Hoe schoenen voor foto's weer te geven

Hoe schoenen voor foto's weer te geven

Photografie is een creatief beroep. Je kunt je creativiteit ook tonen in schoenenfotografie. Waarom schoenenfotografie? Stel dat u een online zakenman bent die schoenen verkoopt. In dat geval is het verplicht om voor schoenenfotografie te gaan als je je bedrijfswinst wilt verhogen. Aangezien u online verkoopt, zal de klant eerst de foto controleren. Als je het niet weet hoe maak je schoenfoto's?, hierover kun je onze vorige blog lezen. In deze blog bespreek ik hoe schoenen voor foto's weer te geven. Laten we eerst eens kijken wat schoenfotografie is? 

 

Wat is schoenenfotografie?: Schoenen weergeven voor foto's?

Schoenfotografie valt onder de categorie productfotografie. Het is het meest creatieve om het product weer te geven om de aandacht van klanten te trekken. 

Bij schoenenfotografie legt de professionele fotograaf schoenfoto's vast met behulp van verschillende strategieën. Het omvat ook modefotografie, waarbij de fotografen fotografiestijl en talent impliceren om alle opmerkelijke details van de schoenen te laten zien. Het maakt niet uit of de laarzen van stof, leer of ander materiaal zijn gemaakt. Het uiteindelijke doel is om het oppervlak, het gevoel en de kwaliteit van elke schoen weer te geven met ontwerp van elke helling met goede achtergronden en verlichting. 

Schoenen weergeven voor foto's
Wat is schoenenfotografie?
Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

 

Schoenen weergeven voor foto's

Elke dag, wat we ook doen, zoals wandelen, rennen, dansen, springen, we dragen die tijd schoenen, toch? Dus je kunt dat concept voor je schoenenfotografie gebruiken om een ​​idee te krijgen van het product en er tijdens het dragen uit te zien. 

Om toegang te krijgen tot de beste weergave, kunt u de Lookbook- of packshot-stijl volgen voor uw schoenenfotografie. Beide soorten schoenenfotografie zullen de denkbare klant echter ertoe aanzetten om anders te kopen, op basis van bruikbare plaats. 

Gebruik #shofie: Heb je enig idee over #shofie? Het is een modewoord dat wordt gestreamd op Instagram. Lookbook-techniek is van toepassing op dit idee dat je onder deze chique hashtag zult ontdekken. Met een aantrekkelijke en levendige presentatie, u kunt klanten aantrekken op sociale-mediasites die andere omgevingen tonen, behalve de witte achtergrond; Hoe schoenen voor foto's weer te geven

Schoenen weergeven voor foto's
Gebruik #shofie
Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

Packshots van schoenen: Packshot definieert een afbeelding van een product met de verpakking en het etiket van het product zelf. Het onthult over het algemeen het idee om het product te gebruiken met expliciet materiaal. Grade packshot kan een ideaal middel zijn om uw online schoenenbusiness een boost te geven. Het proces omvat verschillende post-productie fotografie-activiteiten zoals: Foto uitgesneden service, Achtergrondverwijderingsservice, Retoucheerservice voor foto's en packshot-service van vakmensen. Hier moet je ook een enkele laag knippen om het onderwerp te scheiden in een nieuwe achtergrond. Als je het niet weet hoe een laag bij te snijden in photoshop, je kunt het googlen.

Schoenen weergeven voor foto's
Packshots van schoenen

 

In dit proces worden schoenen op een informatieve manier geïllustreerd, waarbij de details, de werkelijke kleuren en het optische oppervlak worden getoond. Verschillende online platforms zoals Allegro of Amazon gebruiken deze stijl voor fotografie van schoenen.

