Dropbox of WeTransfer.

Delen op Dropbox: [e-mail beveiligd]
Delen op Google Drive: [e-mail beveiligd]
Gebruik het WeTransfer-kanaal: https://bd.wetransfer.com

Hiërarchie Mapstructuur:

Het onderhouden van de mappen-/directorystructuur is een van onze meest gewilde functies waar klanten om vragen. Laten we zeggen dat je een aantal foto's hebt die op een witte achtergrond moeten worden uitgesneden. U hebt een mapnaam gemaakt met de naam "Zomercollectie". In deze map zijn er nog een paar mappen zoals: Heren, Dames, Kinderen of er kan een map met merknamen zijn als u een online winkel bent zoals: Nike, Adidas, Chanel, Gucci, Versace, Burberry etc. en in deze mappen kunt u hebben productfoto's volgens hun categorie of merken. Nu kunt u de hoofdmap slepen en neerzetten en deze wordt geüpload volgens hun mappenstructuur en wanneer de bestelling is afgeleverd, ontvangt u de bestanden op dezelfde manier en de hiërarchie van de mappen blijft behouden. Het enige dat u hoeft te doen, is de mappen slepen en neerzetten in het uploadgebied, het systeem doet de rest.

Papierloze NDA:

We hebben een systeem ontwikkeld om het papierwerk dat nodig is om de NDA (Paperless & Painless Non-Disclosure Agreement) aan beide kanten te ondertekenen, te verminderen, terwijl u uitdrukkelijk niet wilt dat uw afbeeldingen aan derden worden bekendgemaakt of gebruikt door iemand zonder uw voorafgaande en schriftelijke toestemming. Meestal moesten we de NDA afdrukken, ondertekenen en naar u terugsturen voordat we aan het werk gingen. Nu hoeft u niet eens te wachten om de ondertekende NDA te ontvangen. Wanneer u een bestelling plaatst alstublieft Check de doos "Indienen met NDA" om de NDA te ontvangen die is ondertekend en legaal is voor het doel dat we gebruiken en u ontvangt deze onmiddellijk. U kunt het voorbeeld bekijken van de NDA die u ontvangt wanneer u een bestelling indient met NDA ingeschakeld.

Voorbeeld NDA: https://portal.cutoutimage.com/nda-example

Metadata van afbeeldingen beveiligen:

We verwijderen gewoonlijk elk stukje metadata dat bij de afbeeldingen hoort, behalve Technische metagegevens. Dergelijke informatie wordt automatisch ingebed in de afbeelding en bevat meestal details zoals ISO, diafragma, DPI, sluitertijd, datum/tijd, cameramodel en merk enz. Ook wordt de GPS-locatie van de afbeelding vastgelegd in de metadata. We hebben nu een optie geplaatst en u kunt deze aanvinken als u de . niet wilt verliezen Beschrijvende metagegevens (Handmatige toevoeging van informatie aan de afbeelding door iemand wordt beschrijvende metadata genoemd. Hoewel deze informatie afbeeldingen gemakkelijk doorzoekbaar maakt, is deze van groot belang in fotografie. Maker / auteur van afbeeldingen, titels, bijschriften en opmerkingen, URL, copyrightmelding, enz. zijn enkele voorbeelden van effectieve beschrijvende metadata).

Betaal alle of geselecteerde facturen:

Een belangrijke en waardevolle functie die door sommige van onze klanten werd gevraagd, is toegevoegd. Vanaf nu kunt u alle onbetaalde facturen in één keer betalen of zelfs alleen de geselecteerde facturen betalen. We hopen dat je deze functie geweldig zult vinden.

Maandelijkse facturen:

Op ons serviceportaal serveren wij u een factuur voor elke bestelling en ook zijn er enkele kleine facturen voor elke bestelling. U heeft echter altijd een enkele factuur nodig met daarop alle bestellingen die u in de loop van de maand heeft ingediend om aan uw BELASTINGBESTAND te hechten. Vanaf nu zie je onder je factuurtabblad een maandelijkse factuur en kun je deze printen of downloaden als pdf.

Downloadbaar - Verlengde vervaldatum (90 dagen):

We zijn verheugd aan te kondigen dat u tot 90 dagen toegang heeft tot uw voltooide bestellingen en dat u deze gedurende deze verlengde periode van 90 dagen een onbeperkt aantal keren kunt downloaden. Voorheen was dit 30 dagen.

We hopen dat je deze geweldige functies die op de website zijn toegevoegd leuk zou vinden om je een vriendelijke en leuke ervaring te bieden. Maak met een paar klikken zoveel bestellingen als je wilt en beheer ze allemaal gemakkelijk met deze verbluffende functies. Verandering is altijd goed als het foutloos is.

Schakel over naar een betere portal en maak gebruik van onze beste services! Als er vragen zijn, laat het ons weten.

 

gerelateerde berichten