Exclusieve ideeën voor fotoshoots voor bloemen [u moet weten]

Exclusieve ideeën voor fotoshoots voor bloemen [u moet weten]

Ideeën voor bloemfotoshoot: Wie houdt er niet van bloemen? Bloemen zijn de prachtige schepping van God. Er wordt aangenomen dat als we getuige zouden zijn van de zegen van een enkele bloem, ons hele leven zou veranderen. Overal om je heen vind je bloemen die hun schoonheid en geur verspreiden, of het nu in de winkel, in de tuin, in het bos of zelfs langs de weg is. 

En het maken van foto's van deze prachtige creatie zal je nooit vervelen, aangezien het het meest populaire onderwerp voor fotografie is. Bloemen vastleggen is eenvoudig, maar ze vastleggen met het dramatische resultaat, aangezien fotografie niet voor iedereen een fluitje van een cent is, tenzij ze een aantal technieken volgen. 

Ben je nieuwsgierig naar bloemenfotografie? Dan ben je op de juiste blog om er meer over te weten. Deze blog zal tal van verbluffende en unieke ideeën voor bloemfotoshoots delen. Als bonus zal ik ook de volgende onderwerpen behandelen: 

 • Wat is bloemenfotografie?
 • Bloem Fotoshoot Ideeën
 • Waarom bloemen fotograferen?
 • Hulpmiddelen voor bloemenfotografie
 • Richtlijnen voor bloemenfotografie

Laten we dan beginnen met het doornemen van de blog en het leren van Flower Photoshoot Ideas!

Wat is bloemenfotografie?

Niets kan de schoonheid van bloeiende bloemen in verschillende kleuren, vormen en maten verslaan. De mens is dus natuurlijk al heel lang gefascineerd door bloemen. Vanwege hun levendige, mooie en delicate uiterlijk zijn bloemen een ontembaar onderwerp van fotografie geweest. 

Bloemenfotografie is niet alleen het vastleggen van de bloem met een camera. Het is meer dan dat. Het vereist strategieën en creativiteit om de details in dramatische stijl vast te leggen voor het maken van beoordeelbare kunst. Bovendien biedt het vastleggen vanuit verschillende hoeken verschillende weergaven van het onderdeel. Daarom wordt een bloemenfotoshoot ook wel fotografische compositie genoemd. 

 

Bloem Fotoshoot Ideeën

Er zijn geen vaste regels voor bloemenfotografie; daarvoor passen professionele fotografen hun eigen stijl van fotografie toe. Bloemenfotografie valt onder het genre Macrofotografie, waarbij de fotograaf het onderwerp van dichtbij vastlegt. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

Je kunt verschillende bloemenfotografie zien in sociale media, boeken, tijdschriften, enz. Je kunt ook verbluffende bloemenfoto's maken naar aanleiding van de Flower Photoshoot Ideas, die ik hier zal delen. Lees en leer:

Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

#1. Stel je bloemenplantencollectie tentoon:

Ben je een bloemenliefhebber? Heb je een grote collectie van verschillende bloemplanten? Dan is het hoog tijd om een ​​geweldige show te maken van je kleurrijke collectie met behulp van dit idee voor een bloemenfotoshoot. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#2. Bloemenkroon:

Iedereen houdt van bloemen, maar meisjes dragen graag bloemenkronen. De bloemenkroon symboliseert liefde, weelde en feest over de hele wereld. Maak dus een krans van de bloemenkroon door de bloemen aan uw kroon te bevestigen met knutseldraad of bloementape en gebruik deze voor uw ideeën voor fotoshoot met bloemenkroon

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#3. Bloemsieraden maken:

Bloemen staan ​​voor passie, lieflijkheid en plezier, terwijl sieraden emotie brengen en iemands schoonheid verzoeten. Je kunt ook sieraden maken met bloemen. Gebruik hiervoor roosjes en kleine bloemen. Gelaagde sieraden die witte roosjes en kleurrijke bloemen combineren, kunnen je bloemenfotoshoot een fantastische uitstraling geven. Om het aantrekkelijker te maken, kunt u kralen en parels toevoegen. Zorg er tijdens het gebruik van de bloemensieraden voor dat jij of het model een contrasterende kleuroutfit draagt. 

