Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken [Volledige oplossing]

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken [Volledige oplossing]

Heb je gehoord over het inpakken van afbeeldingen in Photoshop? Het is de techniek om een ​​foto rond een object te wikkelen met behulp van Photoshop. Bovendien is het niet hetzelfde als tekstterugloop. Bovendien kan de functie voor beeldomloop uw ontwerp een vleugje creativiteit geven, waardoor het realistisch wordt. Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van de photoshop warp-tool, hoewel je misschien niet met deze innovatieve functie speelt. ik deelde Hoe maak je een verloop in Photoshop in mijn vorige blog. Vandaag deel ik Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

Wat is de Photoshop Warp-tool?

Bijna iedereen kent Photoshop, een beeldbewerkingssoftware die door Adobe is ontwikkeld voor professionals in de digitale wereld. De software bevat tal van functies om een ​​defecte en gewone foto perfect en verbluffend te maken. De warp-tool is een van die handige functies waarmee u een afbeelding op elke vorm of object kunt plaatsen. 

De professionals gebruiken de warp-tool van Photoshop als onderdeel van: E-commerce fotobewerking. Hiermee kunnen ze de figuur en het volume van objecten in een foto manipuleren en wijzigen zonder dat deze er vervormd uitziet. 

Door een afbeelding om een ​​object te wikkelen in photoshop wordt de 3D-weergave van het product benadrukt en wordt de foto aantrekkelijker en realistischer. Bekijk de onderstaande foto voor een basisbegrip van de verpakkingsafbeelding. Hier werden de koffietekst en de koffieboon met ijsfoto gewikkeld op het metalen blikje dat een blikje voor ijskoffie voorstelt. 

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

Manier om toegang te krijgen tot Warp Command

Een directe manier om afbeeldingen in Photoshop in te pakken, is door de voorinstellingen van de Warp-optie van de Free Transform-tool aan te passen. Om toegang te krijgen tot het warp-commando, moet u eerst photoshop openen. Laad vervolgens een afbeelding en dupliceer deze omdat u niet op de achtergrondlaag kunt werken. Druk daarom gewoon op Ctrl+J om dezelfde laag opnieuw te maken. Selecteer tot slot de foto die je wilt vervormen als je met twee foto's werkt. 

Nu is het tijd voor een warp-tool. Ga naar de menubalk en klik op Bewerken. Selecteer uit de beschikbare opties Transformeren en vervolgens Warp. 

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

U kunt ook op Ctrl+T op pc of CMD+T op Mac drukken en met de rechtermuisknop op de foto klikken om de warp-optie te krijgen. U kunt ook de knop voor de verdraaimodus in de balk met gereedschapsopties krijgen. 

Er verschijnt een raster van 9 vakken die je zag in de regel van derden in fotografie met controlepunten. De vier hoekige vierkante controlepunten zien eruit als de bezier-handgrepen van het pengereedschap. Met behulp van deze punten kunt u de vorm van de selectie in willekeurige volgorde aanpassen. 

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

Om een ​​afbeelding in een object te wikkelen zonder de foto te vervormen, kunt u de verdraaiingstool van Photoshop gebruiken. U kunt dit op twee manieren doen: met behulp van de vooraf gedefinieerde vorm in de menubalk of een aangepaste vorm met behulp van de controlepunten van het verdraaiingsgereedschap. 

Professionele ontwerpers gebruiken meestal eerst een vorm en trekken vervolgens aan de controlepunten om de verwachte resultaten te bereiken. Laten we een paar manieren leren om een ​​afbeelding in Photoshop in te pakken. 

Stappen om een ​​afbeelding te verpakken met een andere afbeelding in Photoshop: 

1. Open twee foto's in photoshop.

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

2. Selecteer de fotolaag die u met de andere foto wilt omwikkelen. Doe de Photoshop Kleurcorrectie indien nodig en wijzig het formaat met Transform. Verlaag de dekking terwijl u het formaat wijzigt om de aanpassing goed te zien. 

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

3. Klik nu op het tabblad Bewerken in het menu en selecteer Transformeren. Daar krijg je een heleboel opties. Selecteer de Warp-optie vanaf daar. 

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

4. Selecteer op de werkbalk de voorinstelling voor verdraaien om uw omwikkelde afbeelding vorm te geven. Selecteer een vorm uit de aangepaste optie die het beste past bij het gedeelte of object dat u eromheen wilt wikkelen. 

