Lichte kleur achtergrond

Lichte kleur achtergrond

De achtergrond is een cruciaal onderdeel van een foto dat van invloed is op de presentatie van het onderwerp. Het uiterlijk van de achtergrond hangt af van het thema van de afbeelding. Hier brengt de achtergrondkleur verschillende gevoelens bij de kijker. Om het onderwerp te markeren, moet je een lichte achtergrond kiezen die contrasteert met de foto. Als je je afvraagt ​​waarom je een Lichte kleur achtergrond, deze blog is voor jou. Blijf lezen om het antwoord te vinden. 

Wat is een lichte kleurachtergrond?

Lichte kleur is een tint die de kleinste hoeveelheid pigment bevat. Daarom heeft het een hoge lichtintensiteit die contrasteert met donkere kleuren zoals zwart met een lage lichtintensiteit. Lichte kleur is ook de schaduw van donkere kleur. Roze is bijvoorbeeld een lichte kleur die wordt overschaduwd door de donkere kleur rood.

De achtergrond van een foto heeft de macht om de foto te maken of te breken. Een achtergrond met een lichte kleur kan het onderwerp bijvoorbeeld helpen zichzelf binnen de achtergrond te versterken. Maar het onderwerp zal zichzelf niet goed uitlichten als het onderwerp en de achtergrond beide dezelfde kleur hebben. Kies dus bewust de achtergrond. 

De lichtste kleur achtergrond is de witte achtergrond. Meer lichtgekleurde achtergronden zijn Alice Blue, Light Blue, Pale Blue, Frozen Mint, Milky Way, Yellow, Very Pale Yellow, Peach Yellow, Very Light Purple, Soft Lavender, Modest Violet, Very Light Pink, Soft Peach en nog veel meer afgeleide uit primaire kleuren. 

 

Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

 

Waarom een ​​lichte kleurachtergrond gebruiken?

Als houder van een online bedrijf uploadt u misschien regelmatig uw productfoto's, maar krijgt u nog steeds niet de gewenste verkoop. De waarschijnlijke reden is het oneigenlijk gebruik van de achtergrond en het ontbreken van retouchering van foto's. Bovendien kunnen afbeeldingen in tijdschriften, boekjes, advertenties en websites zo saai zijn dat het geen positieve invloed heeft op de geest van klanten. 

Zonder een juiste gekleurde achtergrond kun je er niet van dromen om de aandacht van klanten te trekken. Online verkopen zijn voornamelijk afhankelijk van productfoto's. Klanten controleren de details zodra ze zich goed voelen bij de foto. Dus als u geen goede productfoto met de juiste achtergrondkleur kunt leveren, zal de klant de details niet controleren en uw product niet kopen. 

Onthoud dat de lichte achtergrond zacht genoeg is om de ogen te kalmeren. Probeer dus een lichte kleur te kiezen. Bovendien verplichten veel zakelijke platforms het leveren van witte kleuren achtergrondfoto's. Als je andere kleuren wilt gebruiken in plaats van een witte achtergrond, kun je een lichte achtergrond kiezen.

Vergeet niet dat uw product het begin is van uw productfotografie. Dus, fonkel de ster met behulp van kleurcorrectie service van een serviceprovider voor fotobewerking. Dan zal de ster de klant aantrekken en uw verkoop verhogen. 

Hoe u het gemakkelijk voor elkaar krijgt

Lichte kleur achtergrond

Een van de belangrijkste taken is het opzetten van de achtergrond tijdens de fotografie. U moet de achtergrond met kleur handmatig instellen. Het is prima als je het voor 2-3 producten doet, maar het zal een arbeidsintensief karwei zijn als je verschillende producten moet vastleggen. 

De enige oplossing om een ​​geschikte lichte kleurachtergrond te krijgen, is door de foto op een willekeurige achtergrond vast te leggen en vervolgens de Achtergrondverwijdering service van een serviceprovider voor postproductie van afbeeldingen.  

Zo'n serviceprovider kan u helpen de ongewenste achtergrond te verwijderen en de juiste kleurachtergrond toe te passen tijdens het retoucheren van de productfoto. Het zal u ook tijd en kosten besparen. Je hoeft alleen maar de foto te maken en zij zullen de rest van de taak afhandelen. Als u googled, kunt u honderden van dergelijke serviceproviders vinden. Afbeelding uitsnijden is zo'n bedrijf dat fotobewerkingsservices van wereldklasse biedt met hun ervaren hotshots tegen een redelijke prijs. 

