Zoeken

Hoe werkt Clipping Path voor een online horlogewinkel?

Uitknippad, zoals jullie allemaal weten, is een methode om objecten eruit te halen en de ongewenste achtergrond te verwijderen met het pengereedschap. Het is bedoeld om de algehele aantrekkingskracht van de afbeelding te vergroten door slechte achtergronden los te laten en meer te focussen op het belangrijke element van de afbeelding, namelijk het hoofdobject waar de hele afbeelding om draait.

Hoewel de clipping path-techniek vrij eenvoudig lijkt, is het dat eigenlijk niet! Ter informatie: het vereist expertise en vaardigheden om de klus goed te klaren. Nu komend op het onderwerp, ja, het uitknippad werkt voor een online horlogewinkel. In plaats daarvan werkt het voor bijna alle soorten online winkels.

Er is een onmiskenbare behoefte aan clipping path-techniek voor elk bedrijf, klein of groot. En als we het hebben over een online horlogewinkel, kun je gewoon niet ontkennen dat je deze geweldige service gebruikt waarmee je mensen naar je portal kunt brengen en ze het horloge kunt laten kopen dat ze leuk vinden.

Hoe werkt het voor een horlogewinkel?

Wel, heb je ooit een online horlogewinkel bezocht? Ja? Dus wat is het eerste dat u verleidde om de site te bezoeken? Voor zover ik weet, is het hun presentatie hoe de horloges zijn weergegeven op de advertenties en promoties. Rechts?

Het punt van zorg is dat als de presentatie niet goed was, je misschien niet op de websitelink had geklikt, toch? Dus de hele aanpak draait om dit ding, alleen dat hoe de producten worden tentoongesteld. Voor een online horlogewinkel klikt u op de foto's en bewerkt u ze met behulp van verschillende fotobewerkingstechnieken zoals uitknippad, retoucheren, afbeeldingsmaskering, manipulatie en fotorestauratie enz. Het verbetert het algehele uiterlijk van de foto's en geeft ze een superieure uitstraling.

Hoe de horloges weer te geven met behulp van het uitknippad?

Om de belangstelling van de kijkers te wekken, wordt het uw taak om op de best mogelijke manier op de foto's te klikken. Wanneer u bijvoorbeeld op het horloge klikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de achtergrond, aangezien u deze op elk moment kunt wijzigen of verwijderen met het uitknippad in Photoshop. Ja, dat kan!

Blijf gewoon voorzichtig op de afbeeldingen klikken en als er op een afgeleid of ongewenst element wordt geklikt, verwijder het dan met het pengereedschap. Laat het horloge uit de achtergrond springen, zodat de kijker het gevoel krijgt het te kopen door elk klein detail te zien. Om het horloge nog presentabeler te maken, kun je een model vragen het horloge te dragen en er vervolgens op te klikken. Wanneer de klanten zien dat het model het horloge draagt, kunnen ze beter aansluiten en zien hoe het horloge er om hun pols uitziet als ze overwegen het te kopen.

De hele online horlogewinkels maken veel gebruik van uitknippaden en retoucheertechnieken voor foto's (om eventuele huidgebreken te verbergen). Omdat het belangrijk is om de oude klanten te behouden, werkt de methode beter voor de nieuwe klanten. Eerlijk gezegd koop ik graag dingen van websites met verbluffende productafbeeldingen en de meeste klanten zijn zo omdat ze het product niet in de hand kunnen houden. Zorg dus voor mooie productafbeeldingen en verdien meer potentiële klanten.

Bonustip: U kunt de overheadkosten van het inhuren van een model besparen door uw zus, moeder of vrouw te vragen voor u te poseren. Het voordeel hiervan is dat alleen op de pols hoeft te worden geklikt om het horloge te laten zien, zodat iedereen kan poseren.

 

gerelateerde berichten