Kersenbloesem Achtergrond

Kersenbloesem Achtergrond

“Kersenbloesems, kersenbloesems,
Langs de lentehemel,
Zo ver als het oog kan zien.
Is het mist of wolken?” 

Het traditionele Japanse volkslied dat de lente illustreert, doet ons denken aan de roze en witte wolken die het einde van de winter volgen en het begin van de lente betekenen. Kersenbloemen, de nationale bloem van Japan, bloeien in de lente met natuurlijke schoonheid. De esthetische kersenbloesem heeft talloze citaten geïnspireerd om hun schoonheid in het landschap te beschrijven. 

Ben je van plan om dit jaar naar het kersenbloesemfestival te gaan? Bent u op zoek naar esthetiek? Kersenbloesem Achtergrond ideeën voor je foto? U komt op de juiste pagina terecht om ideeën te verkennen. Blijf lezen!

Topline samenvatting: De blog behandelt alle essentiële details met betrekking tot Cherry Blossoms Background, inclusief de betekenis, betekenis, moeren en bouten van kersenbloesems. Het behandelt ook tips en ideeën voor Cherry Blossoms Background. Hier is de inhoudsopgave:  

Tips voor het vastleggen van kersenbloesemachtergronden

"Kom kijken naar de kersenbomen van een waterconstellatie en de ronde sleutel van het snelle universum, kom het vuur van ogenblikkelijk blauw aanraken, kom voordat de bloembladen worden verteerd" - Pablo Neruda

Wat symboliseert kersenbloesem?

Kersenbloesems zijn zachte, lichtroze of witte bloemen die in het voorjaar bloeien in de takken van kersenbomen voordat de kers vrucht draagt. De kersenbloem, ook bekend als Sakura, symboliseert de evolutie van het menselijk leven door de overgang van een koud, donker seizoen naar een levendig, kleurrijk seizoen met elegantie en schoonheid te vertegenwoordigen.  

Kersenbloesems verbeelden een diepgeworteld boeddhistisch concept, 'mono no awareness', dat ons eraan herinnert dat het menselijk leven kort en mooi is. De duur van de kersenbloesem symboliseert de tijdelijkheid van het leven met zijn korte bloeitijd, en zijn schoonheid correleert met het vervagen van het menselijk leven.  

Bovendien illustreren de gevallen bloembladen van kersenbloesem de zielen van Japanse samoerai's met nobele karakters zonder angst voor de dood.

 "Door hun korte bloeitijd zijn Sakura-bloesems een metafoor voor het leven zelf: mooi en toch vluchtig." Shannon M Mullen

Feiten over kersenbloesems

Kersenbloesems, in Japan bekend als Sakura, kleuren de aard van de lente en geven de vergankelijkheid van het leven aan. Als je echter van plan bent om de schoonheid van kersenbloesems te zien en jezelf dit jaar vast te leggen in de Cherry Blossoms-achtergrond, moet je enkele feiten kennen voordat je aan de missie begint. Hier presenteren we enkele belangrijke feiten over kersenbloesems: 

#01. Oorsprong:

Het vieren van kersenbloesem is een eeuwenoude traditie van de Japanse cultuur. Maar er is discussie over de oorsprong van deze kersenbloesem. He Zongru, uitvoerend voorzitter van de China Cherry Industry Association, verwierp claims aan Southern Metropolis Daily, een grote Chinese krant: "We willen geen woordenoorlog met Japan en Zuid-Korea, maar we willen een feit bevestigen : Veel historische documenten bevestigen dat de oorsprong van de kersenbloesem in China ligt. Simpel gezegd, de kersenbloesem is ontstaan ​​in China en floreerde in Japan. Zuid-Korea heeft er niets mee te maken.”

#02. Soorten kersenboom:

Honderden kersenboomsoorten zijn wereldwijd verkrijgbaar. Onder hen zijn Yoshino-kersenbomen het populairst. Het is de ster van het kersenfestival. 

