Smartphones voor high-definition productafbeeldingen

Meestal geven we uiteindelijk veel geld uit aan dure DSLR-camera's, de dure lenzen en vele andere soorten apparatuur die worden gebruikt om professionele productfotografie te ondersteunen.

De laatste tijd is waargenomen dat mensen vanuit hun huis kleinschalige e-commercebedrijven openen. Maar het elixer voor de aanwezigheid van een e-commerce website zijn de productafbeeldingen. Daarom is het hebben van een camera belangrijk.

De camera-uitrusting is een belastingkost. Bovendien kunnen we ons niet allemaal een professionele fotograaf veroorloven of fotografievaardigheden leren. Als ik maar een leek ben die eigenaar is van een kleine e-commerce winkel met handgemaakte producten, hoe moet ik dan mijn producten interessant online presenteren die mijn verkoop kunnen stimuleren?

Dus wat u moet doen, is een smartphone kopen.

Klinkt gek?

Eigenlijk is het niet! De telefoons die tegenwoordig worden gelanceerd, zijn vooral gericht op de camerakwaliteit. Ik denk niet dat ik hoef te vermelden waarom? Natuurlijk mensen, het is voor de selfie-rage die zich met elke seconde vermenigvuldigt.

Maar hier hebben we het niet over het maken van grappige gezichten en het maken van foto's van jou. Hier hebben we het over een zeer professionele zaak die de poorten naar meer inkomsten voor uw bedrijf zal openen en dit moet niet lichtvaardig worden opgevat.

Geen zweet jongens, je telefoon begrijpt je zorgen en het zal je helpen. Met de geavanceerde technologie is het voor u haalbaar om professionele foto's van uw smartphone te maken die rechtstreeks naar uw website kunnen gaan. Alles wat je nodig hebt om dingen te laten gebeuren, is een smartphone en een statief.

Deze keuze is haalbaar en ongetwijfeld betaalbaar. In dit artikel zullen we het hebben over de accessoires die je nodig hebt om geweldige foto's te maken met behulp van je telefoon.

  • Achtergrond- Het is niet alleen van vitaal belang volgens de normen voor e-commerce-afbeeldingen, maar het brengt uw producten meer tot leven. Een witte of grijze achtergrond zorgt ervoor dat uw producten er subtiel uitzien en helpt bij het elimineren van elke vorm van afleiding. Een laken of effen witte muur kan worden gebruikt om thuis een achtergrond te creëren. Zo versnelt je postproductiestroom aanzienlijk.
  • tafel– Om het product hoger te laten zitten, is het belangrijk om het op een tafel te plaatsen. Het helpt ook om de fotoshoot gemakkelijk te maken. Een statief wordt meestal gebruikt om de smartphone te plaatsen maar je kunt hem ook dichter bij het product houden door hem naast het product op de tafel zelf te plaatsen.
  • Verlichting– Er is geen betere vervanging voor het natuurlijke licht. Het is aan te raden om foto's te maken in de zon zodat je geen handmatige instellingen van je smartphone hoeft te doen. Als je de zonneschijn van de dag hebt gemist en de producten wanhopig om online te gaan, dan kun je altijd een softbox-verlichtingsset huren en enorm licht creëren voor fotografie. Maar dit hangt zeker af van de grootte van de producten.

Een smartphone van tegenwoordig kan u op een serieuze manier helpen om geweldige foto's te maken. Als u zich geen professional kunt veroorloven om de daad voor u te doen, dan is het minste wat u voor uw bedrijf kunt doen een geweldige telefoon kopen

gerelateerde berichten