Zoeken

Hoe rangschikt Google onze eCommerce-winkel?

Bij het ontwerpen van uw website is de Google ranking de belangrijkste factor waar merken voor zorgen. Als u voldoet aan de regels en vereisten van een Google-zoekrangschikking, zal Google verwijzen naar uw website en zal deze hoog in de zoekopdrachten verschijnen.

Vereisten voor afbeeldingen die op internet worden geüpload

Mensen zijn constant op zoek naar producten online. Uw website moet hoogwaardige inhoud hebben die aantrekkelijk en informatief is. De afbeeldingen moeten niet alleen aantrekkelijk zijn; ze moeten duidelijk en beknopt zijn. Deze productafbeeldingen worden door marketeers en verkopers geüpload naar online winkels nadat ze een ronde van bewerking en polijsten hebben doorlopen. De productafbeeldingen moeten voor het web geoptimaliseerd zijn, zodat klanten ze gemakkelijk kunnen vinden. Nadat op een afbeelding is geklikt, wordt deze bewerkt door grafische ontwerpers met behulp van geavanceerde hulpmiddelen zoals Adobe Photoshop. Beeldbewerkingsprocessen zoals uitknippad, kleurcorrectie en beeldmanipulatie en schaduwtoevoeging worden uitgevoerd om de afbeeldingen voor te bereiden op het web.

Enkele elementen van SEO

Inhoud van hoge kwaliteit

Bovendien moet de inhoud die de beeldproducten beschrijft, van hoge kwaliteit en uniek zijn. Het moet het product en de specificaties uitgebreid beschrijven. Bovendien moeten verkopers ervoor zorgen dat de afbeelding en de beschrijving synchroon lopen. Als u bijvoorbeeld een online winkel heeft die overhemden verkoopt, moet u consequent inhoud uploaden waarin wordt gesproken over de veranderende kledingtrends, verschillende stijlen van overhemden, tips voor onderhoud enz. Houd een blog bij waar u ook de heersende modetrends, tips kunt bespreken over het veilig opbergen van kleding, wastips en meer. Maak contact met je fans en beantwoord de vragen van klanten en reageer op hun opmerkingen.

Belang van trefwoorden en 'title tags'

U kunt title-tags gebruiken om specifieke zoekwoorden te targeten die u wilt rangschikken. Titeltags verschijnen wanneer de website is geopend, niet de pagina. Ze verschijnen op het tabblad /browser als de naam van het venster. Titeltags hebben een effect op uw zoekrangschikking, want wanneer Google uw pagina doorzoekt, wordt de titeltag de naam van uw webpaginalink.

Verwijzingen verzamelen

Het is nu tijd om links naar uw websites te bouwen vanaf autoriteitswebsites waaraan Google de voorkeur geeft. Hoe meer u links naar vertrouwde websites bouwt, hoe meer Google denkt dat u een vertrouwde leverancier/website bent.

Overzicht

SEO is het belangrijkste aspect van een website of een e-commerce onderneming. Google biedt een starters-SEO-gids die merken kunnen downloaden om meer te weten te komen over Google SEO-concepten. Kijk op de autoriteitssites waar ze browniepunten scoren. Elke fase, of het nu gaat om het uploaden van de juiste afbeeldingen op de website of zelfs de fase van het bouwen van links, moet voldoen aan de Google ranking regelgeving.

Wrap-up

Het aanbieden van hoogwaardige inhoud is de beste manier om waarde toe te voegen aan uw website en het vertrouwen in autoriteit te verdienen. Zorg er bij het toevoegen van productafbeeldingen aan de website voor dat ze er natuurlijk en realistisch uitzien voor het eigenlijke product. De klant moet een exact idee krijgen van het eigenlijke product terwijl hij naar de afbeelding kijkt.

 

gerelateerde berichten