Feiten over kersenbloesems

 

 Een paar meer variaties zijn zoals hieronder: 

 • Roze schelp
 • Roze perfectie
 • Tai Haku
 • Shogetsu
 • Sargent 
 • fujimae
 • Umineko
 • Shirota
 • Takasago
 • Kwanzan

#03. Kortste bloeiperiode:

Hoewel het kersenbloesemseizoen ongeveer een maand duurt, vervaagt de schoonheid van kersenbloesem snel, tot een week voor een individuele boom. Alle kersenbomen bloeien tijdens het seizoen op verschillende tijdstippen op verschillende plaatsen. Het is dus het beste als je verschillende locaties en bomen bezoekt om de schoonheid van bloei lang te ervaren.

#04. Wisselvalligheid in bloeitijd:

Over het algemeen begint het bloeiseizoen van eind maart tot begin mei. U kunt vooraf geen datum voor de bloei vastleggen omdat de bloeitijd voor kersenbloesems jaarlijks varieert voor de onderstaande specifieke feiten: 

Het weer is een van de punten die de bloeitijd beïnvloeden. De bloei zal laat zijn als de winter heeft gevroren. 

Geografische locatie is een andere factor die een verschil maakt in de bloeitijd. Zo beginnen de kersenbloesems begin januari op de meest zuidelijke subtropische eilanden. 

berg De hoogte van het land waarop de kersenbomen worden geplant, is een andere factor die de bloeitijd van de kersen beïnvloedt. Meestal begint de bloesem later op hoger gelegen grond dan op de lagere.

#05. Schadelijke kersenboom bestraft:

Aangezien u van plan bent om de kersenbloesem te bekijken, is dit een belangrijk feit dat u moet weten. Kersenbomen zijn gevoelig voor snijden en schrapen omdat ze de hele boom kunnen rotten, waardoor deze sterft. Het plukken van een bloem of het breken of beschadigen van een deel van de kersenboom wordt gezien als het vernietigen van nationaal eigendom in Washington, DC. Daarom kunt u gearresteerd of gestraft worden voor dergelijke activiteiten terwijl u geniet van of fotografeert van de kersenbloesem in Washington, DC

#06. Bloemblaadjes en bladeren zijn eetbaar:

U zult verrast zijn te weten dat de bloembladen en bladeren van de kersenbloem samen met de kers eetbaar zijn. Japanners gebruiken deze bladeren en bloemblaadjes bij het bereiden van hun traditionele zoetigheden en thee. Je kunt ze kopen bij supermarkten of warenhuizen in Japan.

Feiten over kersenbloesems

 

Door 1-2 bloemen in een kop heet water te doen, kunt u Sakura-aromathee bereiden, zout en zuur proeven. Je proeft het sakurablad door de met wagashi gevulde mochicake in te pakken met het blad. Je kunt ook seizoensgebonden snoepjes en chocolaatjes met sakura-smaak kopen.

#07. Kersenbloesemfeest:

De kersenbloesem is een Japanse nationale bloem en de Japanners zijn er zo dol op dat ze een speciale dag hebben gereserveerd om de kersenbloesem te vieren. De Cherry Blossom Association in Japan lanceerde 27 maart als "Sakura No Hi" of "The Cherry Blossom Day" in 1992. 

Kersenbloesem viering

 

Op deze dag verschijnt de kersenbloesem in alles, van traditionele kunst en schilderijen tot behang, tatoeages, enz. De VS viert ook kersenbloesems als een symbool van de langdurige vriendschap tussen Japan en de VS

#08. Beroemde kersenbloesemlocaties:

Als we aan kersenbloesem denken, denken we als eerste aan Japan, omdat het een uitgebreide collectie variëteiten heeft. Het uitzicht op Pink Cherry Blossom Trees met Clear Blue Sky in Mount Fuji is een veelvoorkomend landschap voor uitzicht op kersenbloesem. 

