Alles wat u moet weten over platliggende kledingfotografie

Alles wat u moet weten over platliggende kledingfotografie

Als houder van een e-commercebedrijf kunt u geen hoge omzet verwachten zonder een in het oog springende foto die een potentiële klant kan aantrekken om een ​​product te kopen. Dus als u op een foto van kleding voor uw online bedrijf klikt, wilt u er het beste van maken.  Maar je weet niet hoe je het moet doen. Nou, laat me je vertellen, voor online kledingmerken kun je solliciteren Flat Lay Kleding Fotografie. Vandaag deel ik de voor- en nadelen van Flat Lay Clothing Photography op mijn blog. Dus laten we beginnen met leren. 

Wat is platliggende kledingfotografie?

Flat Lay Photography kwam van de traditionele fotografiestijl genaamd photogram. Het is sinds 2020 populair geworden voor creativiteit en de Covid-19-pandemie wanneer iedereen thuis moet werken. Het is een van de meest actuele en handige manieren om je kledingstukken online te klikken, vooral op sociale media. 

Flat Lay Clothing Photography creëert een vogelperspectief door kleding op een plat oppervlak te leggen, de nodige regelingen te treffen om een ​​creatieve presentatie te genereren en op de bovenstaande foto te klikken, waarbij u zich op het doek concentreert. 

Doorgaans wordt consistent zacht licht toegepast om unieke platliggende fotografie te construeren waarbij het zachte licht het stralende en heldere licht definieert zonder schaduw. Dit licht benadrukt de contouren en attributen van dingen. 

Flat-lay-fotografie is een kunstwerk dat kan versterken om aantrekkelijkheid te creëren en kledingstukken in dubbele tijd te verkopen. Veel e-commercebedrijven geven de voorkeur aan deze stijl voor eCommerce-productfoto's om hun kledingproducten te presenteren.

Het draait allemaal om de presentatie. Dat moet creatief zijn. Een ander onlosmakelijk onderdeel van flat-lay kledingfotografie is de postproductieservice voor afbeeldingen, zonder welke u de foto niet aantrekkelijk kunt maken, omdat er mogelijk veel problemen moeten worden opgelost. Mogelijk hebt u een professionele fotobewerkingsservice nodig om een ​​perfecte foto te krijgen. 

Drijfveer voor platliggende kledingfotografie 

Flat-lay kledingfotografie construeert een panorama dat de kledingstukken presenteert met andere accessoires. Als gevolg hiervan is het stijlvollere fotografie dan elke andere categorie op sociale media, vooral op Instagram. 

Door flat-lay kledingfotografie toe te passen, krijgt u toegang tot een universele benadering om meerdere producten in één frame te presenteren. 

Het is betaalbare productfotografie voor een verkoopstrategie voor e-commerce die het bedrijf snel promoot.

Of het nu gaat om een ​​Instagram of een voor uw website, creatieve en strategische Flat Lay Kleding Fotografie kan u goed van pas komen. Door deze innovatieve fotografie toe te passen, kan een online ondernemer de aandacht van de klant trekken via uw verkooppanel. Bovendien zetten platliggende productfoto's de kopers ertoe aan na te denken en een snelle aankoopbeslissing te nemen. 

Een foto is een verhalenverteller, dus je kunt deze methode van fotografie toepassen om een ​​verhaal te visualiseren dat ook interesse kan wekken bij de klanten om de details van het product te controleren en hen te beïnvloeden om het te kopen. 

Helaas kan de foto alleen niet opvallen door alleen op foto's te klikken en kleding en andere dingen op de grond te houden. Om het aantrekkelijk te maken, moet u verschillende fotobewerkingsservices gebruiken. Alleen de professionals houden van Afbeelding uitsnijden kunnen je een fantastische foto bezorgen door hun dabhand te gebruiken. 

Hoe onderscheidt het zich van andere soorten fotografie?

Je kunt flat-lay kledingfotografie niet beschouwen als andere foto's, omdat ze anders zijn, zoals krijt en kaas.