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

5. Sleep de controlepunten om de afbeelding correct in te stellen. Houd de Ctrl-toets op het toetsenbord ingedrukt en sleep het raster om de punten te positioneren zonder de rasterpunten te verplaatsen. Als u klaar bent met het aanpassen van punten, drukt u op Enter om de afbeelding strak op het object te laten passen. 

 

6. Ga naar de fx (Een laagstijl toevoegen) in het onderstaande paneel van de laag en selecteer Overvloeimodus in de verschenen lijst. Er verschijnt een pop-up met instellingen. Probeer van daaruit verschillende stemmingen uit voor een beter resultaat. Klik vervolgens op OK. 

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

7. Terwijl u een afbeelding in photoshop verpakt, moet u zich concentreren op het natuurlijke uiterlijk. Breng daarom een ​​reflectieschaduw aan als de omgeving daarom vraagt. 

8. Ten slotte bent u klaar met het inpakken van een afbeelding in een andere in Photoshop. 

een afbeelding in een andere verpakken in Photoshop

Stappen om 3D-afbeeldingen in Photoshop in te pakken: 

  1. Open Photoshop met een leeg canvas. 

Open Photoshop met een leeg canvas

2. Upload de foto die u wilt omwikkelen met een 3D-object. 

Open Photoshop met een leeg canvas

3. Schrijf de vereiste tekst op met het gereedschap Tekst in het linkerdeelvenster. Voer de kleur-, grootte- of stijlwijziging uit via de bovenstaande werkbalk. 

Afbeelding uitsnijden

4. Selecteer nu de lagen en ga naar de rechterhoek van het lagenpaneel, waar je het vervolgmenu met 3 regels vindt. 

selecteer de lagen

5. Selecteer 'Afbeelding afvlakken' uit de pop-uplijst om de lagen samen te voegen. Uw productpakket is klaar. 

Selecteer 'Afbeelding plat maken'

6. Selecteer de laag en ga naar het 3D-tabblad in de menubalk. Selecteer in de beschikbare lijst Nieuw gaas van laag > Mesh-voorinstelling. Selecteer in de optie Mesh-preset de vorm van uw producttype. In dit voorbeeld heb ik frisdrank gekozen. 

De laag selecteren

7. Ga naar Werkruimte via Venster > Werkruimte > 3D om de weergave van het object te regelen. Stel de huidige weergavescène in op 3D door vanuit het venster naar de 3D-optie te gaan. Sleep om de weergave aan te passen. 

Toon de 3D-as

8. Klik op 'Toon de 3D-as' om het formaat van het object te wijzigen en sleep de middelste kubus op en neer om het object naar wens op te schalen. Beweeg over de rode y-as totdat de gele cirkel ontstaat.

Toon de 3D-as

9. Draai vervolgens het object voor een betere positionering.  

Draai het object vervolgens voor een betere positionering

10. Nu is het tijd om een ​​realistisch beeld aan het object toe te voegen. Klik met de rechtermuisknop op het object en ga naar het label. Pas materiaal aan onder de objectcategorie. Pas andere beschikbare instellingen, zoals gloed, metaalachtig, kleur, ruwheid, enz. aan door de schuifregelaar te verplaatsen of waarden in te voeren om het object realistisch te maken. 

voeg een realistisch beeld toe

11. Als u tevreden bent met het aanpassen van de instellingen, voegt u een achtergrond toe aan uw object. 

Laten we iets weten over split wrap in Photoshop

Laten we iets weten over split wrap in Photoshop: 

Met behulp van de split warp-optie kunnen we elk deel van de afbeelding verlengen of verwijderen. Ga als volgt te werk om deze functie te gebruiken: 

  1. Upload en dupliceer de foto. 
  2. Ga naar Bewerken> Transformeren> Verdraaien. 

De optie split warp gebruiken

3. In de optiebalk krijgt u de onderstaande opties: Warp horizontaal splitsen, Warp verticaal splitsen en Warp kruiselings splitsen. 

Vervorming horizontaal splitsen

4. Met deze opties kunt u lijnen toevoegen of verwijderen die de foto in subsecties splitsen. Je kunt elke sectie vervormen met minimaal effect op de andere subsecties.

5. Selecteer de gewenste splitsingsoptie. Op deze foto heb ik bijvoorbeeld een gespleten schering horizontaal gebruikt om de lengte van de jurk te vergroten. 

