Zoeken

Photoshop Essentials Volume 1: Vlekken van het gezicht verwijderen

Mensen met vlekken op hun gezicht kunnen in het echte leven niet veel doen om ze van hun gezicht weg te laten. Maar de magische software Photoshop kan u helpen om uw werkelijke schoonheid zonder smet te zien. Het verwijderen van oneffenheden is een gemakkelijke taak. Het is uiterst eenvoudig om te doen. Bovendien is het zeer effectief, aangezien je je look eenvoudig kunt polijsten door ongewenste oneffenheden te verwijderen.

Voor iemand die wordt betaald voor het verwijderen van onvolkomenheden met Photoshop, wordt het zelfs noodzakelijk dat ze de afbeelding controleren voordat ze grote wijzigingen aanbrengen. Het is onmiskenbaar een primaire oefening die in Photoshop wordt aangeleerd, maar toch moet je heel tactvol zijn in het maken van de juiste bewegingen om onvolkomenheden weg te laten, als je niet wilt eindigen met iets humoristisch.

Als je voor iemand werkt, moet je heel slim zijn in het vragen naar de onvolkomenheden, want het is een gevoelig gebied en niemand wil een uitbarsting over een zwakke plek. Het woord "vlekken" kan het beste worden vermeden. Nou, dit is slechts een tip uit de context. Je kunt echt indrukwekkende en prijzenswaardige veranderingen aanbrengen in het uiterlijk van de persoon op de foto.

Het is aan te raden de blijvende littekens intact te houden of u kunt de wijzigingen aanbrengen na voorafgaande toestemming van de klant. Want als u geen toestemming vraagt, kunt u uw klant van streek maken met het werk en dat is niet goed voor het bedrijf. Het belangrijkste onderwerp waarop u zich hier moet concentreren, is dat u basiswijzigingen moet aanbrengen, zoals littekens, snijwonden, vlekken, zonnebrand, enz. Laten we nu naar het hoofdproces gaan en beginnen met het correctieproces.

Ga naar Adobe Photoshop en open de doelafbeelding. U kunt de afbeelding openen door eenvoudig naar het tabblad Open in het hoofdmenu te gaan. Nadat de afbeelding op het scherm is weergegeven, kunnen we beginnen met het proces.

In deze afbeelding ziet u enkele zichtbare vlekken. Het is onze taak voor vandaag om dit beeld helder en vlekvrij te maken. Ik zal je de stappen leren raden in de vorm van helpende tips. Tegen de tijd dat we het artikel afsluiten, bent u op de hoogte van de essentiële zaken die nodig zijn voor het proces en het proces dat moet worden gevolgd.

Tips:

  • Ten eerste zullen we een helende borstel gebruiken om de littekens en andere onvolkomenheden op het gezicht te verwijderen. De helende borstel wordt gebruikt om de onvolkomenheden te vervagen en maakt de overgang soepel en nauwelijks waarneembaar. Deze tool geeft het gezicht een gladder uiterlijk dat sterk opgaat in de huid.
  • Voor een perfecte implementatie van elk proces in Photoshop, moet u het juiste gebruik van penselen assimileren. Het gebruik van een harde borstel zal de afbeelding omzetten in iets zeer abstracts. De hardheid en de afstandsmaten zijn volledig afhankelijk van het object. Als de onvolkomenheden goed zichtbaar en prominent zijn, moet u zowel de hardheid als de afstand vergroten. Er is geen vaste diameter die kan worden opgegeven, omdat deze ook van afbeelding tot afbeelding varieert. Je moet met deze instellingen experimenteren en tijdens de oefensessie moet je de wijzigingen na wijziging in elke instelling noteren. Het is belangrijk om te assimileren welke maximale plus wijzigingen aan het object aanbrengt.
  • Voor allerlei kleine veranderingen in de afbeelding kan de zoomtoets je veel helpen.

 • Je moet elk onzuiver gebied specifiek targeten. Er zijn verschillende soorten borstels beschikbaar voor allerlei behoeften. Het wordt dus aanbevolen om kleinere penselen te gebruiken wanneer u zich op kleine gebieden richt.
 • Je moet het penseel positioneren op het gebied dat moet worden samengevoegd op het onzuivere gebied. U moet ervoor zorgen dat dit het duidelijkste deel van het gezicht is. Deze techniek geeft de meest natuurlijke resultaten aan de herziene afbeelding.
 • Bij het positioneren van de borstel op het geschikte gebied, moet u op de ALT-toets van het toetsenbord drukken en deze combineren met een linkermuisklik. Het zal het gebied als maatstaf markeren en kan verder worden gebruikt voor genezingsdoeleinden. Nu kun je beginnen met het spel. Pak gewoon het penseel op het onzuivere gebied en begin met schilderen. Het hele proces moet worden gedaan door de linkerkant van de muis ingedrukt te houden.
 • De magie werkt als je klaar bent met de verf en de linkermuisknop loslaat. Om te oefenen, raad ik je aan ermee te spelen en te proberen te begrijpen waar je de wijzigingen aanbrengt. Tenzij u het niet zelf probeert, zult u het juiste gebruik van het proces niet kunnen begrijpen. Soms, wanneer je begint met het maken van wijzigingen, ga je meestal met de stroom mee, maar het wordt aangeraden om de taak niet te overdrijven. Houd de uitstraling van de afbeelding neutraal en natuurlijk.
 • Als de taak eenmaal volledig is voltooid, is het, voor zover u weet, aanbevolen om alle delen van het gezicht grondig te bekijken. Je moet alle mogelijke onvolkomenheden en littekens ontdekken en hetzelfde proces gebruiken om ze weg te laten. Dit kan eenvoudig door in te zoomen op de afbeelding. U hoeft alleen maar te onthouden dat u het dichtstbijzijnde gebied selecteert, elke keer dat de locatie van het litteken wordt gewijzigd. Deze zijn perfect voor het bewerken van huwelijksfotografie, omdat je niet wilt dat een litteken of plek je bruidslook verpest.

Dit ging dus allemaal over hoe je littekens en onvolkomenheden van het gezicht kunt verwijderen met behulp van Photoshop-tools. Deze techniek wordt veel gebruikt door fotografen, vooral huwelijksfotografen. Zelfs als je visagist een gebied van teleurstelling voor je heeft achtergelaten door je het beste te kleden, kan je fotograaf altijd voor de trouwfoto's zorgen en je er onberispelijk uit laten zien.

gerelateerde berichten