Zoeken

Krijg verbluffende afbeeldingen met deze eenvoudige tips

Afbeeldingen hebben alleen impact totdat ze adembenemend lijken, wat betekent dat het buitengewoon verbazingwekkend en mooi moet zijn en aan de andere kant, als de afbeeldingen geen impact hebben, zullen het gewoon de foto's zijn die niet de kunst hadden om het verhaal te vertellen. Dus de eerste regel van fotografie is om de foto's een verbluffende en professionele uitstraling te geven en daarvoor moet je echt je vaardigheden aanscherpen voordat je aan de slag gaat. Schitterende foto's maken is niet eenvoudig; het vereist echt wat hard verdiende inspanningen. Maar het is ook niet zo moeilijk als je op de hoogte bent van enkele richtlijnen. Als u dat niet bent, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ik ben hier om u te helpen oogverblindende en buitengewoon mooie foto's te maken door enkele van de belangrijke richtlijnen met u te delen die hieronder worden vermeld. Dus laten we beginnen:

Gewoonte samenstelling

Weten over compositie is erg belangrijk voor de fotograaf om geweldige foto's te maken. De eerste tip waar u zich bewust van moet zijn, is de compositie die perfect moet zijn volgens de behoefte van elke foto. Als je jezelf niet bewust was van de compositie, zal het behoorlijk moeilijk voor je zijn om perfecte foto's te maken, aangezien perfecte foto's de enige opvolger zijn van de geweldige compositie. Om meer te weten te komen over het boter-kaas-en-eieren-bord, dat 3 * 3-borden is, moet je de afbeelding heel goed bekijken. Je moet ook de kennis hebben om de interessante objecten te plaatsen waar deze twee lijnen elkaar kruisen. Ik weet dat je daarvoor oefening nodig hebt, maar na regelmatig oefenen zul je dit instinct krijgen. Om uw taak gemakkelijk te maken, gebruikt u het rastersysteem dat sommige DSLR's en smartphones al hebben.

Kies de juiste plekken

Dit is absoluut iets heel kritisch vanuit het oogpunt van het maken van geweldige foto's dat je je plekken heel zorgvuldig kiest. Het kiezen van de juiste plekken is niet eenvoudig voor de beginner, maar na wat stille observatie zul je dat talent in handen kunnen krijgen. Een goed idee om bepaalde patronen te ontdekken, is door je collega's te observeren die al jaren in de fotografie zitten, of beter is om de foto's van architectonische meesterwerken op te merken die wereldberoemd en goed bekend zijn. Als je eenmaal de juiste kennis over dit onderwerp hebt opgedaan, zal dit het punt worden dat bijdraagt ​​aan verbluffende foto's.

Inzicht hebben in lichttechnieken

Een ander belangrijk en goed geïnformeerd punt voor uw referentie zijn de belichtingstechnieken die onmisbaar zijn bij elk type fotografie. Om buitengewoon verbazingwekkende foto's te krijgen, moet je je bewust zijn van elke lichttechniek, maar als je een beginner bent, begin dan met het leren van enkele belangrijke technieken. Enkele van de belangrijke trucs voor beginners zijn om de juiste positie van het object te kennen en om te weten hoe de belichting wordt gebruikt om iets op de foto te markeren. Als jij degene bent die besluit om binnen te fotograferen, moet je investeren in de verlichtingsapparatuur om voldoende licht te krijgen. En ten slotte wordt het ten zeerste aanbevolen om landschaps- en stadsscènes in de vroege ochtend en vroege avond te fotograferen om perfecte foto's te maken.

Weet over blootstellingen

Het is ook erg belangrijk om de belichtingen te kennen die je regelt met diafragma, sluitertijd en ISO. Dit zijn de drie belangrijkste dingen die de grote impact hebben op de ongeloofwaardigheid van de foto's. Leer deze als u uw afbeeldingen echt wilt laten schitteren. Degenen die zich niet bewust zijn van de impact van de belichtingen, kunnen dit controleren door de afbeelding in de bewerkingssoftware te laden en door details uit de histogramgrafiek te hebben. De linkerkant geeft aan dat de afbeeldingen te donker zijn en de rechterkant geeft de helderheid van de afbeeldingen aan.

Laatste stap bewerken

Dit is de laatste en laatste stap die komt na het doen van volledige inspanningen op de afbeeldingen en als je echt de verbluffende afbeeldingen wilt krijgen, moet je de nabewerking van de afbeeldingen uitvoeren in de bewerkingssoftware zoals Photoshop en Light Room. Deze zullen uw afbeeldingen laten schitteren en ze de verbluffende uitstraling geven. Vind je het zelf lastig dan kun je je redactiewerk uitbesteden.

Dat is alles. Dit zijn enkele van de belangrijke tips die u zullen helpen bij het maken van adembenemende foto's. Adopteer ze en krijg professionele en prachtige foto's.

gerelateerde berichten