Zoeken

Herinneringen zijn voor het leven - hoe bewaar je ze?

Foto's zijn een weerspiegeling van je verleden en laten je er op elk moment naar binnen. Iemand missen? Zie de foto's. Wil je de oude herinneringen herbeleven? Zie de foto's. Alles wordt op een bepaald moment in het leven gekoesterd en foto's zijn van groot belang omdat ze fungeren als vensters naar het verleden.

Er zijn veel gelegenheden in iemands leven en nu met de handige telefooncamera's, wordt er op ontelbare foto's geklikt. Welnu, dit zijn de digitale foto's die niet vervagen of dof worden, maar heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt met papieren afbeeldingen? Ze worden na verloop van tijd dof, gekreukt, vervaagd of verkleurd en als je ze eruit haalt om de oude herinneringen te koesteren, zie je alleen de slecht beschadigde foto's. Is het niet?

Wilt u de oude foto's in hun oorspronkelijke staat herstellen? Ga verder met de fotorestauratietechniek die wordt gebruikt om onvolkomenheden uit de foto's te verwijderen en ze er mooier uit te laten zien dan ooit. Scan eerst de foto's in de scanner en upload ze op een digitaal apparaat. Sla vervolgens het bestand op en maak een duplicaat in de fotobewerkingssoftware voordat u een techniek uitvoert. Als je daarmee klaar bent, pas je de restauratietools toe om de slechte plekken, vlekken, vlekken, slechte kleuren en alles waarvan je denkt dat het het uiterlijk van de afbeelding verpest, te verwijderen. Hier is een gedetailleerde uitleg van de gebreken die zijn verwijderd met behulp van fotorestauratietechniek:

vervaagde kleur

Foto's worden bewaard in de dozen of koffers die bij contact met ijzer of lucht verbleken. De kleur wordt na verloop van tijd weggewassen, waardoor het hele uiterlijk van de afbeelding wordt belemmerd. Daarom corrigeert de fotohersteltechniek het kleurprobleem in de foto's en door de kleurverzadiging te gebruiken, worden de beelden beter gemaakt. Bij de beeldaanpassing zijn er opties zoals contrast, helderheid, kleurcorrectie, automatische kleur, tinten en verzadiging enz. die worden gebruikt om de gewenste hoeveelheid kleur op de afbeelding toe te passen.

gescheurde afbeelding

Omdat de afbeeldingen op papier zijn afgedrukt, worden ze gescheurd door verkeerd gebruik. Om daarmee om te gaan, doet beeldherstel wonderen. Heeft u gescheurde afbeeldingen die moeilijk in het papier te krijgen zijn? Scan ze en bewerk ze correct in de software nadat u de gescheurde stukken opnieuw hebt gerangschikt met behulp van restauratietools.

kreukels

Foto's raken gekreukt door verkeerd gebruik of onjuiste opslag in de dozen. Scan de foto's en verwijder met behulp van restauratietechniek de kreukels om het beeld weer in de originele staat te houden. U kunt de kleuren ook corrigeren voor een beter uiterlijk. Als u denkt dat u niet zo bekwaam bent voor deze taak, kunt u een professional of expert inhuren die voldoende kennis heeft van fotorestauratietechnieken.

Conclusie

Samenvattend zou ik zeggen dat onvolkomenheden ervoor zorgen dat foto's er extreem slecht uitzien. Een persoon klikt op de foto's om later te koesteren, maar wanneer er fouten in de foto's komen, verdwijnt alle charme. Daarom is fotorestauratie de beste manier om de foto's te bewaren die u herinneren aan oude kostbare momenten. Veel plezier met bewerken!

gerelateerde berichten