Zoeken

Neem een ​​voorproefje van de gids voor productfotografie

Een product fotograferen tegen een witte achtergrond weet iedereen. Om de afleiding te verwijderen en de kijker zich alleen op het product te laten concentreren, worden effen witte achtergronden overwogen. Fotografie is leuk en houdt je gelukkig; het wordt belangrijk om dat leuke niveau naar een nieuw niveau te tillen en voor een paar dingen te zorgen. Wil je de verkoop verhogen? Op nummer 1 scoren in de zoekresultaten? Focus op het maken van verbluffende productafbeeldingen om mee te doen aan de race waarin iedereen eerst moet worden gekozen!

Voor geweldige productfotografie houdt u de camera stabiel tegen de muur of gebruikt u een statief. Verder is het belangrijk om een ​​stuk groot wit karton achter het product tegen de muur te houden om het de achtergrond te maken. Voor productfotografie zou dit de geweldige methode zijn, omdat de kaart een naadloze achtergrond creëert.

Verder is het de tijd om lichten en flitsen toe te voegen om de geweldige foto's te maken. Fotografeer bij voorkeur overdag, maar als dat niet lukt, zorg dan voor heel veel licht voor het beste effect. Plaats de reflectoren, LED-verlichting en lichtstatieven om de lampen goed op hun plaats te houden. Zorg ervoor dat het licht diffuus blijft en plaats nooit direct licht op het product. Omdat direct licht storende schaduwen veroorzaakt, verandert het ook de kleur van de producten in het uiteindelijke resultaat. Om het licht diffuus te houden, kun je door een paraplu of een reflector fotograferen en het zal helpen om de geweldige opnamen met een prachtige textuur naar voren te brengen.

Plaats het product

Vervolgens moet je het product goed tegen de achtergrond en aan de oppervlakte positioneren. Neem een ​​statief en houd de camera erop om de stabiliteit te behouden en wazige opnamen te voorkomen. Voor nauwkeurige productfotografie is het belangrijk om de camera op de juiste afstand van het product te houden. Voordat u naar de laatste foto's springt, maakt u enkele proeffoto's om te zien hoe het gaat. Pas daarna, na het bekijken van de testopname, de helderheid, kleurtoon en scherpte aan, indien nodig.

Afspiegeling

Als je sieraden of dergelijke producten hebt die schaduw of reflectie nodig hebben, gebruik dan een plastic stuk of glazen tafel onder het product. Om de reflectie op te nemen, schiet je onder een kleine hoek naar beneden. Gebruik verschillende hoeken, verschillende foto's en weinig gedetailleerde foto's om de beste kant van de producten te laten zien. Omdat productfotografie zeer zorgvuldig moet gebeuren, is het essentieel om van tevoren aan je vaardigheden te werken om te voorkomen dat je meerdere foto's maakt.

Met goede productfoto's kun je je echt onderscheiden van de anderen. Omdat mensen vertrouwen op de productfoto's voordat ze iets van de online portals kopen, wordt aangeraden om eenmalig te investeren in lichtstatieven, reflectoren, diffusers en speedlights enz. Het zal een enorm verschil maken voor uw verkoop en in een mum van tijd zult u raak de hemel hoog succes.

Als je een startup bent en geen studio hebt om de prachtige foto's te maken, probeer het dan thuis of op kantoor. Daar hoef je geen studio voor te huren, want met je creativiteit kun je het ook thuis rocken.

Dus ga je deze tips volgen? Als je wilt, zal iedereen van je werk houden!

gerelateerde berichten