Zoeken

Trending productafbeeldingen met smartphoneresolutie

Trending productafbeeldingen
Trending productafbeeldingen

Trending productafbeeldingen: Een smartphone is een epische uitvinding van technologie. Met elk voorbijgaand jaar heeft deze technologie zijn facetten in grote mate herzien. Tegelijkertijd lijkt de mode van online winkelen nooit te verdwijnen. Mobiele telefoons geven je een kanaal om overal te winkelen. Als je deze mini-technologiecreatie in je hand hebt, ben je slechts een paar seconden verwijderd van het kopen van wat je maar wilt.

Nou, mijn onderwerp van vandaag is niet gericht op mobiele telefoons. Het gaat om het vervelende weergave van productafbeeldingen volgens de mobiele resolutie die u enigszins irriteert wanneer u uiteindelijk besluit de site af te sluiten. Je moet bekend zijn met het woord Responsive in e-world. Nou, als je dat niet bent, laat me het je dan beschrijven:

Een responsieve website is er een die de optimale winkelervaring biedt. Zonder veel scrollen, pannen en vergroten/verkleinen, kun je navigatie en producten eenvoudig op de website bekijken.

E-commerce voor responsieve websites

Tijdens het winkelen krijgen sites die niet zijn geoptimaliseerd het maximale bouncepercentage. Responsieve websites begrijpen de behoeften van het apparaat en maken de presentatie van de website dienovereenkomstig. Er zijn twee belangrijke oorzaken die het idee ondersteunen van: responsieve webontwerpen en ze zijn echt subjectief:

  • Meer verkeer afkomstig van mobiele telefoons: Volgens algemene statistieken zijn mobiele apparaten gebruiksvriendelijk en is waargenomen dat online winkelsites maximaal verkeer van mobiele apparaten ontvangen. Mensen worden dus slimmer, mobiele telefoons worden een kanaal om slim te blijven.

E-commerce-infographics

  • Responsieve ontwerpen krijgen extra geloofwaardigheid van Google: Google waardeert de sites die zorgen voor maximale klanttevredenheid en gemak en rangschikt dergelijke sites hoger in zijn zoekopdrachten. Online sites die responsive zijn, zijn gebruiksvriendelijk en geven de klanten een optimale winkelervaring.

ALERT: Productafbeelding op responsieve websites

Ieder van jullie moet minstens één keer op je mobiel hebben gewinkeld. Stel je die ervaring voor waarbij je op alles moest inzoomen en vervolgens het scherm van links naar rechts moest slepen om de perfecte weergave van de productafbeelding te krijgen. Ik weet zeker dat u ook dezelfde mate van irritatie voelt als ik me vroeger voelde. Reageer dan web ontwerpen werden opgestart en loste alle problemen op.

De resolutie van het scherm verschilt per apparaat. Alle afbeeldingen, tekst, code, etc blijven hetzelfde.

Grootte afbeelding van e-commerce product

Het enige dat u wilt dat uw website er goed uitziet op elk apparaattype. Bezoekers verwachten afbeeldingen van de hoogste kwaliteit, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. U moet naar elke mogelijke oplossing zoeken om de taak uit te voeren.

Ik ga je hiervoor twee methoden beschrijven:

  • Adaptieve beeldtechniek gebruiken: Nou, de Adaptive Image-techniek is wanneer je een klein PHP-script toevoegt samen met de productafbeeldingen op je site. Dit script helpt bij het detecteren van het apparaat en past de afbeelding automatisch aan volgens de vereisten van het apparaatscherm. Over de kwaliteit van het beeld hoef je je geen zorgen te maken, want deze techniek zorgt voor een optimale beeldkwaliteit. Het is gratis en het meest benaderde proces in de huidige tijd.
  • Foto vullen: Een andere benadering is om meerdere afbeeldingen te maken op basis van de grootte van het scherm. Tijdens het bijsnijden van de afbeelding verliest het soms zijn echte charme. Maar tegelijkertijd is het belangrijk omdat het de eis van het scherm is. Met de nieuwste HTML-webstandaarden kunt u de grootte van een afbeelding specificeren op basis van de schermgrootte. Picturefill wordt gebruikt wanneer een browser deze nieuwste webstandaarden niet ondersteunt. Het is ook gratis en met zijn hulp; de presentatie van productafbeeldingen op alle apparaten kan veel eenvoudiger.
gerelateerde berichten