Bloemsieraden maken

 

#4. Bevestig bloemen op gezicht:

Een van de meest populaire ideeën voor een fotoshoot voor bloemen is het plakken van bloemblaadjes op het gezicht. Bevestig de bloembladen van verschillende of identieke kleuren op het gezicht en maak elk ontwerp. Het is gemakkelijk en mooi. Wacht dus niet langer met het uitproberen van dit boeiende idee. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#5. Overweeg kleurenpaletten:

Probeer tijdens het samenstellen van een bloemenfotoshoot een harmonieus en contrasterend kleurenpalet te implementeren om het beste resultaat naar voren te brengen. U kunt bijvoorbeeld rode en paarse bloemen nemen op een groene achtergrond. Het helpt bij het benadrukken van het onderwerp en maakt de foto opvallend. 

Overweeg kleurenpaletten

 

Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

 

#6. Penseel gebruiken:

Leg geen bloemen vast met alleen traditionele ideeën. Denk er soms aan om uit de doos te komen. Heb je er ooit aan gedacht om een ​​natuurlijke bloem te schilderen? Neem een ​​penseel en breng de bloem of een andere kleur aan. Houd het dan dicht bij de bloem die lijkt alsof je het schildert. Is het niet iets anders dan creatief?

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#7. Binnenleven met bloem:

Een van de beste ideeën voor bloemfotoshoots is binnenshuis vastleggen. Je hebt een heleboel opties voor bloemen fotoshoot ideeën thuis. U kunt bijvoorbeeld bloemen met of zonder vaas op een eenvoudige achtergrond vastleggen. U kunt een effen muur, een stuk papier of een doek als achtergrond gebruiken. Leg naast het raam vast om natuurlijk licht te garanderen. Gebruik een diffuser van lichtgekleurde gordijnen als het te veel licht is. 

Binnenleven met bloem

 

#8. Plat leggen:

Flat-lay fotografie is trendy op Instagram. Je kunt deze trend dus ook toepassen op je bloemenfotoshoot. Spreid bijvoorbeeld een doek uit en maak een ontwerp met bloemen. Als alternatief kunt u een esthetische sfeer creëren met een platte lay door bloemen te versieren naast een boek en een kopje koffie. Tot slot, om een ​​dromerige look te creëren, kun je kerstverlichting toevoegen. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#9. Waterdruppels op bloem:

Niets kan de schoonheid van waterdruppels op bloemen verslaan, omdat ze het uiterlijk van de charmante aard van de bloem versterken. Om de schoonheid van zo'n landschap in te kaderen, ga je naar buiten tijdens of na regenachtige tijden. In de winter kun je ook 's ochtends vroeg naar buiten om de mistdruppels op de bloem vast te leggen. Als alternatief kunt u kunstmatige druppeltjes maken met water dat op de bloem wordt gestrooid. Maak een oplossing van water en glycerine 50/50 in een fles en spuit deze over de bloem om een ​​vers vernevelde look te krijgen. Deze strategie is gunstig in de zomer wanneer u geen regen of dauw kunt krijgen. 

Waterdruppels op bloem

 

#10. Kadreer de bloemenvelden:

Hoe kun je het bloemenveld vergeten terwijl je aan Flower Photoshoot Ideas denkt? Het is de plek waar je een overvloed aan bloemen krijgt om in te kaderen met je camera.

