Zoeken

Slimme sieraden fotografie rekwisieten - Volg de gids

Sieraden verkopen op online portals is een uitdagende taak, omdat mensen heel bewust zijn bij het kopen van een dergelijk item dat meer investeringen vereist. En sieraden is iets waar iedereen zich mee bezig houdt, omdat de online portals geen retouren van deze producten accepteren. Nu is de grootste zorg hoe je sieraden online kunt verkopen, zodat het mensen ertoe aantrekt en hen overtuigt om het product te kopen dat ze willen. Op Amazon zijn er een paar richtlijnen die moeten worden gevolgd, zoals een zuivere witte achtergrond en de juiste afmetingen van de afbeelding. Aan de andere kant, als u uw eigen website heeft, kunt u de afbeeldingen presenteren zoals u dat wilt, maar zorg ervoor dat ze aantrekkelijk zijn.

Hier komt de behoefte aan fotografie waarmee je een interessante factor aan het product kunt toevoegen en de kijker ertoe kunt brengen het te kopen. Sieraden spreken voor zich gezien de verfraaiing, studs en parels die erop zijn ingebed, maar om het meer te benadrukken, heb je sieradenrekwisieten en een mooie achtergrond nodig. Creatieve rekwisieten helpen bij het vergroten van de verkoop en reputatie op de markt en ook de klanten voelen zich goed bij het kopen van dergelijke sites die presentabel en aantrekkelijk zijn. Omdat rekwisieten een belangrijke rol spelen bij de beslissing of het product al dan niet wordt verkocht, volgt hier een lijst met verschillende soorten rekwisieten die u kunt gebruiken bij het fotograferen van sieraden.

Staan voor kettingen

Kettingstandaards zijn erg handig, vooral als je veel kettingen hebt om te laten zien. De standaard geeft de kijker een beter idee over hoe de ketting eruit zal zien wanneer ze hem zullen dragen. Deze standaards zijn ook verstelbaar volgens de lengte van de ketting, dus voor korte en middelgrote kettingen zijn ze perfect.

3D-buste

Een ander rekwisiet is een 3D-buste voor kettingen, wat een must-have is in je rekwisietenset. De buste werkt goed voor kettingen tot 18 inch prinsesformaat zonder hanger of korter met hanger.

Stud ruggen

Voor het fotograferen van oorbellen heb je een acrylstandaard nodig met gaten erin om de oorbel op te hangen. Anders dan dat, is er nog een andere optie waarbij je een foto op een plat oppervlak kunt maken nadat je de oorbel er plat op hebt gelegd.

Lichtbak

Lightbox komt goed van pas wanneer je te maken hebt met onnodige reflecties rondom. Hang de oorbellen in deze doos en doe het licht aan, maak een foto en je bent helemaal klaar om te gaan. U bent ook vrij om de schaduwen te kiezen door de lichten aan te passen.

Acryl tafelset

Het fotograferen van sieraden is een tijdrovend proces, dus een acryltafelset werkt goed. Met deze tafelset kun je verschillende hoeken en oneindige achtergrondeffecten gebruiken. Voor het fotograferen van sieraden is een zwarte achtergrond behoorlijk populair omdat de stenen en zirkonia er mooi en beter uitzien tegen zwart. Ook kun je verschillende belichtingen gebruiken om natuurlijke reflecties te krijgen over de producten die je gaat fotograferen.

Hand houder

Gebruik een handhouder om de ring of armband weer te geven, omdat deze de echte vorm van het item laat zien. Deze houder is gemaakt van kunststof en is handgemaakt.

Houten ringhouderset

Je hebt vast wel eens houten armbandhouders gezien die elke vrouw heeft. Ringen zijn vrij eenvoudig, maar het opbergen ervan kan een uitdaging zijn vanwege hun formaat. Het enige wat je dus kunt doen is een houten ringhouder pakken en de ring erin doen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen ringhouder te maken met behulp van stopverf of wax waarop de ring wordt bevestigd. Het gebruik van witte stopverf wordt aanbevolen om het extra postproductiewerk te besparen.

Nu zijn we klaar met de rekwisieten die op de markt heersen en die u op uw gemak kunt kopen. Maar wat als je niet naar buiten wilt om dingen te kopen? Hier zijn enkele doe-het-zelf sieradenfotografie-rekwisieten die je thuis kunt maken.

DIY sieraden fotografie rekwisieten

Wit vel papier

Neem een ​​wit vel papier voor sieraden, want elke andere kleur verstoort het uiterlijk. Producten fotograferen op een witte achtergrond is niet zo eenvoudig en je moet een plexiglas gebruiken als je een puur witte achtergrond wilt.

Lijmpistool

Zoals eerder vermeld, plakt witte stopverf de items en kun je geweldige foto's maken vanuit verschillende hoeken. Hier kunnen lijmpistolen en dubbelzijdig papier als kostenbesparende optie worden gebruikt. Wees voorzichtig bij het gebruik van een lijmpistool en houd de temperatuur tot een minimum beperkt om het product niet te bederven met oververhitte lijm.

Karton

Maak een DIY-karton voor sieradenfotografie. Neem een ​​karton, wit papier en plakband. Voor zowel kleine als lange kettingen is dit karton handig en ook niet al te moeilijk om te maken.

Conclusie

Dus hier kun je zien hoe deze kant-en-klare rekwisieten een mooie aantrekkingskracht toevoegen aan je sieraden en ook kun je handgemaakte rekwisieten maken met behulp van je creativiteitsniveaus. Wil je ringen, kettingen, armbanden, enkelbandjes, neusspelden of oorbellen etc. fotograferen? Ga voor deze eenvoudig te gebruiken rekwisieten en til je sieradenfotografie naar een heel nieuw niveau. Aangezien deze rekwisieten gemakkelijk verkrijgbaar zijn op de markt of bij u thuis, zult u blij zijn te weten dat ze ook niet veel kosten. Gebruik ze voor sieradenfotografie als u zich wilt onderscheiden van uw concurrenten. Bovendien zijn de handgemaakte rekwisieten ook een geweldige optie, waarvan de meeste heel eenvoudig binnen enkele minuten te maken zijn.

gerelateerde berichten