Zoeken

Hoe vrouwen sandalen op een tafelblad schieten?

Een paar sandalen fotograferen om uw online winkel er professioneel uit te laten zien, kan goed worden bereikt met behulp van dit artikel. Het is een tijdrovend proces als je een beginner bent, dus blijf verslaafd en ontdek de juiste techniek om een ​​paar damessandalen vanuit verschillende mogelijke hoeken te fotograferen. Bovendien, wat je ook bezit, zoals een online winkel of een winkel op het vasteland, deze methode zal je helpen bij het ontwerpen van een lookbook of catalogus als dat nodig is om het merk te promoten.

Laten we beginnen met fotograferen, maar verzamel eerst deze tools:

  • paar sandalen
  • Een camera van hoge kwaliteit
  • Studio LED-verlichting
  • Een dun nylon touwtje om de veters recht en recht te houden
  • Gewone tape om posities te markeren
  • Dubbelzijdige tape om riemen en gespen op hun plaats te houden

Voorschot

Plaats de sandalen

Plaats om te beginnen uw sandalen goed op een schoon en netjes platform. Als er stofdeeltjes op de sandalen zitten, veeg ze dan ook weg met een doek. Zet de linker sandaal evenwijdig aan de tafel terug en de rechter sandaal in een hoek van ¾. Het belangrijkste om in de gaten te houden is de consistentiefactor om een ​​standaard in de hele website te handhaven. Daarvoor kun je een markering op het tafelblad maken en die voor alle paren volgen.

Bevestig de ophangriemen

Omdat sandalen riemen hebben, klappen ze in wanneer ze op een oppervlak worden neergezet. Om ze er goed en professioneel uit te laten zien, neem je een dun nylon touwtje en bind je het ergens vast om de riemen of gespen omhoog te houden.

Style de veters en bandjes

Een andere belangrijke stap is om een ​​mooi patroon van de bandjes te maken, zodat ze er aantrekkelijk uitzien. Bind ze in een strik of maak een soort bocht, wat je maar wilt om de overtollige lengte van de bandjes in te korten. Als je ziet dat de riemen of gespen nutteloos zijn voor de opname, gebruik dan de dubbelzijdige tape en plaats ze voorzichtig, maar verberg ze niet, want de klant zal zich verraden voelen.

Schiet op de voorkant van de sandalen en ga dan naar de achterkant.

Terug schieten

Plaats de sandalen

Draai de sandalen om de achterkant te laten zien en plaats de linker evenwijdig aan de tafelrand en de rechter op dezelfde manier als bij de voorkant.

Pas de bandjes aan

Opnieuw met behulp van de nylon draad of draad, herpositioneer de banden nauwkeurig en zorg ervoor dat de draad onzichtbaar is in de opname.

Style de veters en bandjes

Houd de veters, gespen en riemen mooi vastgebonden om de kijkers een indrukwekkend uiterlijk te geven en ze het product direct te laten kopen.

En fotografeer de achterkant van de sandalen met je camera van hoge kwaliteit. U kunt een statief gebruiken om wankele of onscherpe opnamen te verwijderen. Veel plezier met fotograferen

gerelateerde berichten