Iemand in een foto photoshoppen

Iemand in een foto photoshoppen

In dit waardevolle artikel beschrijven en analyseren we kort hoe je iemand in een foto kunt Photoshoppen. Een foto brengt de emotie en charmes van het leven over. Stel dat je een geweldig foto-achtergrondframe hebt gevonden, maar het is helaas onmogelijk om jezelf daar vast te leggen. Zal je je ontmoedigd voelen? Wees niet zo; duik in plaats daarvan in de uitvoering om de foto te bewerken met Photoshop dat de creatieve wereld van functies ontgrendelt.

Als je zelf wilt Photoshoppen, heb je als nieuweling alleen maar voldoende geduld met toewijding en passende begeleiding nodig. In deze blog wordt uitgelegd hoe u iemand in een foto kunt Photoshoppen. Laten we dus ingaan op de details om het idee te verkennen en het te laten gebeuren. 

De basis om iemand in een foto te Photoshoppen

Een goede voorbereiding zorgt voor het beste resultaat. Maak daarom een ​​goede voorbereiding, of je nu een pro of een beginner bent, om iemand in een foto te Photoshoppen. Laten we eens kijken wat we moeten doen als basis om iemand in een foto te photoshoppen: 

  • Een gecertificeerde Photoshop-software met een goede pc. 
  • De juiste richting om het proces soepel te laten verlopen. 
  • Het is essentieel om de juiste te kiezen afbeelding uitgesneden van aparte foto's. 
  • Combineer de visuele consistentie van twee foto's voor de beste combinatie. Daarom moeten beide afbeeldingen vergelijkbaar zijn in verlichting, uitzicht en algehele sfeer om een ​​authentieke uitstraling te garanderen. 
  • Last but not least, geduld met doorzettingsvermogen om de beste output te onderscheiden. 

Iemand in een foto photoshoppen

Iemand in een foto photoshoppen

Photoshoppen is het wijzigen van een foto met behulp van Photoshop Software. Het is meer dan fotobewerking zoals kleurcorrectie, belichting aanpassen, ruis verwijderen, bijsnijden, enz.

Het is leuk voor professionals, maar moeilijk voor een beginner. Lees deze blog echter aandachtig door en volg de richtlijnen om het mogelijk te maken. Laten we het proces stap voor stap kennen: 

Stap-1: Afbeeldingen openen

Laad eerst twee foto's waaraan u wilt werken. De ene foto bevat de achtergrond, terwijl de andere het onderwerp is. 

Stap-2: De achtergrondlaag repliceren

Repliceer de achtergrondlaag. Kies de achtergrondlaag en dubbelklik op de rechtermuisknop van de muis. Het zal helpen om een ​​back-upachtergrond te behouden voor toekomstige behoeften. 

Stap-3: schets het onderwerp

Kies de afbeelding waarvan u verwacht dat deze de achtergrond extraheert en schets het onderwerp met een selectietool. U kunt bijvoorbeeld het gereedschap Lasso, het gereedschap Snelle selectie of het gereedschap Pen gebruiken om het probleem op te sporen. Een beginner zou echter de Lasso-tool moeten gebruiken om: achtergrond uit afbeelding verwijderen nauwkeuriger.

Nadat u de tool hebt geselecteerd, moet u het onderwerp schetsen en paden rond het probleem maken. Ga vervolgens door met het genereren van het pad totdat u het eerste padpunt tegenkomt. Maak je geen zorgen als je niet perfect schetst, want we zullen het later verfijnen. 

 

Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

 

Stap-4: Kopieer het onderwerp

Nadat u het onderwerp hebt geschetst, kopieert u het omlijnde gedeelte door naar de balk Bewerken te gaan en de kopieeroptie te selecteren. Vervolgens kunt u Ctrl+C ingedrukt houden om het in de snelkoppeling te kopiëren. 

Stap-5: het onderwerp verschuiven

Plak het nu in de nieuwe achtergrond waar het het meest realistisch en geschikt lijkt. Ten slotte kunt u het onderwerp naar elke geschikte plaats verplaatsen met behulp van het gereedschap Verplaatsen. 

Stap-6: Formaat van het onderwerp wijzigen

Pas het onderwerp met de achtergrond zorgvuldig aan. Vervolgens kunt u met behulp van het gereedschap Vrije transformatie de laag afwisselen en opnieuw schalen volgens uw voorkeur. 

Stap-7: Pas het onderwerp aan

U moet de ongewenste objecten van de foto verwijderen. De tool Geschiedenispenseel gebruiken is de meest beheersbare manier. U kunt de penseelgrootte aanpassen. 

U kunt ook een masker toevoegen om het selectiegedeelte te beschermen en het ongewenste gedeelte te definiëren. Nadat u het ongewenste gedeelte hebt verwijderd, kunt u de hoes verwijderen. Volg deze stap zorgvuldig, aangezien een juiste uitvoering geluidsuitvoer zal opleveren en een onjuiste uitvoering zal resulteren in een ongeëvenaarde foto. 

