Zoeken

Beeldbewerkingsservices voor de e-commerce modewinkels

Alle bedrijven maken graag een sterke aanwezigheid op het web. Ze gebruiken foto's van hoge kwaliteit om reclame te maken voor hun producten en ze vertrouwd te maken met het potentiële publiek. Daarom is er zeker meer aan een foto dan we denken. Het wordt voor merken absoluut noodzakelijk om te investeren in foto's van topkwaliteit, aangezien ze het gezicht van het bedrijf vormen. De rol van ervaren experts op het gebied van uitknippaden en beelduitsnijdingen wordt essentieel voor merken, bedrijven en verkopers.

Diensten van een beeldbewerkingsbedrijf

Beeldbewerkingsbedrijven bewerken de achtergrond, kleur, grootte, dichtheid, schaduwen en resolutie van afbeeldingen om ze voor te bereiden voor weergave op het web. Ze concentreren zich op elk klein detail dat de aandacht van de klant kan trekken. Fouten en tekortkomingen in afbeeldingen worden aangepakt en gecorrigeerd om de e-commerce ondernemingen en online campagnes van het bedrijf te laten schitteren onder de concurrenten.

Beeldbewerking voor de mode-industrie

De diensten van beeldbewerkers worden gebruikt door de mode-industrie, waar ze niet alleen werken aan de pasvorm, snit en maat van de kleding, maar ook aan de kenmerken van modellen die de kleding weergeven. Diensten zoals beeldmanipulatie, kleurcorrectie, helderheid, verbetering en beeldmaskering worden uitgevoerd om de afbeeldingen relevant te maken vanuit het perspectief van e-commerce. De kledingstukken worden vaak geknipt en geplakt tegen een geschikte achtergrond, zodat ze helderder en opvallender lijken.

Nek-gewrichtsdiensten

Neck-joint services worden uitgevoerd om ongewenste delen van afbeeldingen rond de nek van de kleding te verwijderen. Als wollen kleding of kleding met bont wordt getoond, kunnen achtergrondservices zoals clipping path niet worden gebruikt. Het uitknippad wordt alleen toegepast voor vectorafbeeldingen met harde randen. Voor vage afbeeldingen wordt de beeldmaskeringstechniek gebruikt om ongewenste delen van een afbeelding te maskeren. Deze ongewenste delen kunnen later worden bewaard en indien nodig worden gebruikt. Nekverbindingsservices worden gebruikt om delen van de nek, kraag, mouwen, rugstukken, t-shirts, truien en alle soorten kledingstukken in een afbeelding toe te voegen. Het esthetisch samenstellen van delen van het kledingstuk verhoogt de aantrekkingskracht van de beelden en ze trekken gemakkelijk de aandacht van het publiek.

Andere beeldbewerkingsdiensten

Terwijl achtergrondbewerkingsservices zoals uitknippaden, beelduitsnijdingsservices kunnen worden gebruikt om delen van een afbeelding los te maken en tegen een andere achtergrond te plaatsen, wordt nekverbinding gebruikt om het product er compleet en gepolijst uit te laten zien. Volgens studies duurt het 30 seconden voordat een online shopper een aankoopbeslissing neemt. Vandaar dat het aan het imago ligt om de koper te boeien en te overtuigen om de aankoop te doen. Het product moet er aantrekkelijk uitzien en ook alle functies en specificaties levendig weergeven. Merken huren specialisten op het gebied van nekverbinding in om waarde toe te voegen aan hun kledingproductlijn en hen een geweldig rendement op hun investeringen te geven.

Wrap-up

Voor elke beeldbewerkingsservice moet klanttevredenheid de eerste zorg zijn. Grafisch ontwerpers zijn een enorme aanwinst voor de mode- en kledingindustrie omdat ze de kleine foutjes die in de fotosessie achterblijven, bewerken, vergroten of verkleinen, corrigeren en polijsten. Een ervaren ontwerper van beeldbewerking gebruikt betrouwbare tools en software zoals Adobe Photoshop om middelmatige afbeeldingen om te zetten in productfoto's van superieure kwaliteit.

gerelateerde berichten