Word Photoshop-expert met deze stappen

Er is al een paar jaar veel vraag naar Photoshop en het valt niet te ontkennen dat het eigenlijk een perfect platform is voor alle behoeften op het gebied van beeldbewerking. Hoewel er nog maar weinig software op de markt is, is het belang dat deze software heeft uitzonderlijk. Photoshop is zo'n software die altijd vindbaar is en je kunt er nooit genoeg van krijgen. Omdat je altijd iets met de afbeeldingen moet doen, heeft deze software veel tools en functies. Als je Photoshop een hele dag blijft verkennen, kun je nog steeds niet alle tools, filters, effecten en functies bekijken.

Met Photoshop blijf je nieuwe dingen leren en om een ​​Photoshop-expert te worden, heb ik een paar tips verzameld die jou zullen helpen die ene te worden.

Krijg de laatste versie

Experimenteren met Photoshop is moeilijk gezien het ontelbare aantal tools. Om deze kunst onder de knie te krijgen, is de nieuwste versie van de software vereist, omdat je niet altijd op kantoor of in een cybercafé kunt zitten om het in handen te krijgen. Als je thuis je eigen exemplaar hebt, zou het vrij eenvoudig zijn om Photoshop te leren. Zoals u wellicht weet, worden er altijd nieuwe functies toegevoegd in CS3 en CS4, dus koop een van deze en maak uw werk gemakkelijker. Sommige tools die in deze versies beschikbaar zijn, ontbreken in de vorige versies, dus ik raad aan om de nieuwste versie te downloaden.

Als je Photoshop gebruikt om het onder de knie te krijgen, ga dan voor een originele kopie in plaats van een illegale kopie. Installeer het op uw laptop of pc, wat u ook meer gebruikt, en leer de functies en hulpmiddelen van deze geweldige software kennen.

Fouten zijn natuurlijk

Je kunt niet verwachten dat er geen fouten worden gemaakt terwijl je iets leert. En dit is ook heel natuurlijk met Photoshop. Je maakt toevallig fouten, dus het wordt aangeraden om een ​​dubbele kopie van de originele afbeeldingen te maken om dat niet te verpesten en aan de dubbele afbeelding te werken. Alle wijzigingen die u aanbrengt, zijn tijdelijk, omdat u altijd de originele afbeelding hebt opgeslagen.

Open om te beginnen de afbeelding die u wilt bewerken en controleer hoe de tools, filters en overvloeimodi werken. Blijf één voor één toepassen en zie de resultaten welke verandering elke tool geeft. Probeer alle laagaanpassingen door ze te combineren met andere filters. Raak niet in paniek als de resultaten er slecht uitzien, maar blijf spelen met de verschillende aanpassingen om de gewenste resultaten te krijgen.

Leer van zelfstudies

Eerlijk gezegd zijn de Photoshop-tutorials die je op internet vindt echt geweldig. Bekijk de tutorial zoals stel dat je de filters op de afbeelding wilt toepassen, je krijgt dezelfde tutorial die je zal helpen de gewenste effecten te bereiken. Een beginner heeft instructies nodig om het juiste effect toe te passen volgens de reeks stappen en dat is mogelijk met behulp van tutorials.

De beste tutorials zijn beschikbaar op de website van de digitale fotografieschool of tutsplus, waar je de technieken kunt leren met behulp van een stapsgewijze handleiding. Werken met tutorials is een goede zaak als je een snelle leerling bent. Soms doe je het heel anders, zoals de tutorial zegt, maar maak je geen zorgen, want fouten zijn natuurlijk.

Photoshop-boeken of tijdschriften lezen

Er zijn boeken en tijdschriften op de markt die de lezers leren om de Photoshop-tools en filters enz. op een juiste manier toe te passen. Adobe Photoshop geeft abonnementen aan de gebruikers die expert willen zijn in deze software, zodat je die kunt kopen, anders zijn boeken altijd een optie. Ben je een boekenliefhebber? Pak een Photoshop-boek met de basisterminologieën en breng je kennis naar een hoger niveau. Als je eenmaal klaar bent met de basisdingen, kun je naar het geavanceerde niveau springen waar meer geavanceerde technieken worden uitgelegd.

Ik hoop dat je het artikel nuttig vindt!

gerelateerde berichten