Zoeken

Top 6 Shopify-alternatieven voor vereenvoudigde online winkels

Geen wonder dat Shopify een geweldig e-commerceplatform is voor het maken en beheren van online portals. Voor degenen die de codering niet kunnen begrijpen, serveert Shopify een snoepje. Met dit platform krijgt u toegang tot onbeperkte thema's en extensies, maar om een ​​aantal redenen wilt u misschien enkele van de alternatieven bekijken.

Hier is de lijst:

BigCommerce

BigCommerce helpt bij het bouwen van uw eigen online portals zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het coderingsgedeelte. Om een ​​online winkel te maken, is BigCommerce een one-stop-oplossing, aangezien dit platform geweldig is om alle back-end en technische aspecten te regelen zonder uw tussenkomst. Configuraties, beveiligingsupgrades en alle andere methodologische zaken regelen zichzelf. Voeg gewoon uw producten toe, voeg een betalingsgateway toe en u bent helemaal klaar om het podium te betreden. Tot uw verbazing heeft BigCommerce een 24×7 ondersteuningsteam om u te helpen bij eventuele vragen of vragen.

 

Volusion

Volusion is uitgerust met tal van functies en heeft moderne en responsieve thema's. De prijs varieert van $ 15 / maand tot $ 135 / maand en dit platform wordt beschouwd als een van de beste Shopify-alternatieven.  

 

LemonStand

LemonStand is een van de best beoordeelde alternatieve platforms van Shopify die is uitgerust met een aanzienlijk aantal functies zoals automatisering en flexibiliteit. Sinds de lancering heeft het veel waardering gekregen en vele beursprijzen gewonnen. Voor de innovatieve bedrijven is LemonStand een geweldig platform met een ongelooflijke prijs van $ 49/maand die oploopt tot $ 149/maand.

 

Prestashop

Prestashop lijkt veel op Magento en Opencart en werd gelanceerd in 2007. Het heeft technische ondersteuning die wordt geboden onder de betaalde abonnementen en de gebruikers kunnen toegang krijgen tot het behulpzame forum onder het gratis abonnement. Om Prestashop te gebruiken, zijn codeervaardigheden vereist die voor sommige gebruikers een ondergang kunnen blijken te zijn. Het is gratis te downloaden en heeft betaalde thema's en modules.

 

Magento

Magento is opgericht in 2008 en dient als een open source content management systeem (CMS). Voor de e-commerce portals is Magento gewoon een perfect platform. Het bedrijf heeft twee aanbiedingen, zoals "community-editie" en enterprise-editie", die volledig worden aanbevolen voor technisch onderlegde mensen. Voor de handelaren of ontwikkelaars is er een mogelijkheid van gratis en betaalde extensies om een ​​online winkel te creëren.

 

OpenCart

Opencart is software die een goed Shopify-alternatief is om e-commerce winkels te bouwen. Het is gratis te downloaden en het bedrijf biedt ook documentatie en ondersteuning die nuttig is in het geval u problemen krijgt met het installatie- of upgradegedeelte. Veel gemakkelijker in te stellen, Opencart heeft talloze thema's die beschikbaar zijn op Themeforest. Het vereist een beetje codeervermogen voor correct gebruik.

Ik hoop dat je een goed beeld krijgt van de populaire Shopify-alternatieven die je website er ook mooi en functioneel uit kunnen laten zien!

gerelateerde berichten