Beroemde locaties met kersenbloesem

 

Het Tidal Basin en Thomas Jefferson Memorial in Washington DC staat ook bekend als de grootste kersenbloesemlocatie in de VS. Macon, Georgia, heeft echter de titel Cherry Blossom Capital of the World. 

Beroemde locaties met kersenbloesem

 

Bovendien kunt u genieten van kersenbloesems uit andere veelvoorkomende regio's over de hele wereld, waaronder China, Korea, Nepal, India, Pakistan, Iran, Afghanistan, de VS en andere gebieden in Noord-Europa. Enkele van de meest iconische wereldwijde bestemmingen voor Cherry Blossoms zijn:

 • Het Hirosaki-festival: Hirosaki, Japan
 • Filosofenpad: Kyoto, Japan
 • Shinjuku Gyoen-park: Tokio, Japan
 • De National Mall: Washington, DC
 • Keukenhof-tuinen: Amsterdam, Nederland
 • Botanische tuin VanDusen: Vancouver en Victoria, Brits-Columbia
 • Het Kopenhagen Sakura Festival: Kopenhagen, Denemarken
 • Trocadéro: Parijs, Frankrijk
 • De boomtunnels: Bonn, Duitsland
 • Primavera y Cerezo en Flor: Jerte-vallei, Spanje
 • Trinity College Dublin: Dublin, Ierland
 • Het India Cherry Blossom Festival: Meghalaya, India

Kersenbloesemfestivals

Japanners weerspiegelen hun dankbaarheid voor kersenbloesems door het jaarlijkse kersenbloesemfestival te vieren dat 'Hanami' wordt genoemd, wat 'bloemen bekijken' betekent. Mensen over de hele wereld nemen tegenwoordig deel aan het festival en maken foto's op de Cherry Blossoms-achtergrond. Heb je echter ooit gedacht dat het festival een achtergrondverhaal zou kunnen hebben? 

 • In 1885 stelde mevrouw Eliza Ruhamah Scidmore voor het eerst voor om kersenbomen te planten aan de waterkant van Potomac, maar het verzoek werd genegeerd. Later in 1906 importeerde Dr. David Fairchild 75 bloeiende kersenbomen en 25 enkelbloemige vegen uit Japan om te experimenteren met het overlevingsvermogen van de kersenbomen in de omgeving van Washington DC. 
 • In 1909 vroeg Dr. Takamine de burgemeester van Tokio, Yukio Ozaki, om steun te verlenen aan het geven van kersenbomen aan de United States, en de burgemeester regelde de initiatieven. Eindelijk, de eerste dame van de United States, Helen Herron Taft, stemde ermee in de donatie van 2,000 kersenbomen te accepteren. 
 • In 1910 ontdekte een beoordelingsteam van het ministerie van Landbouw dat de bomen werden geplaagd door insecten en nematoden. Ze adviseerden om de bomen te vernietigen om Amerikaanse boeren te redden, en president William Howard Taft accepteerde de suggestie. 
 • 1912, de burgemeester van Tokio, Yukio Ozaki, schonk opnieuw 3,020 roze kersenbomen aan de mensen van de United States als teken van vriendschap. Toen plantten Helen Herron Taft en burggravin Chinda, de vrouw van de Japanse ambassadeur, twee Yoshino-kersenbomen op de noordelijke oever van het getijbekken. Sindsdien zijn arbeiders doorgegaan met het planten van Yoshino-bomen rond het getijbekken. 
 • In 1935 sponsorden veel maatschappelijke groepen om het eerste "Cherry Blossom Festival" te vieren. Eindelijk, op 30 maart 1954, De National Cherry Blossom Festival Association lanceerde het festival officieel met het aansteken van de lantaarn geschonken door de Japanse ambassadeur aan de United States.

