Zoeken

Professionele fotobewerking om een ​​professionele uitstraling te geven aan e-commerceportals

In de afgelopen tijd zijn e-commerceportals een rage en mensen houden van winkelen op online websites. Ten eerste is er veel variatie op de online sites en ten tweede wordt alles voor de ogen getoond. Iedereen kan altijd en overal alles zien zonder de eigenaar te storen. Heb je het druk genoeg om geen winkelcentrum of winkel te bezoeken om dingen te kopen? Of gaan de winkelcentra dicht als je vrij bent? Dan zijn e-commerce portals een goede optie.

In het afgelopen decennium hebben de online portals een speciale plaats ingenomen in de branche over de hele wereld. Omdat iedereen het druk heeft met banen en beroepen, komen e-commercesites als een totale redder. Heb je je ooit afgevraagd wat het e-commerceportaal succesvol maakt? Het is de presentatie en de uitstraling die winkelen spannend en populair maakt. Laten we eens kijken naar de punten of elementen of tips die het bedrijf laten groeien:

Hoe is e-commerce anders?

E-commercesites hebben hun weg gevonden naar de harten en geesten van de mensen. Omdat de sites gemakkelijk navigeerbaar zijn, eenvoudig te bladeren en categorisch ingedeeld, is het product gemakkelijk te vinden. Het bespaart echter ook tijd, moeite en geld door de voortdurende kortingen en aanbiedingen. Je kunt geweldige aanbiedingen en deals online krijgen, wat niet mogelijk is in winkelcentra of winkels. Ook komen de nieuwkomers en modieuze items op de e-portals die u tegen betaalbare prijzen kunt kopen.

Om de producten op de portal toe te voegen, is het essentieel om eerst de productfoto's te maken en deze vervolgens op een interessante manier te bewerken. Het is belangrijk om de kijkers te lokken en ze ertoe aan te zetten de producten te kopen. Het is alleen mogelijk als de productafbeeldingen aantrekkelijk zijn voor de ogen van de kijkers. Niemand wil de wazige of vervaagde foto's zien, dus laten we beginnen met het leren over de beeldbewerkingsmethoden die gewoonlijk worden toegepast.

Sommige foto's hebben mogelijk retouchering, manipulatie of kleurcorrectie nodig. Dit zijn de meest voorkomende en gebruikte technieken voor het bewerken van e-commerce-afbeeldingen:

Ghost Mannequin

Neck joint of ghost mannequin is een techniek die gebruikt wordt om een ​​3D of hollow man effect te geven aan de afbeeldingen. Meestal wordt het aangebracht op kleding of kledingstukken die anders moeilijk te zien zijn. Met nekverbinding ziet de kleding er perfect gevormd en passend uit en kunnen de kijkers zich voorstellen dat ze dat kledingstuk dragen. Photoshop wordt gebruikt om deze methode toe te passen in de nabewerkingsfase.

Knippen Weg

Om de ongewenste gebieden of achtergronden van de afbeelding te verwijderen, wordt een uitknippad gebruikt. Voor e-commerceportals is het noodzakelijk om de producten tegen een witte achtergrond te fotograferen en hier komt het uitknippad van pas. Als de producten een patroon, gekleurde of slechte achtergrond hebben, wordt het pengereedschap gebruikt om ze te wissen.

Kleurcorrectie

Soms, tijdens het fotograferen, komen er ongewenste reflecties of schaduwen langs die de kleuren van het beeld beïnvloeden. Het wordt dus noodzakelijk om de foto's te bewerken en de kleuren te corrigeren om hun uiterlijk te verbeteren. Daarvoor kunt u de functie voor automatische kleurcorrectie gebruiken die beschikbaar is in Photoshop en die automatisch de slechte kleuren en toon van de afbeelding aanpast.

Schaduwcreatie

Schaduwen maken een integraal onderdeel uit van de afbeeldingen, met name productfotografie. Het vergroot de aantrekkingskracht van de foto en laat het object uit zijn respectieve achtergrond springen. Ook wordt er gebruik gemaakt van slagschaduw en spiegelreflectie om een ​​meer realistisch tintje aan het object of product te geven. Slagschaduw ziet er authentiek uit en zorgt ervoor dat het product er vanuit elke hoek aantrekkelijk uitziet.

Conclusie

Ik hoop dat je het belang leert kennen van methoden voor het bewerken van foto's die de e-commercesites een professionele uitstraling geven. Dit zijn de methoden die op grote schaal worden gebruikt door de fotografen en eigenaren van e-commerce die de sites consistent houden. Zonder deze diensten is het bijna onmogelijk om je de online wereld voor te stellen, want perfectie is de sleutel tot succes.

Om perfectie te bereiken, is beeldbewerking vereist en voor beeldbewerking zijn deze diensten een must. Voor een ononderbroken verkoop en hogere inkomsten voegt u deze fotobewerkingsmethoden toe aan uw online regime en ziet u hoe u kwaliteit en echte klanten krijgt.

gerelateerde berichten