Zoeken

Laat de producten zien met behulp van modellen of paspop - wat is beter?

Professionele modellen worden gebruikt om de producten te fotograferen en zijn een geweldige manier om ze op de portal te laten zien. Maar in enkele gevallen is het niet altijd effectief om de modellen te gebruiken en moet je in plaats daarvan voor spookmannequins gaan. Ze zien er goed uit en de producten kunnen beter worden weergegeven, omdat de mannequins gemakkelijk zijn om mee te werken. Het is niet de moeite om dingen aan het model te vertellen, zoals pose, hoeken, uitdrukkingen enz. Hier presenteer ik waarom je mannequins zou moeten kiezen voor productfotografie, laten we eens kijken:

Geen extra kosten

Met mannequins hoef je geen extra geld uit te geven en kan er veel geld bespaard worden. Je kunt ze tegen zeer goedkope prijzen kopen, afhankelijk van je behoeften, maar het huren van de modellen is vrij duur. Met mannequins kun je altijd en overal werken zonder overuren te maken zoals de modellen.

Product past gemakkelijk

Omdat je de etalagepop het product kunt laten dragen zoals je wilt, zijn ze beter dan de modellen. Het is gemakkelijk om de grote kleding aan te sluiten als de mannequin klein is en er is altijd een manier om te stylen met je eigen creativiteit. Modellen werken voor jou, maar de pasvorm is erg belangrijk. Het kan voorkomen dat de kleding niet goed bij het model past dus in dat geval moet je op zoek naar een alternatief. Maar als het om mannequins gaat, kun je spelden of clips gebruiken om de pasvorm te verbeteren. Koop de mannequin van gemiddelde grootte en style deze volgens de kledingmaten.

Branding is belangrijk

Alleen omdat de mannequins niet kunnen praten of zien, kun je niet voor elk product hetzelfde gebruiken. Als uw website Boheemse producten verkoopt, moet u vintage mannequins kopen om uw merkreputatie te versterken. Het hebben van de verschillende mannequins voor verschillende producten trekt de klanten beter aan. Aangezien elke ondernemer zijn eigen eisen en stijl heeft, kunt u indien geschikt een 3D-etalagepoptechniek kiezen. Je hebt misschien de producten gezien die door iemand worden gedragen, maar die iemand is onzichtbaar en dit is wat we 3D-techniek of onzichtbare paspop noemen.

Een onzichtbare paspop is een behoorlijk indrukwekkende techniek die een combinatie is van drie of meer afbeeldingen. Allereerst wordt het product normaal gefotografeerd en vervolgens verplaatst op een manier die later door de mannequin-fotograaf werd afgedekt. Ten slotte worden de foto's gecombineerd tot één afbeelding om de methode te voltooien.

Conclusie

Welnu, spookmannequins zijn kosteneffectief en voordelig; ze worden gebruikt door veel bedrijven en grote merken. Integendeel, modellen zijn ook goed, maar niet iedereen kan het zich veroorloven ze in te huren. Om met een beperkt budget succes te behalen, zijn etalagepoppen perfect en zien ze er ook zeer professioneel en verfijnd uit.

gerelateerde berichten