Zoeken

Snelle lijst met veelvoorkomende taken (met behulp van selectiehulpmiddelen) die u kunt doen met Adobe Photoshop

Photoshop heeft ontegensprekelijk een enorme reeks, namelijk en handige fotobewerkingen en vele andere identieke acties. Je kunt van een levenloos beeld iets echts en unieks maken. Alles wat ik zou willen zeggen is dat alles mogelijk is met behulp van Photoshop, voor zover foto-esthetiek gerelateerd is. Het is een breed onderwerp dat veel technieken omvat. Deze technieken worden routinematig gebruikt door fotografen, webdesigners, Photoshop-professionals, enz.

Laten we eens in detail kijken:

Maskeringstechnieken

Voor maskeerdoeleinden vind je verschillende technieken in Photoshop. Ten eerste zou het geweldig zijn om te assimileren wat je allemaal kunt doen met behulp van Masking Techniques, here you go:

  • Mengen van afbeeldingen
  • Retoucheren
  • Samengestelde afbeeldingen in één
  • Effect mix

Op deze manier zijn er verschillende bewerkingen die kunnen worden uitgevoerd met behulp van Image Masking. Het volgende onderwerp van onderzoek gaat over de methoden die kunnen helpen bij het creëren van een overtuigend masker.

Snel masker

Snelle selectie Photoshop

 

Alles & Inverse Selectie Photoshop

Quick Mask is een van de eenvoudigste taken bij Photoshop, en niet te vergeten de bruikbaarheid. Het is ook een van de meest gebruikte acties in Photoshop. Om de snelle maskeroptie op de voorgrond te brengen, hoeft u alleen maar op de "Q" -toets van uw zoekwoord te drukken. Het kan worden gebruikt in combinatie met het penseel om de geselecteerde gebieden te schilderen. De selectie zal voor u zichtbaar zijn in transparante rode kleur. Nadat de taak is voltooid, drukt u opnieuw op de knop "Q" om het geselecteerde gedeelte voor het werk te deselecteren. Om de laag in een masker om te zetten, hoeft u alleen maar op het pictogram "Laagmasker" in het lagenpaneel te klikken. Het zal automatisch de laag in het masker laten verschijnen.

selecties

Welnu, het maken van selecties in Photoshop is een andere belangrijke taak. Het kan gemakkelijk worden gedaan met behulp van meerdere manieren. Er zijn tools die je kunnen helpen bij het maken van de selectie. De eerste die studeert is de Magic Wand hulpmiddel. Het is eenvoudig te bedienen, aangezien u alleen het gereedschap hoeft te selecteren en op het deel van de afbeelding hoeft te klikken dat u wilt selecteren. Als u tijdens dezelfde actie nog een selectie maakt, kunt u gewoon de Shift-knop ingedrukt houden en op andere delen van de afbeelding klikken. Door samen met de shift-knop op de alt-tab te drukken, kunt u het verkeerd genomen gebied in de afbeelding deselecteren.

Selectie toverstaf

 

Selectie met Rand verfijnen

U kunt ook gebruik maken van Snelle selectie tool omdat het onmiddellijk het doelgebied selecteert. Net als het gereedschap Toverstaf, kunt u aan de selectie toevoegen door op de Shift-toets te drukken. Het deselectieproces is ook hetzelfde. U kunt ook de hulp van selectiekaderhulpmiddelen gebruiken om selecties in de afbeelding toe te voegen of af te trekken. Alle soorten feesttenten hebben verschillende soorten selectie-neigingen. Het rechthoekige selectiekader zal een selectie in rechthoekige vorm aannemen, terwijl vierkant of elliptisch hun respectievelijke vormen zullen aannemen.

Om de handmatige selectie te maken, kunt u de Lasso Tools gebruiken. Ze zijn verder onderverdeeld in veelhoekige lasso en magnetische lasso. Dit zijn dus de basismanieren om selecties te maken en te maskeren in Photoshop.

gerelateerde berichten