Zoeken

Fotografeer een mouwloze jurk op een spookmannequin - hoe?

Het is een uitdaging om mouwloze jurken of jurken met bandjes op spookmannequins te fotograferen. Er is veel expertise en professionaliteit nodig om dergelijke jurken te fotograferen omdat het moeilijk wordt om ze op de mannequin aan te passen omdat ze geen mouwen hebben. De juiste set tools en vaardigheden zijn vereist om een ​​mouwloze jurk te stylen om het uiterlijk van uw webshop te verbeteren. Laten we de procedure volgen om de jurk er professioneel uit te laten zien wanneer deze op de mannequin wordt gedragen. Om meer klanten te krijgen, werkt deze strategie goed.

Benodigde gereedschappen

camera

Een professionele HD-camera is belangrijk om kwaliteitsfoto's te maken en perfecte resultaten te krijgen. Experimenteer met basis- en geavanceerde instellingen om de gewenste resultaten te krijgen.

Studio licht

LED-verlichting is perfect om de producten te laten schijnen en er mooi uit te laten zien wanneer ze worden gefotografeerd. De belichting, het contrast en de schaduwen zien er goed uit met studioverlichting.

Geest etalagepop

Om de jurk een hol man-effect te geven, heb je een spook-etalagepop nodig met afneembare borst en armen. Een mouwloze jurk kan alleen met zo'n paspop worden geschoten, omdat er onzichtbare productfoto's moeten worden gemaakt.

Mouwloze jurk

Regel de te fotograferen jurk voordat je aan de fotoshoot begint.

Een reflector

Bewaar een reflector of een whiteboard zodat de jurk er perfect uitziet omdat het licht terug in de gewenste gebieden werpt.

Hier is de procedure voor het fotograferen van een mouwloze jurk op een paspop:

Kies een geschikte paspop

Om de kosten van het kopen van een andere paspop voor elke jurk te vermijden, moet u een geschikte paspop kopen die past. Omdat elke jurk een andere maat en stijl heeft, kun je de paspop gemakkelijk passend maken door clips of speldjes aan de jurk te bevestigen. De kijkers willen een perfecte productfoto zien en dat kan met een paspop van het juiste formaat. Zoals eerder vermeld, moet je een verwijderbare paspop voor borst en armen kopen om de jurk te stylen zoals jij dat wilt.

Pas je jurk aan

Een jurk op de paspop passen is niet zo'n uitdagende taak, maar je moet wel heel voorzichtig zijn. Vorm de jurk eromheen met spelden en clips, zodat de jurk er niet te los of te strak uitziet. Houd rekening met de vorm en stijl van de jurk en werk dienovereenkomstig. Kijk op de schouders en pas ze eventueel symmetrisch aan met een dubbele tape.

Style de jurk

Laat de mannequin de jurk dragen en style het dienovereenkomstig om de voorkant er perfect uit te laten zien. Omdat de kijkers alle mogelijke hoeken zullen zien, moet je ervoor zorgen dat je niet te veel spelden of clips gebruikt om de jurk goed uit te lijnen. Trek de jurk van achteren om de voorkant op een perfecte manier te laten zien. Dezelfde strategie geldt voor de achterkant om ervoor te zorgen dat er geen vouwen in de stof komen.

Markeer details met licht

Licht is essentieel om de belangrijke details te accentueren om de aandacht van de klant te trekken. Als er slechte schaduwen zijn die het uiterlijk van de jurk verpesten, kun je reflectoren vanuit verschillende hoeken gebruiken om te zien waar de verlichting er het beste uitziet. Fleur de jurk op met behulp van de reflector, verlichting en whiteboards enz.

Schieten

Fotografeer de jurk nu als je klaar bent met alle styling en setup. Gebruik de clipping path-techniek in Photoshop om de gewenste resultaten te bereiken.

 

gerelateerde berichten