Om het kersenbloesemseizoen te verwelkomen, vieren de Japanners het traditionele bloemenkijkfeest genaamd "Hanami". De traditie begon met vorsten en leden van het keizerlijk paleis die feestvierden onder de bloeiende takken van de bomen. 

Kersenbloesemfestivals

 

Tegenwoordig verzamelen mensen zich onder de bloeiende kersenboom in parken of kasteelterreinen met vrienden, familie of collega's om te genieten van de schoonheid van kersenbloesems. Kersenbloeifestivals worden ook 's nachts gehouden in veel steden die bekend staan ​​als "Yozakura", waar ze een magische sfeer creëren door papieren lantaarns op te hangen om kersenbloesembomen te verlichten. 

"In de schaduw van de kersenbloesem bestaat er niet zoiets als een vreemdeling. ' - Kobayashi Issa.

Populaire plekken voor Hanami in Tokio zijn: 

 • Uenopark 
 • Shinjuku Gyoen
 • Showa Kinen-park
 • Koganei-park

Om de bloesem te vieren, spreiden ze meestal een blauw plastic laken als mat uit, doen hun schoenen uit en gaan lang onder de bloem zitten. 

Kersenbloesemfestivals

 

Ze brengen ook verschillende Japanse gerechten, van hartig eten tot zoete lekkernijen, en delen ze met de groep. Sommige van de gemeenschappelijke voedingsmiddelen zijn- 

#1: Hanami Bento – sushibroodjes, rijst gevuld in zakjes met gefrituurde tofu en witte viskoekjes.

Hanami Bento

 

#2: Gebakken & Gegrilde Gerechten – hapklare Japanse gebraden kip, gegrilde octopusballen, gepaneerde gefrituurde garnalen.

Gefrituurde & Gegrilde Gerechten

 

#3: Tsukemono & Salades – Kinpira gobo, Shiro-ae, aardappelsalade en salades gemaakt met hijiki-zeewier en lotuswortel.

Tsukemono & Salades

 

#4: Dessert- sakura mochi, Hanami dango

Dessert

 

# 5: Vruchten – Aardbeien, sinaasappels en kiwi's in hapklare stukjes gesneden. 

#6: Drinken – Sake, chuhai, fruitsap, thee of frisdrank.

Drinken

"Van al deze bomen, in de salades, de soep, overal vallen kersenbloesems." – Matsuo Basho. 

Als je van plan bent om je bij de Hanami aan te sluiten en jezelf vast te leggen op het festival met Cherry Blossoms Background, kun je verschillende plaatsen bezoeken. GoWithGuide kan u helpen Tokyo en andere delen van Japan te bezoeken om uw Hanami-ervaring aangenamer te maken. Maak je geen zorgen over het eten, want die kun je bij supermarkten kopen. Afbeelding uitsnijden is er ook om je afbeeldingen op te poetsen en mooie herinneringen te maken.  

Tips voor het vastleggen van kersenbloesemachtergronden

Fotografie is een uitstekende oefening om natuurlijke schoonheid te begrijpen, en kersenbloesems zijn een prachtig onderwerp dat een korte tijd in de natuur blijft bestaan. Dus je moet de mooie lentebloei vastleggen met de juiste voorbereiding, en hier zijn enkele tips voor jou- 

#01. Volg de datum:

Aangezien de datum om van de bloesem te genieten varieert afhankelijk van typische factoren, is er geen vaste datum voor kersenbloesem. U kunt de datum echter op veel manieren volgen. U vindt de update in lokale kranten. U kunt ook een bezoek brengen aan de Japanse Weer Associatie en Weer kaart, die kersenbloesemvoorspellingen bieden voor de start- en einddatums van het hanami-seizoen op verschillende locaties in het land.  

Tips voor het vastleggen van kersenbloesemachtergronden

Japanners gebruiken vaak de zin "Kersenbloesemfront gaat naar het noorden."

