Zoeken

Ghost Mannequin voor e-commerce productfotografie - op veel manieren voordelig

Om de producten een 3D-uitstraling en een realistisch gevoel te geven, komt de ghost-etalagepoptechniek goed van pas. Het is ook een onzichtbare mannequin-techniek die een hol man-effect geeft en handig is voor jeans, jassen, tops, blazers en andere kledingstukken die een persoon in zich moeten hebben. Elk kledingstuk dat willekeurig wordt geplaatst, spreekt de kijkers niet aan omdat ze geen idee kunnen krijgen van de pasvorm en vorm. Dus om stijl te behouden, passen grotere merken de fotografiemethode voor spookmannetjes toe.

Breng je kleding of kleding tot leven met behulp van ghost mannequin, bekijk hier de tools:

camera: Het is de belangrijkste apparatuur zonder welke je niets kunt vastleggen. Een high-definition camera van Canon of Nikon is uitstekend geschikt voor productfotografie met professionele ghost-mannequins.

Geest Mannequin: Het tweede belangrijke ding is de spookmannequin met verwijderbare borst en armen. U kunt onzichtbare productfoto's maken nadat u de stukken afzonderlijk hebt verwijderd.

Verlichting: LED-verlichting is de beste als het gaat om fotografie van spookpoppen. Het is essentieel om het product goed te belichten om de mooie foto's te krijgen. Stel studioverlichting in met LED-lampen en begin dan met het maken van de foto's.

Kleding: Het laatste zonder welke de techniek van de spookmannequin onvolledig is, zijn de kledingstukken en kleding. Voor deze fotografie worden overhemden, jassen, jassen, blazers en jurken enz. geacht verbluffende resultaten te krijgen.

Nu komt het aankleden van de paspop. Zoek daarvoor de juiste kleding en laat het model deze dragen. Zorg ervoor dat de steken en naden mooi op één lijn liggen en dat het kledingstuk goed gestreken is. Als je het gevoel hebt dat het kledingstuk niet goed past, gebruik dan de stylingclips of pinnen om de dingen aan te passen. Nu is het laatste wat u hoeft te doen de verlichting in te stellen voor de juiste belichting. Stel de lens goed in en maak de foto's met de juiste verlichting. Zoom in op het product en leg het vast met uw creatieve vaardigheden. Bied de klanten wat ze willen zien en verdien ze voor het leven.

Tips om te overwegen:

Als de kleding groot is voor de paspop, gebruik dan een speld om het kledingstuk aan de achterkant stevig vast te houden om de juiste pasvorm van het product aan de kijker te laten zien. Het geeft je een mooie controle over zowel het kledingstuk als de paspop.

Je kunt ook papier gebruiken om de gebieden op te vullen die niet nodig zijn in de opname. Het wordt aangeraden om de kleding van tevoren klaar te houden om te voorkomen dat u tijd verspilt aan het verwisselen en doorzoeken van de kledingstukken.

Conclusie

Ghost mannequin fotografietechniek wordt veel gebruikt door veel grote industrieën en bedrijven. E-commerce winkels moeten deze techniek effectief gebruiken om hun producten een mooie uitstraling te geven. Modewinkels zien er geweldig uit wanneer de producten worden gefotografeerd met onzichtbare paspop met behulp van de gestileerde verlichting. Pas deze techniek toe en trek de kijkers aan wanneer de kledingstukken goed passend worden getoond, zodat mensen een beter idee krijgen. Verkoop kleding online volgens deze tips over fotografie van spookpoppen. Veel plezier met verkopen!

gerelateerde berichten