6. Trek nu aan het splitspunt om de beeldelement

verander het afbeeldingselement

7. Eindelijk, als u de stappen correct volgt, kunt u de foto met de gewenste wijziging krijgen. 

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken

Ten slotte heb je een paar manieren geleerd om de afbeelding in Photoshop in te pakken. Als beginner kun je in het begin misschien geen goede resultaten behalen, maar met de tijd en oefening kun je uitstekende resultaten behalen. Dus blijf oefenen. 

Het contrast tussen het gereedschap Warp, het gereedschap Puppet en het filter Uitvloeien  

Hoewel de warp-tool, de marionet-tool en de liquefy-filter allemaal de wrap-functies uitvoeren in foto Retoucheren, er zijn verschillen tussen hen, en ze stellen hun kenmerken. 

#1. De Warp-tool:

In Photoshop kunt u met het gereedschap vervormen afbeeldingen snel manipuleren en vervormen door middel van een rasterachtige techniek van controlepunten. Bovendien kunt u met deze tool foto's, vormen en paden laten omlopen. 

De Warp-tool

#2. De Puppet Warp-tool: 

Met deze tool kunt u punten of pinnen systematisch rond een weergegeven mesh plaatsen die de krommingspunten zullen creëren. Onthoud dat om de tool te gebruiken, je het onderwerp eerst van de achtergrond moet isoleren. Bovendien kunt u de marionettenvervormingstool toepassen op het slimme object. 

De Puppet Warp Tool

#3. Het vloeibaar makende filter: 

Als je met een gewone laag werkt, kun je het vloeibaar gemaakte filter toepassen. Maar u kunt het uitvloeifilter niet gebruiken voor een slim object als u werkt met Photoshop-versies tot CS6. U kunt het uitvloeifilter echter toepassen op slimme objecten met Photoshop CC. 

Hoe een afbeelding in Photoshop te verpakken [Volledige oplossing]

Het aspect van het gebruik van de Photoshop Warp Tool?

Misschien heb je nooit het gebruik van de warp-tool nodig, omdat de behoefte afhangt van je fotobewerkingsproces. U kunt echter de warp-tool gebruiken als u dramatische wijzigingen of kleine aanpassingen aan uw foto wilt aanbrengen. Laten we eens kijken naar enkele gevallen waarin we de warp-tool in Photoshop kunnen toepassen: 

  • Foto retoucheren: De warp-tool is ook perfect voor foto's waar je kleine retouches wilt maken, zoals het afslanken van de persoon op de foto. Probeer echter de verdraaiingstool marginaal te gebruiken om een ​​realistisch ogende afbeelding te maken.
  • Tekstterugloop: Wanneer u tekst aan uw foto moet toevoegen, kunt u deze vormgeven met de verdraaiingstool. Je kunt het op elk oppervlak plaatsen en de laag mengen voor een realistische textuur. 
  • Inpakkende afbeelding: De Warp-opdracht in Photoshop is een uitstekende functie voor het bedekken van foto's en logo's rond cilindrische objecten zoals flessen om ze die 3D-look te geven. U kunt andere 3D-vormen nemen om de afbeelding te wikkelen en een authentieke productfoto-look te geven. U kunt daar ook wat tekst toevoegen. 
  • Elementen toevoegen: In sommige foto's moeten we een element toevoegen. Vervolgens kunnen we met behulp van de verdraaiingstool in Photoshop het element aan de laag toevoegen en aanpassen met aanpassingen. 
  • Duplicaat element: Wanneer u een element in een foto moet dupliceren, kunt u eenvoudig de warp-tool van Photoshop toepassen. U kunt het element kopiëren, in de afbeelding plaatsen of kleine wijzigingen aanbrengen. 

De warp-tool van Photoshop is een uitstekende functie van Photoshop die u kunt toepassen om foto's van uw foto's te bewerken 30e Verjaardag Fotoshoot Ideeën. Bovendien kunt u het gebruiken om uw foto's een natuurlijke uitstraling te geven. Bovendien kunt u deze tool toepassen om het productontwerp te maken dat u op de markt wilt brengen. Bij het lezen van de blog geloof ik dat je het eenvoudige proces van het inpakken van een afbeelding in Photoshop hebt geleerd. Daarom hoop ik dat je de techniek oefent om uitstekende foto's te maken. 

Rubina Akter
Rubina Akter
Auteur
www.cutoutimage.com

Ik ben een bekwame en informatieve contentschrijver bij Cut Out Image. Hier schrijf ik inhoud van websiteservices en blogs voor verschillende webportals. Mijn composities bevatten verschillende fotografie- en postproductietechnieken. Verlies mijn andere blogs met vindingrijke details niet uit het oog.

gerelateerde berichten