Zoeken

Hoe Shopify Pay en New Chip & Swipe Reader kopers en verkopers helpen?

 

Het invullen van de velden bij de kassa is het vervelendste wat we allemaal tegenkomen. Online winkelen heeft de top van de berg bereikt die het aantal klanten op het vasteland voor een groot deel heeft verminderd. Met zoveel om online te kopen, raken de shoppers gefrustreerd wanneer ze zich moeten registreren en veel gegevens moeten invoeren om de uiteindelijke aankoop te voltooien.

Maar nu heeft Shopify een stap voorwaarts gezet door Shopify Pay te introduceren waarmee klanten geld kunnen betalen door simpelweg de 6-cijferige verificatiecode in te vullen. Deze code wordt naar de telefoon gestuurd, zodat u de site binnen enkele seconden kunt bekijken om de aankoop te voltooien. Deze faciliteit zal de komende weken door elke Shopify-aangedreven winkel worden geboden en ook dat zonder extra kosten.

Bied een veilige en betrouwbare manier van betalen

Hoewel Shopify Pay het afrekenproces versnelt, biedt het wel een betrouwbaar en veilig betalingsuitje. Er zijn ook duizenden gebruikers aan verbonden die binnenkort zullen toenemen om een ​​betere conversieratio te geven. Omdat Shopify nog een Chip en Swipe-lezer heeft, is dit de beveiligde methode om online geld te betalen.

De informatie wordt opgeslagen op PCI-compatibele servers in een versleutelde vorm die ervoor zorgt dat alleen de eigenaar kan afrekenen met Shopify Pay.

Werkprocedure

Je hebt misschien gehoord van de cookies die je informatie opslaan tijdens het surfen op het internet. Shopify pay werkt volgens dezelfde agenda, maar uiteraard met veel betere servers. Bij het eerste bezoek moet u de verzend- en betalingsgegevens invoeren die Shopify Pay zal opslaan. Dus de volgende keer dat u een Shopify-winkel bezoekt, hoeft u alleen maar het e-mailadres in te voeren en alle informatie met betrekking tot u wordt automatisch opgehaald.

Kopen is eenvoudig met Shopify Pay, aangezien u een enkele tik hoeft uit te voeren en klaar bent u! Zie uw verkopen razendsnel groeien met Shopify Pay. Voordat u zich afmeldt voor het lezen van het artikel, wil ik u graag wat meer vertellen over Shopify Chip en Swipe Reader die de verkoop gemakkelijk heeft gemaakt.

Shopify Chip en Swipe-lezer

Met Shopify Pay in de hand is het belangrijk om wat kennis te verzamelen over Chip en Swipe-lezer. Het is meer een creditcardlezer die vrij eenvoudig te gebruiken is! Om te beginnen, hebt u alleen deze lezer nodig, waar u ook bent. Kijk eens:

Haal de chip

Het is een geweldige reader die creditcards en betaalpassen accepteert. Deze lezer ondersteunt EMV-chiptechnologie en heeft een beveiligde betalingsoptie die de veiligheid garandeert. Het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de bovenkant van de lezer te steken en de handtekening op het scherm te verzamelen.

Draagbaar en krachtig

In tegenstelling tot andere kassa's is deze lezer compact en krachtig. Het heeft de mogelijkheid van draadloze connectiviteit via Bluetooth voor Android-telefoons, iPhones en tablets enz. Geen zorgen om onderweg te verkopen als je de Shopify Chip en Swipe-lezer hebt! Ook is hij voorzien van een mooie batterijduur die met één keer opladen tot een week stand houdt. U kunt gemakkelijk ongeveer 350-400 transacties doen.

Dit geweldige product wordt geleverd met een basis die op het bureau of aanrecht kan worden geplaatst. Bereid u voor op enorme verkopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen, aangezien de basis de lezer opgeladen houdt.

Shopify heeft het allemaal

Shopify is een geweldig platform om online te verkopen, dus waarom wachten? Schakel over naar Shopify en profiteer van deze voordelen die exclusief hier verkrijgbaar zijn. Voer de transacties naadloos uit wanneer je als koper Shopify Pay hebt en als verkoper, Chip en Reader helemaal klaar is.

Pak de reader gratis wanneer u de Shopify POS-app vandaag nog downloadt!

gerelateerde berichten