Laten we weten hoe u uw product zult weergeven in de stijl zoals hierboven vermeld- 

 

Hoek:  

Elke klant wil de productfoto's in detail controleren om aan hun productbehoeften te voldoen. Klanten zijn kieskeuriger in het geval van schoenen, omdat het op een gegeven moment de persoonlijkheid vertegenwoordigt. U moet bepaalde hellingen evalueren voor het onthullen van kleur, ontwerp, veters, logo's en materiaal. De hoeken zijn zoals hieronder- 

 • 3/4 weergave: De hoofdfoto moet worden vastgelegd vanuit een kijkhoek van 3/4. Het is aangenamer dan een gewoon zijaanzicht van 90 °.
 • Vooraanzicht: Je moet het vooraanzicht van bovenaf vastleggen voor deze hoek om de teenvorm mooi te laten zien. 
 • Focus teen vorm: Deze hoek is essentieel om de klant te informeren over de vorm van de teen, of deze nu stekelig, amandelvormig of rond is.
 • Achteraanzicht: Het is een must-hoek gericht op hoge hakken om het ontwerp van de achterkant weer te geven. 
 • Prachtig detail: Deze hoek is van vitaal belang om mooie ontwerpen, merktags, enz. Weer te geven die nuttig zijn voor de koper. 
 • Handig detail: Met deze helling kunnen de klanten de gedetailleerde informatie beoordelen, zoals maat, merknaam, herkomst, enz., Passend bij het product. 

 

360 fotografie:

Het is de verbeterde versie van schoenenfotografie met meerdere voordelen. Een van de voordelen is dat er geen lege ruimte in uw foto is. Hierdoor kunnen klanten het product vanaf alle mogelijke hellingen controleren. Koop wat benodigde apparatuur voor 360-fotografie om je taak een boost te geven. Zorg er bij het maken van de foto voor dat u vanaf de voorkant vastlegt en uw product in het midden van het frame plaatst; Hoe schoenen voor foto's weer te geven

360 fotografie
360 fotografie

 

Verlichting en achtergrond:

Je kunt licht niet negeren om de weergave van exacte consistentie te benadrukken. Bovendien kan licht helpen om een ​​schaduw toe te voegen. Zonder schaduw verliest uw foto zijn realiteitszin. Pas dus licht vanuit verschillende hoeken toe om een ​​perfecte schaduw te creëren. Voor je schoenenfotografie kun je een lightbox kopen. Je kunt voor professionele fotografie een witte achtergrond kiezen, maar je kunt ook voor een kleurrijke achtergrond kiezen. Een goede combinatie van achtergrond en lichtopstelling kan je schoenfotografie kwalificeren. 

Verlichting en achtergrond
Verlichting en achtergrond

 

Platliggende schoenfotografie:

De verkopers die producten online promoten, vooral op Instagram, volgen deze strategie om schoenen met andere objecten weer te geven en ze boven het hoofd vast te leggen. Het is tegenwoordig populair omdat het zich richt op het kleurenschema en de realistische illustratie. Hier kunt u een houtachtig oppervlak of tafel of achtergrondkleur selecteren op basis van het onderwerp. 

Fotografie voor plat liggende schoenen
Fotografie voor plat liggende schoenen

 

Verspreid schoenveters:

Als je je schoenveters naar boven wilt laten zoomen in je fotografie, bouw dan een eenvoudig rek en zwaai schoenen vrijwillig aan een doorschijnend touwtje. Gebruik een ophangstok met duet-statieven om het rek te maken. 

Verspreid schoenveters
Verspreid schoenveters:

Drijvende schoenfotografie:

Drijvende schoenenfotografie geeft op magische wijze schoenen weer. Probeer te leren hoe je schoenfoto's maakt in een kinetische plaatsing. Dit is een creatieve foto-opnametechniek. Het kan fantastische resultaten opleveren als u Photo Cut Out Service en clipping path-service met fotoretouchering als postproductieproces gebruikt. Het is gemakkelijk om de aandacht van de potentiële klant te trekken door de grote illusie die het bedrijf een boost zal geven. 

