Zoeken

Een stropdas en pak fotograferen op Ghost Mannequin was nog nooit zo eenvoudig

Voor het fotograferen van een stropdas en een pak op een spookmannequin moet je een beetje creatief en stijlvol zijn. De grootste zorg bij het gebruik van een spooketalagepop is dat het kledingstuk mooi past en een aantrekkelijk beeld geeft aan de klant. Als het gaat om het fotograferen van een herenpak, moet het een duidelijk beeld geven van de hele kleding, zodat de kijker kan zien hoe het eruit ziet als het door een mens wordt gedragen.

Terwijl het gebruik van een spook etalagepop een hol man effect geeft, wordt het belangrijk om het pak perfect te stylen om een ​​realistisch 3D effect te laten zien. Ik zou willen voorstellen om een ​​paspop te gebruiken in plaats van het kledingstuk in Photoshop aan te passen om een ​​realistisch effect te krijgen. De truc is om de arm- en borststukken van de etalagepop te verwijderen om het product zo te stylen dat de etalagepop niet zichtbaar is in de opname.

Laten we diep in de details duiken om met een paspop het juiste effect te bereiken. Nadat u de stropdas en het pak hebt gefotografeerd, kunt u deze in fotobewerkingssoftware bewerken om alle kleine onvolkomenheden te verwijderen. Hier zijn de tools die je nodig hebt om een ​​pak op mannequin te stylen:

camera

Een camera is belangrijk omdat al het werk ermee gedaan wordt. Elke camera van hoge kwaliteit is voldoende, maar een Canon EOS wordt aanbevolen omdat deze schone en heldere opnamen geeft voor professionele fotografie.

Het product

Houd het pak en de stropdas bij de hand voordat u aan de fotosessie begint.

Verlichting

Koele LED-lampen worden aanbevolen om het contrast, de schaduwen en de belichting consistent te houden.

Geest etalagepop

Ga voor een modulaire etalagepop met afneembare borst en armen om hem onzichtbaar te houden in het laatste schot.

Clips en pinnen

Houd de stylingclips en pinnen klaar om het kledingstuk op de mannequin te passen. Het is bedoeld om het product vast te zetten, zodat het er niet over of onder gemonteerd uitziet.

Procedure

Laten we beginnen met het fotograferen van het pak en de stropdas op de spookmannequin.

  • Laat de paspop de stropdas met de afneembare borst en arm dragen zoals hij is. Het geeft steun aan de stropdas, dus houd het nekstuk intact. Om de onderste binnenvoering te tonen, verwijdert u de module bij de taille.
  • Zet nu het shirt en de blazer op de paspop. Zorg ervoor dat de schouders niet gekreukt zijn, zodat het kledingstuk er mooi en schoon uitziet.
  • Als de schouders en mouwen er symmetrisch uitzien zonder kreukels, moet u de stropdas op zijn plaats knopen door de kraag omhoog te klappen. Om tijd en moeite te besparen, knoopt u de stropdas vooraf en laat u de paspop deze daarna dragen.
  • Dit is het moment om te controleren of alles goed is gestyled. Houd de stropdas recht, knoop het overhemd en de blazer dicht en verberg elk type label of hemdstaart onder de blazer. Als er kleine kreukels of losse stof zijn, stop deze dan op met spelden of clips.

Maak nu de foto's met uw camera om de gewenste resultaten te krijgen. Ga voor elke bewerking naar Photoshop en pas de vereiste methoden of hulpmiddelen toe om de zaken goed te krijgen.

gerelateerde berichten