Zoeken

Hoe gebruik je een paspop voor kledingproductfotografie?

Ghost mannequin wordt gebruikt door e-commerce retailers om hun producten een aantrekkelijke en professionele uitstraling te geven. Met deze techniek zien de producten er goed uit in de ogen van de kijkers, maar het levert ook meer business op. Aangezien het vrij duidelijk is dat levenloze en saaie kleding die op een vlakke ondergrond ligt, er niet professioneel uitziet in een webwinkel, is het belangrijk om ze met een spookmannequin te fotograferen en een onzichtbare man het gevoel te geven.

Met name spookmannequins worden gebruikt voor kleding zoals overhemden, blazers, jurken, jassen en jeans enz. om klanten te laten weten hoe het eruit zal zien. Bovendien zorgen de gerenommeerde merken ervoor dat ze een bepaalde stijl op hun websites behouden door gebruik te maken van mannequins. Laten we kleding tot leven brengen met behulp van een speciaal type spookmannequin zonder de hulp van beeldbewerkingssoftware.

Houd deze hulpmiddelen bij de hand:

  • Ghost mannequin met afneembare borst en armen
  • camera
  • LED-verlichting
  • De kledingstukken om te fotograferen
  • Clips of spelden om het kledingstuk op de paspop te stylen

Selecteer een juiste paspop

Elk kledingstuk heeft een andere pasvorm en stijl, dus het is belangrijk om een ​​paspop te kiezen die bij uw product past. Hoewel mannequins in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar zijn, moet je voorzichtig zijn bij het kopen van een van hen. Je kunt natuurlijk niet voor elk kledingstuk een andere etalagepop kopen, maar houd dit punt in gedachten om een ​​verscheidenheid aan etalagepoppen te hebben, samen met stijlpinnen om de stof aan te passen wanneer dat nodig is. Bespaar tijd door de kleding zoals overhemden, blazers en jeans enz. te groeperen en drie mannequins te kopen.

Kleed de paspop aan

Laat de geest-etalagepop nu de jurk dragen die je wilt fotograferen. Als je bijvoorbeeld een blazer wilt fotograferen, begin dan bij de mouwen en maak de schouders voorzichtig vast op de paspop. Zorg ervoor dat er geen vouwen of ongelijke lijnen of kreukels in de stof zitten, aangezien dit een slechte impact heeft op de kijkers. Als die er zijn, pas die dan aan met behulp van clips of pinnen aan de achterkant. Bij een blazer moet je de borst verwijderen om een ​​hol man-effect te krijgen.

Style je kleding

Er zijn gebieden waar het kledingstuk niet goed past, dus om dat te stylen, heb je misschien spelden of clips aan de achterkant nodig om de stof strak te trekken. Omdat de etalagepop niet specifiek voor uw blazer is ontworpen, is styling uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat het kledingstuk er symmetrisch uitziet en er geen kreukels of vouwen in de uiteindelijke opname zijn.

Schieten

Houd ten slotte de LED-verlichting in alle opzichten perfect om contrast, schaduwen en belichting consistent te houden. Plaats reflectoren of whiteboards om het kledingstuk een mooi licht te geven en de belangrijke details van de stof te benadrukken. Zet je camera op een statief en stel je lens scherp om foto's van het kledingstuk te maken. Om verschillende hoeken en mogelijke details te laten zien, zoomt u in op de voering, knopen en steken voor de klanten, zodat ze alles weten wat ze willen.

 

gerelateerde berichten