Zoeken

Fotobewerkingsservices voor hoogwaardige sieraden

Juweliers besteden speciale aandacht aan het tentoonstellen en op de markt brengen van hun hoogwaardige sieradenassortiment. Het is de visuele uitstraling die de potentiële koper boeit en verleidt om interesse te tonen in het opvallende sieraad. Deze stukken zijn zo betoverend dat de camera de juwelen misschien niet helemaal recht doet. Fotobewerkingsdiensten zijn een must voor de ornamentindustrie en een enorme verantwoordelijkheid ligt bij de visuele gratie van het product. Laten we eens kijken hoe deskundige ontwerpers van beeldbewerking hun betovering uitoefenen op de kostbare ornamentstukken.

De taak die ligt bij experts op het gebied van sieradenretouchering

Sieraden fotoshoots worden uitgevoerd door topfotografen die moeten weten welke hoeken ze goed moeten vastleggen. Deze ornamenten hebben een eigen licht, wat de kwaliteit van de fotoshoot soms nadelig kan beïnvloeden. Hier komt de ervaring van de fotograaf goed van pas. Deze kleine tekortkomingen van de fotosessie worden aan de montagetafel verholpen. Photoshop is voorbeeldige software die de onvolkomenheden in een product verwijdert en het perfect laat zien. Technieken zoals uitknippad en fotomaskering worden toegepast om de achtergrond van het ornament te verwijderen. Verdere beeld- en kleurretoucheertechnieken, schaduwtoevoeging en andere beeldmanipulatietechnieken worden toegepast om het product te polijsten en er gratie aan te geven.

Fotobewerkingsdiensten voor de sieradenindustrie

Het retoucheren van Photoshop vereist de beheersing en het vakkundige vakmanschap van een grafisch ontwerper die elk deel van het ornament op een ingewikkelde manier bewerkt. De eerste stap omvat het verwijderen van de achtergrond van het juweel en het plaatsen op een andere achtergrond die geschikt is voor e-commerce winkels.

De achtergrond wordt verwijderd door de toe te passen uitknippadservices van Photoshop. Het pengereedschap wordt gebruikt om een ​​fijne omtrek van de afbeelding te markeren en wordt vervolgens losgemaakt van de achtergrond. In de meeste gevallen is de uitgesneden afbeelding wordt tegen een witte achtergrond geplaatst voor maximale focus en helderheid.

In de volgende stap wordt elk deel van de sieraden, zoals losse stenen, gescheiden. Elk deel van het beeld wordt afzonderlijk bewerkt. De stenen worden gepolijst en de kleur wordt aangepast met behulp van kleurretoucheertechnieken. De randen worden geslepen/verzacht en vervolgens wordt het sieraad weer gemonteerd.

Ten slotte worden de helderheid en schaduweffecten van de trinket aangepast. Schaduwen spelen een cruciale rol bij het vergroten van de schoonheid van een juweel. Ze helpen de klant bij het vaststellen van de exacte glans en schittering van de edelsteen.

Andere fotobewerkingsservices toegepast op sieradenfoto's

Kleurbalans en helderheidsniveaus

De kleur en helderheid van een afbeelding kunnen in de postproductiefase worden aangepast. Photoshop heeft kleur- en helderheidsinstellingen en u kunt de schuifregelaars verplaatsen totdat u de gewenste kleur- en helderheidseffecten krijgt.

Onscherp maskeren

Soms zien de randen van juwelen er erg scherp en onaantrekkelijk uit. Het gereedschap Onscherp masker in Photoshop kan worden gebruikt om randen van een ornament te verzachten. Omgekeerd kun je het gereedschap ook gebruiken om de randen van het ornament te slijpen.

Niveau

Pas de belichtingsniveaus van de afbeelding aan met de functie 'niveau'.

Wrap-up

Sieradenmarketeers vinden het niet erg om geld uit te geven aan beeldbewerkingsdiensten, omdat ze hun producten omzetten in aantrekkelijkere snuisterijen. Bovendien, aangezien sieraden duur zijn, geven uitgaven aan goede beeldbewerkingsdiensten hen een hoog rendement op hun investeringen.

gerelateerde berichten