#02. Wacht op het gouden uur:

De kersenbloesems lijken gebleekt of wit in direct zonlicht. Daarom is de beste timing voor het fotograferen van felgekleurde kersenbloesems vóór zonsopgang en zonsondergang, wanneer u het gouden uur kunt ervaren met zacht licht.

Kersenbloesem Achtergronden

 

#03. Maak een controlelijst:

Een checklist kan u helpen uw plan succesvol te maken zonder iets te missen. Maak dus een index van uw planning met daarin de lijst van te doen activiteiten, te implementeren ideeën en mee te nemen accessoires. 

Kersenbloesem Achtergronden

 

#04. Pas op voor regen:

Controleer de weersvoorspelling voordat je op reis gaat om de kersenbloesem vast te leggen, want tijdens de lente in Japan kun je overal regen krijgen. Vergeet dus niet onderstaande mee te nemen: 

  • Warme en waterdichte kleding
  • Waterdichte wandelschoenen
  • Paraplu's en waterdichte hoezen

#05. Camera instellingen:

De camera slaagt er vaak niet in om de bloesemkleur perfect vast te leggen. Correcte camera-instellingen met de juiste uitrusting spelen een rol om dit mogelijk te maken. Ik raad aan om de opnamemodus handmatig in te stellen om de sluitertijd, ISO en diafragma aan te passen. Een aangepaste witbalans helpt ongewenste kleuren tegen te gaan, terwijl een aangepaste meetmodus de belichting regelt. Lenzen van 24-70 mm zijn uitstekende selecties voor uitstekende veelzijdigheid. Macrolenzen zijn ook geweldig voor het vastleggen van alle details van een enkele kersenbloem. ik geef de voorkeur aan Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art om de kersenbloesem te fotograferen. 

#06. Samenstelling regelen:

Een essentiële tip voor goede kersenachtergrondfotografie is het correct rangschikken van de elementen binnen het kader. Als u bijvoorbeeld de kersenbloem van dichtbij fotografeert, probeert u de bloem uit het midden te plaatsen om een ​​dynamisch beeld te creëren.

Kersenbloesem Achtergronden

 

#07. Neutrale dichtheidsfilters:

ND-filters helpen u om donkerdere beelden te krijgen zonder de scherptediepte te beïnvloeden. Deze filters worden gebruikt om lange belichtingen op heldere dagen vast te leggen.

#08. Kledingkleuren:

Gedempte of pastelkleurige outfits werken het beste voor Cherry Blossoms Background. De Japanners hebben echter de neiging om felle kleuren te dragen, bijvoorbeeld rood, tegen kersenbloesems. Deze neiging zorgt ervoor dat het onderwerp opvalt en contrasteert met de achtergrond. 

beste ideeën voor achtergronden met kersenbloesems

 

#09. Vermijd overmatige blootstelling:

De kersenbloesem varieert van lichtroze tot prachtig wit. Een overbelichte kersenbloesemfoto verliest kleur en detail, wat moeilijk te herstellen is door te retoucheren. Onderbelicht je foto's dus iets als je overdag fotografeert of onder een heldere hemel die je tijdens het retoucheren kunt manipuleren.

 Handige link: Een professional nodig Fotoretoucheerservice? Contact Afbeelding uitsnijden en start met een gratis proefperiode. 

#10. Houd het simpel en wees geduldig:

De natuur, vooral de kersenbloesemnatuur zelf, is prachtig. Dus, terwijl je de kersenbloesemachtergrond fotografeert, is hoe minder beter om het eenvoudig en mooi te houden. Houd ook geduld tijdens het fotograferen en besteed er veel tijd aan. Onthoud dat geduld en doorzettingsvermogen vaak de moeite waard zijn! 

