Zoeken

Photoshop Delight: leer hoe u afbeeldingen kunt maskeren

beeldmaskering

Leer de manieren van beeldmaskering: Adobe Photoshop is een ware traktatie geworden op het gebied van design. Niets lijkt onmogelijk in de ontwerpwereld met zijn altijd zo rijke en innovatieve functies. Er is een mammoet aan bewerkingen die worden gebruikt bij beeldverwerking, en een van de wijdverbreide beeldverwerkingstechnieken is: beeldmaskering. Image Masking kan eenvoudig worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Afbeeldingsextract
  • Afbeelding elimineren
  • Afbeelding loskoppelen
Al deze processen kunnen eenvoudig worden toegepast op allerlei soorten afbeeldingen. U kunt de benodigde portie eenvoudig losmaken, weglaten of extraheren uit het complete plaatje.

Beeldmaskering is een veeleisende taak. Het beoefenen ervan kan veel inspanning en arbeid vergen, maar je moet geduldig genoeg zijn om deze kunst te leren. beeldmaskering kan gemakkelijk worden geoefend met Photoshop, dat voornamelijk wordt gebruikt voor productcatalogi. Je hebt vast wel eens e-commerce mooie productvermeldingen gezien, en al die taken worden ook opgevolgd met behulp van deze potentiële technieken.

Gezien de verschillende behoeften van allerlei soorten klanten, biedt Photoshop u verschillende hulpmiddelen voor beeldmaskering. Enkele veelgebruikte tools zijn:

  • magnetische lasso
  • Snel masker
  • Magic Wand
  • pen

Zoals de hierboven genoemde tools, zijn er tal van andere van dezelfde soort. Elke nieuwe versie van Photoshop is gemaakt met een nieuw mechanisme voor beeldverwerking. Photoshop-tools zijn vrij eenvoudig in gebruik. Aan elke taak is een ander reddingshulpmiddel toegewezen. Met deze eenvoudige beeldmaskeringstools vindt u altijd deskundige beeldverwerkingsoplossingen.

Maskerlagen lijken een beter idee te zijn dan andere maskeringstechnieken. Ik noem het de beste techniek omdat het de minste kans op vervorming laat en het resultaat netter zal zijn. Bovendien geeft dit een professionelere uitstraling aan het beeld en overschaduwen objecten, waardoor een superscherp beeld ontstaat op elke achtergrond.

Oké, laten we nu onze aandacht vestigen op hulpmiddelen voor beeldmaskering en hun primaire gebruik bestuderen:

Achtergrondgummetje - Leer de manieren van beeldmaskering

Het gereedschap Achtergrondwisser is het meest geschikt voor afbeeldingen met stompe randen. Het is moeilijk om deze afbeeldingen te maskeren met een ander hulpmiddel voor het maskeren van afbeeldingen. Als u bijvoorbeeld haarmaskers aan het doen bent, kunt u de taak niet verwerken met een ander instrument dan Achtergrondgummetjes.

Achtergrondgummetje
Achtergrondgummetje

magnetische lasso

Deze tool werkt eigenlijk als een magneet omdat het aan de randen van de beoogde afbeelding blijft plakken en een transparante grens vormt. Terwijl u uw cursor in de vorm van het object sleept, blijft het punten vastzetten en vastgrijpen. Deze tool wordt beschouwd als de beste voor afbeeldingen met een hoog contrast en het is ook de meest spontane tool van alle andere voor: afbeelding maskeren.

Magnetische lasso-tool
Magnetische lasso-tool

Knippen Weg

Als u de afbeelding van de achtergrond wilt verwijderen, kan het hulpmiddel voor het uitknippad ook een bekwame vervanging zijn. Van deze tool is bekend dat deze outputs van hoge kwaliteit levert. De bruikbaarheid van deze tool is vrij eenvoudig en het maakt niet uit op wat voor soort object je je richt, deze tool zal je een resultaat van hoge kwaliteit opleveren.

Photoshop Pen-tool
Photoshop Pen-tool

Daarom zijn dit enkele van de technieken die worden gebruikt voor beeldmaskering.

gerelateerde berichten