Stap-8: Haar verfijnen

Selecteer een masker om het haargedeelte te fixeren dat een nieuw paneel oproept. Selecteer vervolgens 'Haar verfijnen' uit de beschikbare optie om een ​​juiste selectie van het haar te krijgen. Deze optie is een beetje uitdagend, maar je moet dit op zijn minst proberen als je een goed resultaat wilt krijgen.  

Stap-9: Poets de rand op

Als u het onderwerp naar een nieuwe achtergrond verschuift, vindt u een klein deel van de vorige achtergrond aan de rand die het zicht zou kunnen afleiden. Om dit op te lossen, moet u de rand verfijnen. Ga daarom naar de balk Selecteren om de optie Wijzigen te kiezen. Kies vervolgens de optie Contract en stel de waarde in op 01 om de laatste hand te leggen aan het oppoetsen van de afbeeldingsranden.

Stap-10: meng het onderwerp

Ga nu opnieuw naar de optie Selecteren en wijzigen om de optie Feather te kiezen. Stel de waarde dienovereenkomstig in om de rand enigszins te vervagen en het onderwerp in de nieuwe achtergrond te laten overvloeien.

Stap-11: Verfijn het onderwerp

Er moet consistentie zijn in de achtergrondverlichting en de selectieafbeelding. Daarom moet je de belichting en schaduwen aanpassen met behulp van curven. 

Stap-12: schaduw toevoegen

Een schaduw kan helpen om uw selectie er natuurlijk uit te laten zien. Door de curve te verlagen, kunt u eenvoudig een schaduw aan de voeten toevoegen. Zet de borstelhardheid op 0 om de schaduwen te verzachten. 

Verander nu de schaduwlaag in een overlay en kopieer deze om de schaduw te versterken. Ga door met het aanpassen van de schaduw totdat deze onberispelijk wordt. 

Proefversie voor professionele fotobewerking - tot 100 afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een eenvoudig proces voor professionele service? We wedden dat je op de juiste plek bent beland. Probeer ons maar eens.

Stap-13: Sla het eindresultaat op

Nadat u de bovenstaande stap correct hebt gevolgd, krijgt u de uiteindelijke uitvoer. Bewaar het eindresultaat. Dit zijn de typische stappen die u op elke foto kunt toepassen.  

Door de bovenstaande stappen te volgen, weet je nu hoe je iemand in een foto kunt Photoshoppen. Maar oefening maakt een man perfect. Het kan dus zijn dat u bij de eerste poging geen uitstekend resultaat krijgt, en wees daardoor niet teleurgesteld. Probeer en probeer. Bovendien, als u uw tijd wilt besparen en professionele ontwikkeling wilt krijgen, geef dan de verantwoordelijkheid door aan: Afbeelding uitsnijden. De hotshots van Cut Out Image zijn handig met het proces en ze kunnen u een redelijke prijs bieden. 

 

Waarom zou je iemand in een foto photoshoppen?

Fotografie is leuk, terwijl photoshoppen leuker en creatiever is. Daarnaast biedt photoshoppen je de kans om de waarde van je geheugen te vergroten door van een gewone foto iets bijzonders te maken. 

Laten we meer redenen weten waarom u iemand in een foto moet Photoshoppen. 

De achtergrond wijzigen: Soms heb je het gevoel dat de achtergrond ongepast is nadat je de foto hebt gemaakt. Soms heb je een geweldige natuurlijke opname van het landschap gemaakt en wil je op die achtergrond poseren, maar dat is niet mogelijk. In dit scenario moet je jezelf in een afbeelding Photoshoppen. 

Bijwerken: Het retoucheren van foto's is essentieel voor modelfotografie en e-commercefotografie. Je hebt vast wel eens een billboard-advertentie gezien waar een model poseerde op een onbereikbare achtergrond. Het was mogelijk door het model in de foto te photoshoppen.

Verhalen vertellen: Een foto is een verteller. Een camera kan het moment niet altijd perfect vastleggen om het verhaal te vertellen en photoshoppen helpt om het te laten gebeuren. Dus je herschept een verhaal door het proces te leren en aandacht te krijgen.

In deze blog heb ik geprobeerd het hele proces van Hoe je iemand in een foto Photoshopt stap voor stap uit te werken. Ik heb ook de reden genoemd om dit te doen. Dus lees grondig, oefen en maak een geweldige foto. Veel succes. Mis het niet om uw feedback over te brengen. 

       

           

                ×
Waar is Image Trace in Photoshop
Free Trial
Rubina Akter
Rubina Akter
Auteur
www.cutoutimage.com

Ik ben een bekwame en informatieve contentschrijver bij Cut Out Image. Hier schrijf ik inhoud van websiteservices en blogs voor verschillende webportals. Mijn composities bevatten verschillende fotografie- en postproductietechnieken. Verlies mijn andere blogs met vindingrijke details niet uit het oog.

gerelateerde berichten