Tips voor achtergronden van kersenbloesems

 

Kersenbloesems Achtergronden Fotografie Ideeën

Een aanzienlijk aantal toeristen, fotografen, bloggers en influencers op sociale media trekken elk jaar naar Japan tijdens het Hanami-festival om foto's te maken van de kersenbloesems. Kersenbloesems zijn een prachtig onderwerp, maar niet iedereen kan het mooiste vastleggen. Ik presenteer hier enkele ideeën voor achtergrondfotografie met kersenbloesems om de kersenbloesem te rechtvaardigen. Dus laten we verder gaan. 

#1. Leg de scherptediepte vast:

Een van de Cherry Blossoms Background-ideeën is om de diepte van het veld vast te leggen en een verhaal over kersenbloesems te vertellen. Je kunt je concentreren op de hele diepte van het gebied om de prachtige omgeving te illustreren. U kunt zich ook concentreren op een kleine scherptediepte en uw kijkers het ontwerp van de bloem laten zien.

Kersenbloesems Achtergronden Fotografie Ideeën

 

#2. Experimenteer met verschillende gezichtspunten:

Speel met de standpunten om de Cherry Blossoms-achtergrond vast te leggen, want elk standpunt zal een uniek uitzicht opleveren. Ga bijvoorbeeld op de grond liggen om de bloeiende boom neer te schieten of beklim een ​​heuvel om de onderkant vast te leggen. Vergeet ook niet om vast te leggen vanaf ooghoogte en vanuit een lagere hoek. 

Kersenbloesems Achtergronden Fotografie Ideeën

 

 Pro tip: Het fotograferen van kersenbloesems tegen een blauwe lucht is een superieure en pragmatische keuze omdat de kleuren complementair zijn. Vermijd echter direct naar de zon gericht te fotograferen om uitbarstingen en parasitaire reflecties te beperken. 

#3. Grijp een close-upweergave:

Als u de schoonheid van kersenbloesems met nauwkeurige details wilt illustreren, moet u ideeën voor macrofotografie toepassen. In het begin lijkt het misschien niet gemakkelijk, maar na een beetje oefenen zal het een fluitje van een cent voor je zijn. Stel nauwkeurig scherp op de bloem en leg de close-up vast.  

Kersenbloesems Achtergronden Fotografie Ideeën

 

#4. Kersenbloesems als leidende lijnen: Een van de meest effectieve achtergrondideeën voor kersenbloesems is om de takken van kersenbloesems als de leidende lijn naar uw onderwerp te gebruiken. U kunt ook focussen op een tak met bloembladen die het hout of de lantaarns aan de takken laat zien om een ​​leidende lijn te creëren. 

Kersenbloesems als leidende lijnen

 

#5. Ga liggen onder de kersenboom:

De grond onder de kersenboom is als een natuurlijke bloemendeken. Kies een bloeiende kersenboom en ga eronder liggen in een lichtgekleurde jurk. Verspreid een paar kersenbloesems of bloemblaadjes op je haar en vraag de fotograaf om van bovenaf vast te leggen door de kersenbloesemtakken. Het zal een prachtige Cherry Blossoms-achtergrond creëren om de aandacht van uw volgers op sociale media te trekken.

Ga liggen onder de kersenboom

 

#6. Leg de schaduw van de bloesem vast:

Het is een uniek Cherry Blossoms Background-idee om de schaduw van de kersenbloesem over elk object zoals een paraplu of je gezicht te vangen. Om het voor elkaar te krijgen, moet je tijdens zonnig daglicht fotograferen.

Leg de schaduw van de bloesem vast

 

#7. Loop door bloeiende bomen:

Leg jezelf vast terwijl je door de bloeiende bomen loopt om de lentesfeer en houding ten opzichte van het publiek te illustreren. Maak meerdere foto's om een ​​juiste look te creëren. Een dergelijke kersenbloesemachtergrond werkt het beste voor het uitbeelden van individuen, stellen of groepen. Het gebruik van een fiets of fiets zorgt voor een dynamische sfeer in de foto.  