Kadreer de bloemenvelden

U kunt een fantastische opname maken door het bloembed in contrast met de blauwe lucht vast te leggen. U kunt een huren model bloemen fotoshoot en volg de onderstaande ideeën: 

  • Ren het bloemenveld in en spreid je lange jurk uit. Bloem Fotoshoot Ideeën

 

 • Geef een pose waarbij je je haar spreidt.
 • Kom dichtbij om over de bloem te turen. 
 • Houd de hand van de fotograaf vast en kadreer de scène. 
 • Poseer met je beste vriend in het bloemenveld. 
 • Laat je schouders dicht bij de bloem in het bloemenveld hangen. 
 • Omlijst jezelf met bloemen en poseer alsof je de mooie bloem ruikt. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

#11. Ga voor zwart-wit:

Levendige en veelkleurige bloemen geven visuele energie aan de ogen. Maar fotografie van zwart-witte bloemen kan een ontspannen sfeer aan de ogen geven. Meestal zijn bloemen kleurrijk, maar maak een verschil in je bloemenfotografie door ze zwart-wit te maken. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u de foto maken met een smartphone of de DSLR-camera en vervolgens de zwart-wit toepassen met behulp van het filter of de app voor het bewerken van foto's. 

Ideeën voor zwart-witfoto's

 

#12. Wees artistiek:

Laat je artistieke geest spelen met de kleur van de bloem nadat je deze hebt vastgelegd. Als fotograaf heb je de vrijheid om de uiteindelijke output te maken volgens je verbeelding. Daarom, in plaats van door te gaan traditionele fotoshoot ideeën, ga artistiek. Bewerk de foto en pas de kleur toe volgens uw voorkeur. Het is ook leuk. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#13. Breng innovatie:

Met bloemenfotografie kun je out of the box denken. Je kunt de gedroogde bloem vastleggen om een ​​mysterieus en mooi portret te maken.

Breng innovatie

Breng daarnaast de schaduw op de bloem aan om een ​​esthetische sfeer te creëren. U kunt een kist of een houten kist gebruiken om het licht te blokkeren. Door van dichterbij vast te leggen, kunt u de stille natuurlijke schoonheid van de bloem versterken. Je kunt ook het bloemsilhouet vastleggen een schaduw creëren op de muur. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#14. Kader de kever met bloem:

Ecouchard Le Brun citeert dat de vlinder een vliegende bloem is, de bloem een ​​vastgebonden vlinder. Het is een van de uitstekende ideeën voor bloemfotoshoots om het insectenleven op de bloem vast te leggen - vlinders, bijen, kevers of miljoenpoten die enorme belangstelling wekken. Bovendien voegen de verschillende kleuren insecten en bijen een laagje pigment toe aan het bloemenbeeld. 

Kadreer de kever met bloem

 

#15. Seizoensbloemen:

Verschillende seizoenen komen met verschillende kleuren bloemen. Zo kun je het hele jaar door met bloemenfotografie doorgaan. Je kunt de schoonheid van kersenbloesems in de lente vastleggen die de wedergeboorte symboliseren.

Ideeën voor fotoshoots met seizoensbloemen

 

U kunt het zomerbloemenveld fotograferen dat levendige kleuren aan de foto geeft. Leg ook de winterbloemen vast als kerststerren die ons herinneren aan de komende kerst. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#16. Maak gebruik van het gouden uur:

Schiet je bloemenfotografie tijdens het gouden uur om een ​​dramatische look aan de foto toe te voegen. Bovendien zal het licht van het gouden uur een warme en zachte kleur weerkaatsen op de atmosfeer, wat een prachtig landschap creëert voor elke foto. 

Maak gebruik van het gouden uur

 

Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

 

#17. Verhaal vertellen vastleggen: 

Zoals we weten, is een foto een verteller; het is een ongelooflijk idee van Flower Photoshoot om een ​​verhaal te vertellen met de opname. Je kunt het verhaal van eenzaamheid vertellen door het enige linker bloemblaadje van een bloem vast te leggen. Het vastleggen van de bloeiende zonnebloem zal het gevoel van geluk overbrengen. Je kunt het verhaal van kleur vertellen door je het kleurrijke midden van een bloem voor te stellen. Zijn deze niet interessant? 

