Zoeken

Hoe u de beste foto's voor een e-commercewebsite kunt krijgen

Er zijn een aantal e-commerce websites die alleen modellen gebruiken om hun nieuwste collecties weer te geven. Ze vertrouwen alleen op de modelfotografie om de beste respons in hun verkoop te krijgen, maar op de een of andere manier krijgen ze dat niet omdat ze geen inzicht hadden in het krijgen van betere foto's van de modellen gekleed met hun nieuwste collecties, maar maak je geen zorgen. Ik ben hier om je te helpen met deze slimme tips om de beste foto's van je carrière te hebben. Deze tips verbeteren je manier om de afbeeldingen vast te leggen en zijn erg handig voor de e-commerce websites, omdat het je inhoud is die je merkimago beïnvloedt. Dus lees ze aandachtig

Zorg voor een goede sfeer

Een goede sfeer is de eis van iedere medewerker die bij een organisatie werkt. Sfeer regenereert de stemming van uw medewerkers en maakt ze super energiek. Om bij jou een goede sfeer te hebben, moet je het ze comfortabel maken en ze wat energiedrankjes en verfrissingen schenken om hun humeur en energie op te krikken. Geef er de voorkeur aan om wat gezonde opties te serveren, afhankelijk van hun smaak.

Bepaal vooraf de looks

Een ander belangrijk ding dat je vooraf kunt doen, is dat je de outfit-looks van de modellen van tevoren kunt bespreken voordat ze naar de shoot komen. Dit zal je veel gedoe elimineren. Houd er ook rekening mee dat je de outfits goed op het model aansluit, zodat je de beste looks van de producten kunt vastleggen.

Goed overleg met de stylist

Je hebt echt de beste stylist nodig om je shoot tot een succes te maken. Huur dus een stylist in die alles kan bewaken, inclusief de outfitcombinaties, het stomen, het model stylen enzovoort en helpt je om het uiteindelijke beeld van de shoot voor je ogen te krijgen voordat de eigenlijke shoot plaatsvindt. Je kunt je doelen en doelen gedetailleerd beschrijven en dat combineren met zijn adviezen om betere foto's te krijgen.

Boek haar- en visagist

Om je uiteindelijke afbeeldingen te improviseren, is haarstijl erg belangrijk. Dus boek vooraf de haar- en make-upstylist die uw modellen de beste look kan geven die echt het beste bij hun outfit past.

Regel professionele verlichting en camera-apparatuur

De volgende belangrijke tip om te overwegen is de verlichting en camera-uitrusting die de belangrijkste vereiste is voor elke shoot. Je fotografeert met de live-modellen, dus je moet investeren in veel apparatuur die op de markt beschikbaar is om een ​​verfijnde uiteindelijke look te krijgen. Je koopt versnellingen volgens de voorkeur van de shoot. U kunt bijvoorbeeld voor de diffuser gaan als u zacht licht wilt en voor een reflector als u veerkrachtig licht nodig heeft. Beide hebben hun eigen voordelen, dus kies degene waar u zich prettig bij voelt.

Ga voor referenties

Om je technische visie te bereiken, moet je je doel en je eisen zichtbaar maken voor het model en de stylist die je hebt ingehuurd voor de specifieke shoot. Daar kun je je tijdschriften, moodboards, lookbooks en instagramfoto's goed voor gebruiken.

Bevestig landbouw en opname onder een rechte hoek

Volg de juiste kaderrichtlijnen voor de shoot. Als je consistente opnamen nodig hebt, kies dan voor de consistente frames bij elk model. De klant vindt het ook handig om te winkelen met de websites met geschikte en geschikte frames. Houd uw camerapositie consistent en vermijd kantelen, omdat dit vervormingen kan veroorzaken.

Stijlgids

Maak uw eigen stijlgids voor de referentie van iedereen die deel uitmaakt van de productieworkflow. Dit is de visuele referentiehandleiding die duidelijk de hoek definieert om door het model te poseren, of het soort opnamen dat nodig is, en ook over de verlichting en nog veel meer ter referentie.

Gebruik sets

Er zijn een aantal outfits waarvoor je een podium nodig hebt. Denk er dus goed over na en regel de decors na goed overleg met de decorontwerpers. Geef altijd de voorkeur aan een neutrale achtergrond om het product er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Gebruik goede manieren om de productieworkflow te verbeteren

Als je de tijd hebt, gebruik die dan om de opnamen productiever te maken. Houd elke hoek van de shoot in de gaten en verwijder alle onvolkomenheden die je aantreft, zowel in de outfit als in de opstelling van de plek

Dit zijn dus de beste en geweldige tips om met de modellen te fotograferen. Volg ze om uw website naar de top te brengen.

gerelateerde berichten