Kinderen fotograferen met deze tips is eenvoudig

Kinderen fotograferen met deze tips is eenvoudig

Wanneer we het woord kind uitspreken, beginnen we plotseling de schattigheid, de onschuld en hun verrukking te voelen. Maar we geloven in deze woorden totdat we niet rechtstreeks met de kinderen te maken hebben. Het zijn ongetwijfeld delicate bloemen, maar het is een behoorlijk moeilijke klus om ermee te werken. Als we het hebben over kinderfotografie, is het nog moeilijker om die perfecte foto van het kind te krijgen tussen hun vele driftbuien. Maar als kinderfotograaf moet je ze op de een of andere manier beheren en ook mooie en foutloze foto's maken voor je klanten. U kunt dit gemakkelijk doen als u enkele relevante punten overweegt die ik met u ga delen. Dus laten we beginnen met deze relevante en de moeite waard om te bespreken punten.

Leeftijd van het kind

De leeftijd van het kind doet er echt toe, aangezien hun gedrag verandert met de verandering van hun leeftijd. Er zijn verschillende manieren om met het kind van verschillende leeftijdsgroepen om te gaan, aangezien een of tweejarig kind volledig afhankelijk is van hun ouders, een leeftijdsgroep van twee of drie jaar het moeilijkst te beheren is en boven dat vierjarige kind zeker aanwijzingen zal geven zoals de volwassenen doen . Het is hier dus aan te raden om de verschillende leeftijdsgroepen op verschillende manieren te managen als je echt met ze wilt fotograferen.

Maak er een toneelstuk van

Dit is het andere belangrijke punt om de fotografie van uw kind glad te strijken, waarin staat dat fotoshoots een leuk spel voor het kind zijn en de prop gebruiken waarmee ze gemakkelijk kunnen communiceren. Je moet je fotoshoot als een toneelstuk structureren, zodat het kind het als leuk ervaart. Als ze bezig zijn met hun kinderachtige prop, kun je de geweldige foto's maken.

Vriend worden

Je moet een vriend voor ze zijn die er altijd is om het kind te vermaken. Geef ze een huiselijk gevoel zodat ze kunnen helpen bij de fotoshoot en laat je op de foto gaan. Zorg er altijd voor dat hun ouders dichter bij hen blijven, aangezien de kinderen echt aan hen gehecht zijn. Als fotograaf moet je je identiteit zuiveren en een dunne lijn houden tussen de vriend van het kind en de persoon die de verantwoordelijkheid voor de fotoshoot op zich heeft genomen.

Ga met een goede planning

Werken met kinderen is niet gemakkelijk. Je moet met hen samenwerken met een goede planning in je hoofd en ook een goede voorbereiding van de shoot regelen. Je moet altijd klaar staan ​​met alle instellingen, camera en belichting en wachten op de stemming en uitdrukking van het kind die je op je scherm kunt vastleggen. Je moet ook continu de uitdrukking van het kind in de gaten houden, zodat je het gepassioneerde moment niet mist.

Bereid je voor op bewegende shoot

Wanneer u met het kind fotografeert, moet u de verwachting hebben van onverwacht gedrag, aangezien het kind zich nooit gedraagt ​​zoals u van hem verwacht. Dus bereid je daarop voor, want het kind blijft nooit op de manier waarop je wilt dat het leeft. Je moet jezelf voorbereiden op al het onheil en misschien moet je ook het bewegende object fotograferen.

Wees voorzichtig met hoek

Dit is een ander relevant punt om te overwegen dat u zal helpen om de perfecte foto's te maken. Een fotograaf moet knielen om de foto's op kinderniveau te maken, zodat hij de geweldige foto's van het kind kan maken.

Onderneem schietactie

In dit punt wil ik uw aandacht vestigen op de sluitertijd voor het maken van goede foto's. Om de beweging te bevriezen, kunt u de sluitertijd van 250/sec kiezen of voor het verkrijgen van het onscherpte-effect kunt u een sluitertijd van 125/sec tot 60/sec gebruiken en de belangrijkste om lopende objecten te fotograferen, zet uw camerafocus op Al servo.

Opwinden

Aan het einde wil ik je adviseren om plezier te hebben tijdens het fotograferen van het kind, omdat het je taak gemakkelijker zal maken.

gerelateerde berichten