Verhaal vertellen vastleggen

 

#18. Reflecterende bloemfoto:

Gebruik een spiegelachtige dromerige textuur om de bloemige schoonheid te benadrukken. Leg de foto vast met het reflecterende oppervlak. Het zal een uitstekend resultaat opleveren als je de achtergrond zwart kunt houden.

Reflecterende bloemenfoto

 

#19. Bloemblaadjesregen:

Je kunt een bloemblaadjesregen of -douche creëren die geluk uitdrukt. Pluk hiervoor bloemen, scheid de bloembladen en gooi ze van bovenaf terwijl je poseert voor de foto. Maak een dromerige opname en zorg ervoor dat u de sluiter vertraagt. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#20. Bloemenachtergrond:

Een bloemenachtergrond kan een natuurlijke esthetiek aan uw foto toevoegen. Versier de achtergrond met bloemen of ga naar een bloemrijke boomgaard om het beeld vast te leggen en het als achtergrond te houden. 

Bloemen achtergrond

 

#21. Illustreer de levenscyclus van Floret:

Je kunt de levenscyclus van een bloem illustreren als een project bloemen fotoshoot. Verzamel bloemen van verschillende stadia om de montage te maken en organiseer ze over een papieren of witte doek om vast te leggen. Als alternatief kunt u elke fasefoto van de bloem maken en deze samenvoegen om er een te maken die lijkt op de levenscyclus. 

Illustreer de levenscyclus van Floret

 

Waarom bloemen fotograferen?

Esthetisch gezien zijn bloemen aantrekkelijk omdat ze emoties van vriendelijkheid, frisheid en nog veel meer uitdrukken. Deze bloem is ook een geweldig natuurlijk fotogeniek onderwerp van fotografie vanwege zijn kleur, textuur, vorm en grootte. 

Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

Bloemenfotografie is een geweldige manier voor een beginner om geleerde vaardigheden toe te passen en een sector voor professionals om meesterschap te tonen met geavanceerde vaardigheden. Laten we meer redenen weten voor Flower Photoshoot: 

Praktijk Macrofotografie: Bloemen zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt ze overal mee naartoe nemen om te poseren voor je fotografie. Trouwens, een bloem zal niet ongeduldig zijn om te poseren voor je fotografie. Bloemen zijn het perfecte onderwerp voor macrofotografie, dat is extreme close-upfotografie van kleine onderwerpen die groter worden weergegeven dan het echte leven. U hebt echter speciale lenzen nodig voor een klein onderwerp om de vergroting correct te construeren. 

Macrofotografie oefenen

 

Oefen ongelooflijke opname: Bloemen zijn een eenvoudige maar mooie creatie die bijdraagt ​​aan het creëren van een kleurrijk, geweldig natuurlijk portret. Dergelijke fotografie helpt bij het maken van ongelooflijke foto's en het verzamelen van beoordelingen. Het helpt een beginner ook om basiskennis toe te passen om fotografische vaardigheden te ontwikkelen. 

betaalbaar: Voor een model of andere fotografie heb je misschien een model nodig om voor je te poseren. Als je voor bloemenfotografie geen model kunt betalen, kun je verbazingwekkend fotograferen zonder model. Hiervoor moet je strategische en creatieve ideeën toepassen. Bovendien zijn er in elk seizoen overal bloemen verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.  

Ontdek Flower Beauty: U kunt zich concentreren op de natuurlijke schoonheid van de bloem en realistische beelden creëren door middel van een bloementuin fotoshoot. Bloemenmacrofotografie is voor degenen die graag natuurfanaten zijn. Hiermee kunnen ze de kleinste wilde bloemen of componenten zoals stuifmeel, stampers en stengels vangen. Het maakt het ook mogelijk om consistenties, delicate lijnen en vormen weer te geven.

Indrukwekkend voor beeldende kunst: Flower is geschikt in overeenstemming met fine art-fotografie, waar je ze kunt gebruiken als de opzichter van je artistieke concept. U moet uw boodschap echter invloedrijk en expressief maken. 

Waarom bloemen fotograferen?

