Zoeken

Is het mogelijk om Bikini te fotograferen op een Ghost Mannequin?

Hoewel het mogelijk is om bikini of lingerie op een spooketalagepop te schieten, vereist het toch veel oefening en professionaliteit om het gewenste resultaat te bereiken. Het fotograferen van bikini's is een uitdagende taak omdat het ingewikkelde kanten details heeft die moeilijk aan te passen zijn op een mannequin. Dus in plaats van een paspop te gebruiken, zijn we hier om je wat kennis te geven over hoe je deze op een ander platform kunt fotograferen. Om een ​​webwinkel of catalogus te verfraaien, kan bikinifotografie op een platliggende tafel worden gedaan.

Met dit artikel leer je hoe je een damesbikini fotografeert en hoe je creatief naar de wereld kijkt. Het draait allemaal om het stylen van de bandjes en veterdetails als het gaat om het klikken op dergelijke afbeeldingen. Hier zijn enkele technieken om het er goed en netjes uit te laten zien wanneer het op tafel wordt gelegd. Om het te leren, verzamelt u eerst deze hulpmiddelen om u voor te bereiden:

Apparatuur die je nodig hebt

Aan tafel

Om de bikinilijn te fotograferen heb je een tafel met wit blad nodig. Als je de witte tafel niet hebt, bewaar dan een wit vel of bewerk de achtergrond in de postproductiefase.

camera

Een camera van hoge kwaliteit doet wonderen als het gaat om het fotograferen van de producten. Voor professionele opnamen wordt een Canon-camera aanbevolen.

Studio verlichting

LED-verlichting wordt aanbevolen om ervoor te zorgen dat de schaduwen, belichting en contrast perfect en consistent zijn.

Set dames bikini

Houd de bikini klaar die je op het witte oppervlak wilt fotograferen

Dubbelzijdige tape

Dubbelzijdige tape is essentieel om de bikini aan het oppervlak vast te houden, zodat deze niet beweegt tijdens het fotograferen.

Laten we het nu hebben over de styling van de bikini:

Leg het ondergoed op het tafelblad

Leg zowel het ondergoed als de bh op het tafelblad met voldoende afstand tussen beide. De boven- en onderkant moeten overeenkomen met de afstand tussen taille en borst van het menselijk lichaam om het beeld er natuurlijk uit te laten zien.

Plaats het ondergoed stevig op een rechte manier

Hier heb je dubbelzijdig plakband nodig om het ondergoed stevig vast te houden zonder lijnen of krassen. Houd het op het tafelblad en zorg ervoor dat het er symmetrisch uitziet. Soms is de stof rekbaar waardoor het product er slecht uitziet met een ongelijkmatig uiterlijk, dus gebruik in dat geval de tape om de stof in evenwicht te brengen. Het is belangrijk om de onder- en bovenkant van het ondergoed en de beha te beheren die elastisch is in de stof.

Beha-bandjes regelen

Als je klaar bent met het stylen van ondergoed, is het tijd om de bh-bandjes op het tafelblad te schieten. Om dat te doen, doe je de tape aan de achterkant van de riemen en zet je ze vast op de tafel. Houd de riemen parallel en wijzend recht om een ​​aantrekkelijk uiterlijk te geven aan de ogen van de kijkers. Om de finishing touch te geven, kruist u de bovenste bandjes om een ​​mooie lus te maken en plakt u ze vervolgens met dubbelzijdig plakband vast.

Verberg de labels

Omdat het moeilijk is om de labels te retoucheren, wordt aangeraden om ze te verbergen met een speld. Rol het label strak op en je bent klaar om te gaan. Zorg ervoor dat de voor- en onderkant er gelijk uitzien als de fijne lijntjes of plooien het hele uiterlijk verpesten.

Klaar om te schieten

Pak nu je camera en klik op de foto's vanuit alle mogelijke hoeken, als je wilt.

Hoewel het oefening en expertise vereist, is het niet onmogelijk als je de tutorial goed volgt en alle benodigde tools klaar hebt voor de shoot. Laat het ons weten in het commentaargedeelte als je vragen hebt!

gerelateerde berichten