Stappen naar fotografie van spookmannen

Stappen naar fotografie van spookmannen

Ghost mannequin fotografie is een creatieve stijl om de afbeeldingen op het web te presenteren. Dit is een zeer opzichtige stijl die wordt gebruikt voor het promoten van productafbeeldingen. Dit 3D-effect voegt een super natuurlijk effect toe aan uw productafbeeldingen en maakt ze zeer verbluffend qua uiterlijk, wat uiteindelijk leidt tot meer verkopen en meer klanten. Hierdoor ziet uw product er professioneel uit door ze een nauwkeurige vorm en maat te geven waarmee de klant het product ook kan visualiseren als door hem gedragen. Het gebruik van etalagepop is de afleidende techniek voor de klanten, dus het is beter om het alternatief te gebruiken dat spook-etalagepop is. Je moet deze unieke en trendy stijl proberen, waarvoor hieronder de stappen worden gegeven:

Bestand openen en lagen maken in Photoshop

Start de stappen door het bestand in Photoshop te openen. U moet de afbeelding van de mannequin openen in Photoshop. Selecteer daarna de mannequin-afbeelding voor het maken van de nieuwe achtergrondlaag die wit blijft. U moet de lagen een label geven, wat handig zal zijn bij het organiseren en u kunt gemakkelijk onderscheid maken tussen alle lagen.
Gebruik de selectietool om de jurk te selecteren

De tweede stap gaat met de selectie van het product dat op de afbeelding van de mannequin moet worden weergegeven. Kies nu je beste selectietool, dat kan een toverstaf, snelle selectie of lasso zijn. Deze drie selectietools helpen je bij het kiezen van de jurk. Je hoeft er maar één te kiezen en daarmee door te gaan. Een nuttig advies is om de witte achtergrond te gebruiken, omdat dit u zal helpen bij het gemakkelijk verwijderen van de mannequin vanwege de scheiding van de kleur tussen de achtergrond en het product.

Geeft verfijning en plaats het masker

De volgende stap vereist verfijning van het geselecteerde product om het mooi strak te maken door de mannequin en de achtergrond te verwijderen. U kunt dit eenvoudig doen met behulp van de tool voor het verfijnen van randen die u in het selectiemenu krijgt. Nu is het de beurt om op ok te klikken en het masker op de laag te plaatsen. Deze stap geeft je het zwevende product dat zal drijven op de witte achtergrond die je in het begin hebt gemaakt. Je kunt met verfijning een schone en professionele uitstraling geven en als je wilt, kun je de randen opnieuw verfijnen en iets maskeren.

Herhaal de stappen met de afbeelding van boven naar beneden

Nu moet je alle stappen herhalen voor de afbeelding van boven naar beneden door de versnellingen te schakelen. Als je echt het schone illusie-effect wilt creëren, moet je aan de binnenkant van het product werken. Als je het netjes doet dan geeft het aan het eind het gewenste paspopeffect aan je afbeelding. De stap gaat als volgt: het maken van een nieuwe laag, dan het selecteren van het product en uiteindelijk het maken en verfijnen van het masker.

Combineer de afbeeldingen

Deze stap vereist de combinatie van de afbeeldingen door het masker van de afbeelding van boven naar beneden naar de echte mannequin-afbeelding te slepen. De beide afbeeldingen bevatten strakke, schone maskers, zodat u gemakkelijk kunt slepen. U moet de afbeeldingen ordenen op de manier waarop de afbeelding van bovenaf onder de mannequinafbeeldingen wordt weergegeven. Pas nu de verhouding slim aan en zorg dat de laag perfect achter de paspoplaag past.

Verwijdering van onnodige delen van de top-down laag

Verwijder alle onnodige delen van de laag of verberg ze met behulp van de borstel door te focussen op de halslijndriehoek die tussen de schouders moet zijn. Je kunt het touwtje van boven naar beneden verwijderen als de afbeelding van de mannequin deze al heeft. Controleer één keer of de look schoon is en op één lijn ligt.

<

h4>Schaduwen toevoegen en opslaan

Om het product wat diepte te geven, moet je de schaduwen tussen de lagen toevoegen en de laatste taak is om het bestand op te slaan in de Photoshop en daarna ga je alle lagen samenvoegen of afvlakken en deze afbeelding opnieuw opslaan onder een andere bestandsnaam. Na voltooiing van deze laatste stap kunt u het professionele en echte beeld zien.
Dus de taak om de stap in detail uit te werken eindigt hier, nu is het tijd voor de uitvoering van deze verbazingwekkende techniek.

gerelateerde berichten