 

Hulpmiddelen voor bloemenfotografie [ideeën voor fotoshoots voor bloemen]

Bloemenfotografie is eenvoudig maar strategisch en bevat veel methoden. Trouwens, voor het implementeren van unieke ideeën voor bloemfotoshoots, heb je een paar spullen nodig die ik hieronder heb opgesomd:   

#1. Camera:

De eerste en belangrijkste uitrusting die je nodig hebt voor fotografie is de camera. U kunt uw smartphonecamera of DSLR-camera gebruiken. Als u een telefooncamera gebruikt, moet u de helderheid van de telefoon verhogen om de belichting te controleren. Verlaag de belichting om meer details vast te leggen. Een DSLR-camera kan u meer functies bieden voor ideeën voor bloemfotoshoots. Lenzen van 50 millimeter en 85 millimeter hebben grote openingen om magische effecten te creëren met complexe componenten. 

Hulpmiddelen voor bloemenfotografie

 

#2. Statief:

Tijdens het maken van een foto zonder enige ondersteuning, bestaat de kans op cameratrilling waardoor de foto wazig wordt. Een statief is hier een oplossing die de camera stil houdt en scherpe beelden genereert. Een statief is handig bij het verlichten van een bloem met een flitser. U moet echter uit de hand gaan in plaats van een statief te gebruiken voor niet-macro-opnamen overdag.

Statief

#3. Reflectoren:

Een reflector is een technisch oppervlak dat wordt gebruikt om licht af te leiden naar een specifiek onderwerp in de fotografiewereld. U kunt de reflector in uw idee voor een bloemenfotoshoot gebruiken als een handig hulpmiddel om te profiteren van schaduwen. Om de beste output te krijgen, plaatst u de reflector gewoon tegenover de lichtbron.

reflectoren

 

#4. Polarisatiefilters:

Een polarisatiefilter is een uitstekend hulpmiddel om waarde toe te voegen aan uw ideeën voor bloemenfotoshoots. Het polarisatiefilter kan een detailgeoriënteerde donkere scène creëren wanneer het probleem wordt geconfronteerd met het verliezen van details met de lichtvloed. Plaats het filter in de cameralens om het resultaat te krijgen.

Polarisatiefilters

 

#5. Sluitertijd:

Je kunt het moment niet bevriezen, maar je kunt de beweging wel bevriezen met de sluitertijd van de camera. Het is een geweldig voordelig hulpmiddel voor bloemenfotografie tijdens de wind. De normale sluitertijd voor bloemenfotografie is 1/250, terwijl de intense waarde 1/5000 is. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#6. Natuurlijke versus kunstmatige bloem:

Over het algemeen denken we aan het vastleggen van de wilde bloem met de term bloemenfotoshoot. Maar je kunt ook kunstbloemen vastleggen die er bijna natuurlijk uitzien en online te vinden zijn. Toch zijn er voor- en nadelen aan het gebruik van natuurlijke en kunstbloemen voor bloemfotoshoots. Het is moeilijk om de fantastische geur, zachtheid en het uiterlijk van natuurlijke bloemen te verslaan, hoewel ze niet lang meegaan. Integendeel, kunstbloemen zijn duurzaam en je kunt elke seizoensbloem fotograferen, maar ze zijn misschien niet zo rustgevend als de echte. 

Natuurlijke versus kunstmatige bloem

 

Richtlijnen voor bloemenfotografie [ideeën voor bloemfotoshoot]

Bloemenfotografie is gemakkelijk te leren, maar uitdagend om onder de knie te krijgen. Bovendien verschilt de voorkeur van persoon tot persoon. Daarom kun je de stijl van bloemenfotografie niet met regels oplossen. Vandaar dat de begeleiding die ik nu deel misschien niet universeel is, maar zeker nuttig voor je zal zijn bij het beginnen met bloemenfotografie. Laten we echter de richtlijnen voor het maken van bloemenfoto's bekijken: 

#1. Bepaal het brandpunt:

Voor elke fotografie moet u het brandpunt van uw foto bepalen dat duidelijk moet zijn, met contrast met foto kleuren. Selecteer vervolgens een specifiek bloemdeel als fotocompositie en leg het vast. 

