Zoeken

Manieren om het productbeeld er indrukwekkend uit te laten zien met het toevoegen van reflectieschaduw

E-commerce is in een mum van tijd een rationeel en aantrekkelijk platform geworden. Alles moet imposant en opvallend zijn. Je kunt ontwerpers beschouwen als tovenaars en software als de bron van hun kracht. Met de hulp van een paar klikken kunnen ontwerpers de beste resultaten voor elke foto weergeven en deze er echt en levendig uit laten zien. Rekening houdend met de software, staat degene die onder andere als de beste wordt bestempeld, bekend als Adobe Photoshop.

 

Adobe Photoshop is gemaakt met een groot aantal goede functies die veelbelovend genoeg zijn voor een opstand in het ontwerpwereld. Om de afbeelding er betekenisvoller en expressiever uit te laten zien, moet u Photoshop-effecten gebruiken. Vooral als u Photoshop gebruikt voor het verfraaien van uw productafbeeldingen, kan dit er iets aan doen denken. Vandaag bespreken we het schaduweffect in Photoshop waardoor elke afbeelding er aantrekkelijk en zeer prominent uitziet.

Als we het in de eerste plaats over Image Shading hebben, bedoelen we meestal het effect Slagschaduw. Afgezien daarvan zijn er weinig andere schaduwen die als schaduw op uw phoducts kunnen worden aangebracht, waardoor de producten een opvallende uitstraling krijgen. Je hebt misschien gezien dat veel verkopers op eBay, Amazon, Poshmark, SEARS, Storenvy en etc. hebben een goede reputatie hoge verkoopprofielen. Welnu, productkwaliteit en vertrouwensgedreven factoren zijn een must, maar heb je ooit naar hun productfoto's gekeken? Als dat zo is, zou je zeker moeten merken dat ze productfoto's van goede kwaliteit hebben, evenals enkele Technieken voor het bewerken van foto's toegepast zoals foto's uitgesneden op een witte achtergrond of lichtgrijze achtergrond, een reflectieschaduw of spiegeleffect toegevoegd. Naast slagschaduw of gewoon een schaduw, kan het een goede optie zijn om de originele schaduw van het product op een aangepaste achtergrond te houden om het uiterlijk van het echte product te laten zien. Designer past hun kunst toe vermengd met deze voorgevormde functies bij het uitbeelden van overtreffende trap productafbeeldingen voor websites.

Hieronder staan ​​de soorten schaduweffecten en de manier waarop deze kunnen worden gebruikt:

  • Gebogen slagschaduw: Ten eerste wil ik u kennis laten maken met het effect Gebogen slagschaduw waarmee het onderwerp wat ruimte kan innemen tussen het beeld en de toegepaste schaduw. Deze wordt onderaan de afbeelding toegepast. Het enige doel van gebogen slagschaduw is om de productafbeelding een natuurlijke uitstraling te geven. Deze functie wordt zo gebruikt dat uw product er echt uitziet.
  • Midden gebogen slagschaduw: Om een ​​schaduw in het midden van de afbeelding te creëren, kunt u deze optie gebruiken. Het wordt gebruikt met behulp van een curve die een schaduw zal creëren bovenaan en onderaan in het midden van de afbeelding. Dit zal er ook voor zorgen dat het beeld er intrinsieker uitziet. Om het effect te creëren, moet u een dubbele laag tekenen in de vorm van een eclips. Plaats vervolgens de afbeelding boven de laag. Dit zal de afbeelding helpen om schaduw vanuit het midden te markeren.
  • Staande afbeelding slagschaduw: Voor alle staande beelden is dit effect gewoon het beste. Het is ook het minst complexe slagschaduweffect dat je in Photoshop kunt geven. De schaduw wordt achter of boven de afbeeldingslaag op het onderste gedeelte geplaatst.

Dit zijn dus enkele van de slagschaduweffecten die in Photoshop worden gebruikt. Het is een leuke bezigheid en je kunt ze thuis uitproberen.

 

gerelateerde berichten