In gewoon Engels legt flatlay-fotografie een foto van boven vast waarbij het onderwerp op een tafel of vloeroppervlak wordt geplaatst en met andere accessoires wordt gepresenteerd. Het vastgelegde beeld biedt een vogelperspectief. 

Net als bij andere fotografie zijn er bij deze fotografie geen hoeken gefocust. In plaats daarvan wordt een parallelle balans tussen de achtergrond en de lens behouden.

Net als bij andere fotografie wordt het gedaan voor promotionele doeleinden, maar het is populairder op sociale media, vooral Instagram. 

Andere fotografie toont en benadrukt een enkel product, maar u kunt met deze fotografie meerdere producten in één frame laten zien. 

Hoe maak je de beste Flat Lay Kleding Fotografie?

Flat Lay Clothing Photography is een uitzonderlijke strategie voor online kledingtentoonstellingen. Het vereist echter een paar technieken met essentiële voorbereiding. Laten we ze leren kennen om een ​​succesvolle Flat Lay Clothing Photography te creëren. 

#1. Schik het creatieve oppervlak:

Het allerbelangrijkste bij het maken van flat-lay kledingfotografie is de achtergrond waarop u het doek gaat weergeven. Het verzacht de foto en trekt de aandacht van de toeschouwers. Versier het oppervlak volgens het thema dat u plant. U kunt de achtergrond aantrekkelijker maken door tal van coatings te gebruiken, zoals verschillende kleurstoffen en rekwisieten. 

#2. Stel de camera in: 

Een goede fotograaf brengt niet de camera mee en klikt alleen om een ​​foto te maken. In plaats daarvan past hij de initiële instellingen aan voordat hij gaat fotograferen om een ​​goede sfeerfoto te krijgen. Daarom moet je ook de camera instellen voordat je aan de fotografie begint. Stel bijvoorbeeld voor kledingfotografie het diafragma vast binnen f/8 en f/11, sluitertijd bijna 1/125 en ISO-gevoeligheid binnen 400 tot 800

Omdat het belangrijkste kenmerk van platliggende fotografie het vogelperspectief is, moet je van bovenaf vastleggen, maar het kan een wankel resultaat opleveren zonder enige ondersteuning. Gebruik daarom een ​​statief dat de hoogte ten goede komt en trillingen wegneemt. 

#3. Denk goed na over verlichting: 

Je kunt je niet voorstellen dat foto visualiseren elk onderwerp zonder licht. Het is dus een essentieel element in de fotografie.

Je kunt licht van verschillende bronnen gebruiken, zoals natuurlijk of kunstmatig. Zo kan natuurlijk licht een warm beeld geven, terwijl schaduwlicht een humeurig beeld geeft. 

#4. Breng een idee in kaart: 

Het primaire segment van een aantrekkelijke flat-lay foto is het berekenen van een concept om de producten te visualiseren. Je kunt inspiratie halen uit Instagram of Pinterest voor verschillende ideeën voor productlay-out, van eenvoudig tot complex. U kunt een bladwijzer maken voor de lay-out die u leuk vindt vanaf het genoemde platform. Wanneer je. Zodra u een aanzienlijk aantal concepten hebt verzameld, kiest u er een paar om met uw kledingproduct te construeren. Welk idee je ook kiest, focus altijd op het feit dat de kijkers aangetrokken worden door het weergavepatroon.

#5. Aansluitende rekwisieten:

Props zijn van het grootste belang voor een mooie foto die het onderwerp benadrukt door textuur toe te voegen. Het is een onmisbaar onderdeel van flat-lay kledingfotografie. Je kunt alle rekwisieten kiezen die gebaseerd zijn op het concept dat je wilt visualiseren, zoals sieraden, kaarsen, kerstverlichting, papercraft, schoenen, koffie- of theekopjes, boeken, make-upaccessoires of andere objecten waarvan je denkt dat ze schoonheid kunnen toevoegen aan je opname . Bovendien kunt u uw foto tot leven brengen door planten of bloemen als rekwisieten toe te voegen. Het is echter het beste als je in de gaten houdt dat de rekwisieten niet zoveel aandacht krijgen als het hoofdonderwerp. 