Loop door bloeiende bomen

 

#8. Close-ups met kersenbloesems:

Maak een close-up van jezelf terwijl je de Cherry Blossoms-achtergrond behoudt. Je kunt je ogen en lippen vastleggen of de bloem ruiken. Om het zicht te verbeteren, kunt u: afbeelding uitknippen later. Het is een uitstekend idee voor een portretfotoshoot dat je kunt combineren met een kersenbloesemachtergrond. Nadat je een paar foto's zoals deze stijl hebt gemaakt, kun je een geweldige foto maken door ze te combineren.

Close-ups met kersenbloesems

 

#9. Imiteer traditionele kunst:

Kersenbloesems zijn een integraal onderdeel van de Japanse traditionele kunst. De kunstenaars zijn zo dol op sakura dat ze talloze prachtige meesterwerken hebben gemaakt. Dus waarom haal je daar geen inspiratie uit? Neem een ​​van die meesterwerken en illustreer het uitzicht in je fotografie. Schenk aandacht aan schaduw, compositie en idee terwijl je de afbeelding imiteert.

Imiteer traditionele kunst

 

#10. Kersenbloesems in waterreflecties:

Waterreflecties kunnen ongelooflijk boeiend zijn, vooral voor de kersenbloesem. Er is een neiging onder Japanners om kersenbloesems te planten in de buurt van waterlichamen zoals meren, bassins, vijvers, enz. Het creëert een prachtig landschap wanneer de kersenbloesems op het water reflecteren. Als een interessant idee voor Cherry Blossoms-achtergrondfotografie, leg je de scène vast. 

Kersenbloesems in waterreflecties

 

#11. Polariserend:

Om de kersenbloesemachtergrond vast te leggen, kunt u de polarisatie op een zonnige dag gebruiken. De polarisatie filtert het felle zonlicht en zorgt voor een donker zicht. De donkergekleurde bloesems tegen een donkere lucht zullen een ongelooflijk landschap vormen. Je kunt ook een kristallen bol gebruiken om de reflectie vast te leggen. 

Kersenbloesems in waterreflecties

 

#12. Leg het nachtzicht vast:

U kunt de schoonheid van kersenbloesems bij daglicht en dromerige blikken 's nachts vastleggen. Op sommige plaatsen, zoals Naka-Megeo in Shibuya, worden kersenbomen verlicht met lantaarns die een betoverend landschap creëren. De Japanners noemen het Yozakura. Hoe kun je dat missen? Dus pak het uitzicht en kader in je fotografie als een kersenbloesemachtergrond.

Leg het nachtbeeld vast

 

#13. Vastleggen in elegante stijl:

Het dragen van een vloeiende jurk met een hoed en prachtige accessoires op een kersenbloesemachtergrond kan een elegante look creëren. Wees voorzichtig bij het kiezen van accessoires en probeer een natuurlijke haar- en make-upstijl. Zorg ervoor dat de compositie er vers van de pers uitziet en dat de componenten overeenkomen met de gewenste stijl.

Vastleggen in elegante stijl

 

#14. Trouwfoto's in Cherry Blossoms-achtergrond:

Kersenbloesems creëren een esthetische natuurlijke achtergrond voor trouwfoto's die de foto levendig maken met een romantische uitstraling. Dus als uw bruiloft overlapt met het kersenbloesemseizoen, moet u van de gelegenheid profiteren. Je hoeft niet na te denken over het thema. In plaats daarvan moet je poseren, en de uitgebloeide achtergrond doet de rest voor je.

Trouwfoto's op Cherry Blossoms-achtergrond

 

#15. Maak een romantische foto:

Als je trouwdag niet overlapt met het kersenbloesemseizoen, voel je daar dan niet boos over. Je kunt geen trouwfoto's maken, maar je kunt nog steeds romantische foto's maken door een liefdesverhaal te construeren met je geliefde. Je kunt poses geven terwijl je met je partner communiceert, en de fotograaf legt het moment vast achter bloeiende kersentakken. Ook kun je knuffelen, dansen, elkaars hand vasthouden, etc. Check out outfitideeën voor fotoshoots voor koppels om te selecteren wat te dragen voor de fotografie. 