Drijvende schoenfotografie
Drijvende schoenfotografie

 

stereotype:

Context is essentieel voor het verkopen van producten op het Instagram-platform. Je moet een verhaal overbrengen met je paar schoenen om de aandacht van kopers in je foto's te trekken. U kunt een eenvoudige achtergrond, verlichting of andere objecten gebruiken om een ​​zinvol scenario met betrekking tot het product te construeren. In dit geval moet u er rekening mee houden dat u niet dezelfde kleur van de schoen moet aanbrengen als een achtergrond

stereotiep
stereotiep

 

Elegant maar eenvoudig frame:  

Sleep je voeten naar een paar lege plekken in de buurt van de schoenen. Maak een eenvoudige maar elegante fotolijst zodat je schoen gemakkelijk de aandacht kan trekken. U kunt rekwisieten toevoegen voor merkdoeleinden. 

Elegant maar eenvoudig frame
Elegant maar eenvoudig frame

 

Gebruik Model om een ​​levendige look toe te voegen:

Het model zal verschillende houdingen samenstellen om het schoeisel als voordelig te beschrijven als u een model gebruikt. Bovendien kunnen ze meer interesse onder kijkers wekken om de schoen te controleren, omdat het dragende uitzicht het publiek een authentieke uitstraling kan geven. Stel dat u het model samen met andere fotografiestijlen kunt beheren. In dat geval zal het uw verkoop versterken met de mix van witte achtergronden en schoeisel op een model. 

Gebruik Model om een ​​levendige look toe te voegen
Gebruik Model om een ​​levendige look toe te voegen
Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

Creatief weergeven:

Denk aan het gezegde van Edward de Bono: "Creativiteit houdt in dat je verwachte patronen doorbreekt om de dingen op een andere manier te bekijken." Dus gebruik, naast het typische weergavepatroon, je creativiteit om je schoenen te laten zien in fotografie. Maar je kunt het natuurlijk ook modieus doen met gewone dingen! 

Creatief weergeven
Creatief weergeven

 

Uitdagingen voor schoenfotografie

Zonder een in het oog springende productfoto kun je er niet eens van dromen om je product te verkopen, laat staan ​​meer winst te maken. Helaas kan alleen klikken op de sluiter van de camera niet zorgen voor een goede schoenfoto. Het behandelt enkele uitdagingen die u moet overwinnen met het fotobewerkingsproces. Afbeelding uitsnijden is er om op te treden als de remedie om uw hoofdpijn bij productfotografie te genezen. Laten we de uitdagingen kennen met oplossingen waarmee we te maken zullen krijgen tijdens schoenfotografie-

 

 • Soms is het een uitdaging om voor een solide achtergrond te zorgen. Op dat moment is fotobewerking het enige middel om dit te bevestigen. 
 • U kunt door meerdere problemen niet de perfecte kleurtextuur op uw foto krijgen. Kleurcorrectie is de oplossing voor dit probleem. 
 • Vanwege verlichtingsproblemen heeft uw product soms geen perfecte schaduw om een ​​realistisch beeld toe te voegen. Daarom moet u de Photo Shadow-service toepassen om een ​​3D en authentiek gezichtspunt toe te voegen. 
 • Meestal bevat de foto verschillende ongewenste objecten die de aandacht van het product kunnen afleiden. Een service voor het oplossen van onvolkomenheden in afbeeldingen of het retoucheren van foto's kan u helpen deze uit te roeien en een foutloze foto te maken.
 • Soms moet je een stereotype foto maken waarbij je een ander object moet toevoegen of veel afbeeldingen moet mengen om een ​​resultaatgebaseerde foto te maken. De fotomanipulatieservice is er om dergelijke afbeeldingen te maken. 

 

Welke uitdagingen u ook aangaat om een ​​uitstekende foto te maken, u kunt deze in-house of door middel van outsourcing oplossen. Outsourcing zou de beste optie zijn om perfecte resultaten te krijgen, waardoor u tijd en moeite bespaart. Hiervoor moet u een betrouwbare aanbieder van fotobewerkingsservices zoeken. Cut Out Image is er met zijn hotshots om je te helpen. 

 

       

           

                ×
Waar is Image Trace in Photoshop
Free Trial
gerelateerde berichten