#6. Maak uw kledingproducten klaar: 

Een masterplan levert niet het verwachte resultaat op zonder een goede voorbereiding. Dus voordat je andere arrangementen voor Flat Lay Clothing Photography gaat regelen, moet je het doek dat je gaat fotograferen voorbereiden. Een tijd bespaart negen. Weet jij hoe lang het duurt voor fotografen om foto's te bewerken? Een goede voorbereiding kan u tijd besparen bij het bewerken van foto's. 

#7. Vraag aandacht voor de details: 

Concentreer u altijd op het daadwerkelijke ontwerp, zodat klanten de stofachtige kenmerken kunnen begrijpen, of ze nu zacht of hard zijn, met rits of knoop. Focus daarom op de steek, het materiaal, het prijskaartje, de ontwerpen, enz. die uw klant zou kunnen overwegen voordat hij koopt. U kunt een zoomweergave-optie faciliteren, zodat de klant de feiten correct kan analyseren.

#8. Construeer een verhaallook: 

Een foto zegt meer dan duizend woorden die een verhaal vertellen. Probeer die sfeer te creëren door middel van je Flat Lay Clothing Photography. Het is de sleutel tot het maken van een verbluffende flatlay-foto. Plan voordat je gaat uitvoeren. Construeer een verhaal en visualiseer het met kleding en aanverwante accessoires.

Als je kledingstuk bijvoorbeeld een kantooroutfit is en je het werkthema wilt samenstellen, kun je een laptop, horloge, telefoon, notitieblok, pen, koffiemok, enz. toevoegen. Voeg die creatief toe. 

#9. Vastleggen vanaf de overhead: 

Een platliggende foto biedt een vogelperspectief. Daarom moet u de afbeelding van het bovenstaande vastleggen. Je kunt een ladder, stoel, drone of statief gebruiken om dat uitzicht te creëren. Een statief is de beste oplossing, omdat het de trillende sfeer kan uitroeien en betaalbaar is. 

#10. Betrek talloze pogingen: 

U kunt niet verwachten dat u online klikt en uploadt, omdat klikken op een perfecte foto zelden mogelijk is. Het zou dus het beste zijn als je meerdere pogingen onderneemt voor een enkel thema om een ​​authentieke sfeer te bereiken. 

#11. Gebruik afbeelding post-productie: 

Zelfs het gebruik van een camera met een hoge resolutie kan u niet helpen om een ​​honderd procent perfecte foto te krijgen totdat u de postproductieservice voor afbeeldingen toepast. Zoals eerder vermeld, moet u bijvoorbeeld meerdere foto's maken om een ​​verbluffende foto te maken, en daarna moet u vóór de verhuizing voor bewerking een ruiming uitvoeren. Wat betekent ruimen bij fotografie?? Check mijn vorige blog hierover als je het niet weet. Na het ruimen moet u de foto verfraaien door alle ongewenste objecten te verwijderen, de belichtingsverzadiging in evenwicht te brengen, enz., Die onder verschillende fotobewerkingsprocessen vallen. Het kost veel tijd om foto's te bewerken en vereist hoge vaardigheid om een ​​opvallende foto te maken die alleen een professional kan garanderen. 

Tot nu toe heb ik in deze blog alle details over Flat Lay Clothing Photography besproken. Je hebt zitten brainstormen over het maken van zulke foto's voor je kledingstukken. Als je het nog steeds problematisch vindt, kun je contact opnemen met professionele fotografen. Je kunt mijn blog lezen op Een fotograaf om prijzen vragen alvorens ze te kloppen. Als u kunt vastleggen maar problemen ondervindt bij het bewerken van de foto, kunt u contact opnemen met Cut Out Image voor een betaalbare postproductieservice.

Rubina Akter
Rubina Akter
Auteur
www.cutoutimage.com

Ik ben een bekwame en informatieve contentschrijver bij Cut Out Image. Hier schrijf ik inhoud van websiteservices en blogs voor verschillende webportals. Mijn composities bevatten verschillende fotografie- en postproductietechnieken. Verlies mijn andere blogs met vindingrijke details niet uit het oog.

gerelateerde berichten