Zoeken

Een beknopte handleiding voor het vastleggen van schoenen voor e-commerce winkels

E-commercesites zijn tegenwoordig populair en het is niet moeilijk om succes te behalen als u er een wilt starten. Veel items of producten kunnen op de e-commercesite worden toegevoegd zolang de klanten ze nodig hebben. Vandaag ga ik het hebben over de schoenenproducten, hoe je de foto's maakt en hoe ze in de nabewerkingsfase worden bewerkt. Blijf in contact met deze fotografie-tutorial om een ​​overzicht te krijgen van de manieren om een ​​paar schoenen of sneakers te fotograferen.

Benodigde apparatuur

Voordat je met de fotoshoot begint, is hier de lijst met apparatuur die je nodig hebt:

Verlichting: Verlichting is zeer essentieel om de perfecte foto's te maken. LED-lampen zijn een geweldige optie voor de juiste belichting, kleuren, toon en mooie schaduwweergave.

Camera: Het belangrijkste voor de fotoshoot van schoenen is een kwaliteitscamera. Kies een goede camera zoals Canon of Nikon om de beste foto's te maken. Voor professionele fotografie moet je geen concessies doen aan de camera.

Schoeisel: Een mooi paar schoenen of sneakers zal de deal doen. Kies een mooie kleur om het eindresultaat er verbluffend uit te laten zien.

Papier: Vul het schoeisel met een papieren zakdoekje om het in de juiste vorm te houden. Omdat het schoeisel waarschijnlijk zijn oorspronkelijke vorm zal verliezen, wordt aangeraden het te vullen met papier voor zijn structuur.

tape: Neem gewone tape en markeer de posities of hoeken waarin u het schoeisel wilt fotograferen. Het helpt om het consistentieniveau te behouden, omdat u het schoeisel kunt aanpassen aan de markeringen.

Laten we nu beginnen met het maken van de foto's volgens deze stappen:

Bereid het schoeisel voor

Pak de schoen en maak deze schoon met een doek om eventueel stof te verwijderen. Als het schoeisel van suède of leer is, gebruik er dan geen water op. Bind de veters en zorg ervoor dat het paar er schoon uitziet.

Plaats het paar

Plaats nu het paar schoenen parallel aan elkaar en zet ze op het platform waarop je ze wilt schieten. Kies een positie die voor alle paren wordt gebruikt om consistentie te behouden.

Rug schot

Backshot is belangrijk om de wereld te laten zien hoe het paar eruitziet. Draai het paar en pas het aan om het vanaf de achterkant te schieten. Plaats de schoen evenwijdig aan de linkerrand van het tafelblad en bereid de camera voor.

Gedetailleerde foto's maken

Om de klant te helpen beslissen om de schoen al dan niet te kopen, maak je gedetailleerde foto's. Als je klaar bent met het maken van de afbeeldingen, moet je foto's bewerken, zoals kleurcorrectie, uitknippad, beeldmanipulatie, schaduwen toevoegen, enz.

Plaats de schoen op het tafelblad en zorg ervoor dat je één shot per keer maakt om de kwaliteit te behouden. Voor gedetailleerde opnamen moet u ook één schoen vastleggen nadat u de posities en hoeken correct hebt aangepast. Om de zool van de schoen vast te leggen, houdt u deze rechtop en zoomt u in voor de close-up.

Verwijder stof

Gebruik wat spray om stof te verwijderen en laat het paar er mooi en netjes uitzien. Verwijder alle onzuivere en vlekkerige deeltjes die het hele uiterlijk van de foto verpesten. Als je klaar bent, maak je de foto's met volledige professionaliteit.

Conclusie

De sleutel tot succesvolle fotografie is de nabewerking van foto's. Of de fotografie nu voor e-commerce portals is of niet, het is essentieel om deskundige vaardigheden te gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken. Voor e-retailsites is het absoluut noodzakelijk om de na-effecten toe te passen om meer verkopen te genereren en mooie inkomsten te genereren. Dus waarom ga je niet naar deze tips en begin je de shoot? Bedankt voor het lezen, heeft u opmerkingen? Laat het me weten in het commentaargedeelte!

gerelateerde berichten