Richtlijnen voor bloemenfotografie

 

#2. Focus op kleur geven:

Kleur is het belangrijkste element van een foto, terwijl bloemen een breed scala aan kleurbronnen bieden. Focus op de bloemkleur zodat deze door de groene planten of bladeren heen opduikt, waardoor er een mooi contrast ontstaat. U kunt zich ook concentreren op de rode bloem terwijl u zich op de blauwe lucht concentreert. Een geweldige combinatie van kleuren kan de foto-oog rustgevend maken.

Focus op kleur geven

 

#3. Gegevens vastleggen:

Regelmatige fotografie omvat het focussen op het hele onderwerp. Probeer het frame te vullen met de details van de bloem. Gebruik voor fantastische bloemenfotografie een macrolens om op de details te focussen, zelfs als het een kleine bloem is. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

#4. Wijs de vorm en texturen omhoog:

Elke bloem heeft een individuele vorm van een ronde, buisvormige ster, beker, trompet, kan, enz., die verschillende texturen heeft zoals ruw, glad, glanzend, dof enz. Wijs daarom de vorm en texturen van de bloem door je fotografie. Focus ook op de meerlagige krulpatronen.  

Wijs de vorm en texturen omhoog

 

#5. Spelen met licht:

Zoals je weet, speelt schaduw een belangrijke rol in fotografie; licht speelt de exacte functie. De achtergrondverlichting is bijvoorbeeld een uitstekend element van bloemenfotografie omdat het de bloembladen er glanzend uit laat zien. U kunt de achtergrondverlichting van de zon direct op heldere hemeldagen krijgen. Vergeet het licht van het gouden uur niet tijdens zonsondergang of zonsopgang. 

Speel met licht

 

Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

 

#6. Ga voor imperfectie:

Soms brengt de per ongeluk gemaakte foto het mooiste uitzicht dat we openhartig noemen. Hoewel de bloem geen pose geeft, kan de bloem tijdens het fotograferen bewegen of de achtergrond vervagen door plotselinge wind of licht. Verwijder die opnamen dus niet; controleren. Er kan een fantastische klik zijn.

Ga voor imperfectie

 

#7. Bewerk de foto:

Fotografie is een kunst en fotobewerking maakt de kunst esthetischer. U kunt de toon en het uiterlijk van uw bloemenfoto's wijzigen door middel van fotobewerking. U kunt een dramatische look aan de afbeelding toevoegen door het contrast en de verzadiging aan te passen. Met behulp van de curve-aanpassing kunt u de toon van het beeld verfijnen. Bovendien kunt u andere fotobewerkingstechnieken bekijken op basis van de foto en deze verbluffend maken. 

Bloem Fotoshoot Ideeën

 

Als je de blog leest, heb je begrepen dat bloemen een prachtig onderdeel van de natuur zijn dat gemakkelijk onze interesse wekt met hun schoonheid, kleur en geur. Daarom houdt iedereen van bloemen en fotograferen ze ook graag. Je hebt ook ideeën voor bloemfotoshoots geleerd, samen met een paar tips. Ik hoop dat je genoten hebt van de ideeën en deze hebt uitgeprobeerd op je bloemenfotografie. Dus, waarom wacht je? Ga eropuit en probeer inspirerende ideeën om je fotografie te ontwikkelen. Onthoud dat oefening een man perfect maakt.

       

           

                ×
Waar is Image Trace in Photoshop
Free Trial
Rubina Akter
Rubina Akter
Auteur
www.cutoutimage.com

Ik ben een bekwame en informatieve contentschrijver bij Cut Out Image. Hier schrijf ik inhoud van websiteservices en blogs voor verschillende webportals. Mijn composities bevatten verschillende fotografie- en postproductietechnieken. Verlies mijn andere blogs met vindingrijke details niet uit het oog.

gerelateerde berichten