Maak een romantische foto

 

#16. Vastleggen met gevallen bloemblaadjes:

Kersenblaadjes bedekken de grond prachtig als ze klaar zijn met bloeien. Maak van de gelegenheid gebruik om deze prachtige achtergrond met kersenbloesems te gebruiken voor uw lentefoto's. Het stelt je ook in staat om een ​​​​afbeelding vast te leggen door de bloemblaadjes te blazen. Zorg ervoor dat de bloemblaadjes zichtbaar zijn op de foto. Je kunt ook poseren en iemand anders vragen om kersenblaadjes op je te strooien. Het zal een fantastische en levendige look creëren. 

Vastleggen met gevallen bloemblaadjes

 

#17. Zwangerschapsfotografie in kersenbloesem:

Kersenbloesems zijn rustgevend, licht en gracieus vloeiend. Je kunt dezelfde sfeer nabootsen met een vloeiende zwangerschapsjurk voor je zwangerschapsfotografie in kersenbloesem. Bovendien kun je een kersenbloem in het frame toevoegen om het oog van de kijker naar de buik te leiden! Ten slotte kun je omhoog kijken als de kersenboom die tegen de zon staat en de fotograaf vragen om vanaf ooghoogte en van bovenaf door de bloeiende tak heen te fotograferen. 

Zwangerschapsfotografie in Kersenbloesem

 

#18. Familie fotoshoot kersenbloesem:

Een achtergrond met kersenbloesem is een geschikte achtergrond voor familiefotografie. U kunt de lentesfeer vastleggen terwijl uw kinderen onder de boom spelen met gevallen bloemen. Bovendien kunt u spontane momenten vastleggen waarop uw gezin geniet van de kersenbloesem, wandelen door het bloeiende veld of plezier maken en spelen. Je kunt ook de band tussen familieleden illustreren met de kersenbloesem als achtergrond.  

Familie fotoshoot met kersenbloesem

 

Om een ​​elegant en lieflijk familieportret te krijgen op een kersenbloesemachtergrond, draag je een outfit met een vergelijkbare textuur of een kledingstijl die harmonie uitstraalt.

Afronden: 

De kersenbloesem is een prachtige aanvulling op de natuur in het voorjaar en is een perfecte compositie voor bloemenfotografie. Je kunt elk land bezoeken om de kersenbloesemachtergrond vast te leggen, maar je kunt een prachtige ervaring opdoen door het Hanami-festival in Japan te vieren. 

Er valt veel te zeggen voor kersenbloesems, maar ze lijken zo vluchtig. Ze rennen zo snel weg en laten je achter.” - Murasaki Shikibu, 

Ik heb alle moeren en bouten met betrekking tot kersenbloesems in deze blog gedeeld. Ik heb ook tips en ideeën gedeeld voor het esthetisch vastleggen van de kersenbloesemachtergrond. Nu hoef je alleen nog maar voorbereidingen te treffen en de update voor het festival in de gaten te houden. Implementeer vervolgens de ideeën en creëer een blijvende herinnering met de kersenbloesem. Laat ons iets weten over je experiment in het opmerkingenveld.

Daarnaast kun je mijn volgende blogs bekijken over verschillende fotografie-ideeën om inspiratie op te doen:  

Rubina Akter
Rubina Akter
Auteur
www.cutoutimage.com

Ik ben een bekwame en informatieve contentschrijver bij Cut Out Image. Hier schrijf ik inhoud van websiteservices en blogs voor verschillende webportals. Mijn composities bevatten verschillende fotografie- en postproductietechnieken. Verlies mijn andere blogs met vindingrijke details niet uit het oog.

gerelateerde berichten