Zoeken

Hier zijn 13 spectaculaire e-commerce webontwerpen van over de hele wereld

"Eerste indruk is de laatste indruk" en "Een foto zegt meer dan duizend woorden" zijn de twee zinnen die van toepassing zijn op de website-ontwerpen, nietwaar?

Of je nu een paar producten wilt laten zien, etenswaren wilt laten zien of de trending Apple-producten wilt toevoegen, websites zijn een must. Mensen houden ervan om door prachtige websites te bladeren, vooral wanneer ze producten verkopen, dus vandaag ben ik hier om je door de verbluffende e-commerce website-ontwerpen van over de hele wereld te leiden.

Het is een veelvoorkomend gezegde dat mensen kopen wat ze aantrekkelijk en opvallend vinden. Het is duidelijk dat als uw site niet voldoet, niet aantrekkelijk is of de producten niet mooi worden weergegeven, de kans groot is dat u wordt verwaarloosd ten opzichte van de concurrenten. Om de verkoop en marketing een boost te geven, moet u weten dat een slim ontwerp met alle benodigde elementen een sleutel tot succes is.

Bekijk deze lijst met webdesigns om echte inspiratie op te doen bij het ontwerpen van een nieuwe website of een make-over van de bestaande site.

Drieënvijftig
Fifty Three is de ruimte om ideeën te creëren. Deze website biedt een oplaadbaar potlood dat is uitgerust met een draadloze verbinding die altijd werkt in de extreme omstandigheden. Besteed meer tijd aan het creëren en maak je geen zorgen over andere dingen. Lijkt het je niet geweldig om het potlood als stylus te gebruiken?

Wrightwood Furniture
Mooie website die unieke meubelstukken van over de hele wereld ontwerpt, sourcet en koopt en deze vervolgens aan de klanten verkoopt. Leuke kleuren, rustieke meubels, vakkundig vakmanschap en uitgesproken afwerking zijn enkele van de geweldige kenmerken van onze artikelen.

Kutoa
Wanneer je de website bezoekt, lokt de banner je meteen. Terwijl je naar beneden scrolt, houdt de website je verslaafd vanwege het prachtige ontwerp. Deze website voedt de hongerige kinderen in lokale gebieden en over de hele wereld, wiens ouders in erbarmelijke omstandigheden werken.

Au Lit fijn linnen
Een website met een witte achtergrond is net zo vredig als de kleur. Kijk op de website en u zult zich ontspannen voelen tijdens het winkelen voor beddengoed, kussens, bad, dekbedden, loungewear en de cottage-winkel enz. Fijn linnengoed en katoenen materiaal wordt op de site verkocht in heel Canada en de VS. Mis echter niet de ongerepte lay-out en de smetteloze collectie!

Overwinning
Laat je verrassen door Canadese ontwerpen bij Victoire, de boetiek. Het is een prachtige e-commerce website van Shopify die zich bezighoudt met een mix van ideeën en trends met klassieke stukken. Geniet van een naadloze shopping van de Canadese ontwerpen gemaakt door Canadese ontwerpers en slaag er altijd in er geweldig uit te zien.

Ugmonk
Ugmonk is een winkelwebsite met een moderne esthetiek en uitstraling. Het handelt in kleding, werkruimte-items, alledaagse draagtassen, printmaterialen en nog veel meer die uw levensstijl opfleuren dankzij het unieke karakter van de producten.  

Top man

Een geweldig merk dat zich bezighoudt met uitzonderlijke herenkleding die is ontworpen met het oog op ultieme luxe en kwaliteit. De hier vermelde producten zijn zeer duurzaam en stijlvol en zijn speciaal vervaardigd voor luxe mensen die er zijn.

Greats
Nog een andere website voor herenkleding, Greats is een schoenenmerk dat zich richt op het maken van hoogwaardige producten voor elke voet. De producten worden rechtstreeks aan de klanten verkocht zonder tussenpersoon, wat de extra kosten verlaagt en mensen kunnen het fijne schoeisel tegen betaalbare prijzen hebben.

Longboard Living
Zoals de naam al doet vermoeden, handelt de website in alle soorten producten voor de niveau-rijders. Het heeft een winkelfront en een online winkel die het gemakkelijk maken om producten voor een bredere markt te kopen. Krijg toegang tot mooie topuitrusting, waaronder vrachtwagens, stickers, wielen, accessoires en nog veel meer die nodig zijn voor het instappen.

Bittermilk
Deze website, die handelt in cocktailmixers voor bittermelk, heeft een aantrekkelijke lay-out die de interesse van cocktailliefhebbers wekt om geld uit te geven. Hier wordt een unieke en kwalitatieve cocktailmix verkocht. Ook kun je hier recepten vinden om het thuis te maken als je niet wilt kopen.

Leif
Vul de badkamer aan met geurende zeepjes, koop een koffiemok, zoek een mooie kamerplant of bekijk de enorme collectie bedankbriefjes om je dagelijkse leven bij te houden. LEIF is een geweldige website met een opvallende lay-out die helpt bij het geven van een unieke stijl van statement aan uw levensstijl.

De Colossale Winkel
Kolossaal is overal met zijn unieke ontwerpen. National Geographic en Architectural Digest hebben deze website aanbevolen en u kunt duidelijk een idee krijgen hoe populair deze is. Wil je onnavolgbare items ontdekken met een onderscheidend ontwerp? Colossal is een one-stop-oplossing, ga je gang en check out.

Ontwerpen weigeren
De laatste op de lijst is Deny Designs met een kleurrijke lay-out die de kijkers in hoge mate boeit. Shop de prachtige collectie beddengoed, bad, wandartikelen, buitenaccessoires, kunstenaarsgalerijen enz. om uw leefruimte op te fleuren.

Heb je genoten van het verkennen van deze websites? Blijf op de hoogte en ik kom terug met verbluffende webontwerpen gemaakt met Shopify.

gerelateerde berichten