Wat te overwegen voor dit type achtergrond

Lichte kleur achtergrond

Het willekeurig selecteren van een achtergrondkleur is niet gunstig. U moet dus rekening houden met bepaalde factoren bij het kiezen van een achtergrond, met name de lichte kleurachtergrond. Laten we ze dus eens bekijken: 

Product Kleur: Voordat u de achtergrondkleur selecteert, moet u ervoor zorgen dat de achtergrondkleur de productweergave niet afleidt. Als uw product bijvoorbeeld een witte kleur heeft zoals een sieraad, zal het gebruik van een witte achtergrondkleur het uitwassen, wat geen zin heeft. Maar het gebruik van een blauwe kleur kan het mooi benadrukken. 

Bepaal het doel:  Eerst moet u de zakelijke reden voor het product bepalen voordat u gaat fotograferen of een achtergrond instelt. Als u bijvoorbeeld iets met tekst op uw website wilt schrijven, is het een goede keuze om een ​​lichtgekleurde achtergrond met donkere tekst te gebruiken. In dit geval kunt u een foto met een donkere achtergrond gebruiken.  

Breng je publiek in beeld: Denk, voordat u een lichte kleurachtergrond voor uw product kiest, na over de online shoppers en hoe zij over uw merk zullen denken. Overweeg of de kleur past bij de merkkleur. Onthoud dat er geen beste kleur is, alle kleuren zijn goed, maar elk brengt verschillende emoties met zich mee. Noord-Amerikaanse mensen geloven bijvoorbeeld dat blauw vertrouwen is, groen natuur of frisheid en geel geluk. Kies de Lichte Kleur Achtergrond dus verstandig op basis van uw product en doel. 

 

Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

 

Donkere versus lichte kleurachtergrond

Het gebruik van een geschikte achtergrond voor een productfoto zorgt voor een geweldige uitdrukking voor de kijkers waardoor ze geïnteresseerd raken in aankopen, waardoor de inkomsten toenemen. Integendeel, een ongepaste kan leiden tot verlies van klanten.  

Nu is de vraag, welke kleur achtergrond kies je voor productfotografie? Donkere of lichte kleur achtergrond? Het is niet eenvoudig om de vraag te beantwoorden, omdat je bij het kiezen van de achtergrond rekening moet houden met bepaalde feiten. 

U moet rekening houden met het product dat u fotografeert, omdat het moet contrasteren met de achtergrondkleur. Houd er rekening mee dat de achtergrond uw product zal definiëren. Als u een esthetisch gevoel wilt toevoegen, kunt u denken aan: Esthetiek op witte achtergrond. Maar voordat u het uiteindelijk kiest, moet u twee keer nadenken of uw product zichzelf in die kleur kan vertegenwoordigen. Anders voldoet het doel van productfotografie niet. 

Als uw product een lichte kleur heeft, gebruik dan een donkere achtergrond. Evenzo, als het product donker is, gebruikt u de Lichte Kleur Achtergrond. In dit geval, als je denkt dat wit niet goed zal werken, kies dan een andere lichtgekleurde achtergrond. Dan kun je solliciteren Knippen Weg om de achtergrond te vervangen door meerdere kleuren en de rustgevende te behouden.

Het kiezen van een achtergrond voor een afbeelding is geen gemakkelijke taak. Daarom moet u het zorgvuldig kiezen dat relevant is voor uw merk en een emotionele band met de klant creëren. Bovendien zullen contrasterende kleuren de producten in het oog springen. Dus geniet van het spelen met donkere en lichte achtergronden en merk op wat het beste bij je stijl past. 

       

           

                ×
Waar is Image Trace in Photoshop
Free Trial
Rubina Akter
Rubina Akter
Auteur
www.cutoutimage.com

Ik ben een bekwame en informatieve contentschrijver bij Cut Out Image. Hier schrijf ik inhoud van websiteservices en blogs voor verschillende webportals. Mijn composities bevatten verschillende fotografie- en postproductietechnieken. Verlies mijn andere blogs met vindingrijke details niet uit het oog.

gerelateerde berichten