Zoeken

Krijg deze smartphone-apps in handen om online portals te beheren

Zakenlieden of ondernemers die eigenaar zijn van de grote bedrijven reizen veel voor vergaderingen, evenementen of conferenties met buitenlandse klanten. Afgezien daarvan is het heel gewoon om een ​​pauze te nemen van het eentonige werkschema en op weg te gaan naar een lange vakantie. Dankzij de technologie is het niet nodig om naar de internetcafés te gaan om de e-mails of berichten te controleren. Leun achterover en communiceer met uw klanten via de smartphone-apps.

Uw bedrijf is nooit gesloten als u op vakantie bent - nu kunt u uw bedrijf telefonisch bedienen. Is het geen goed nieuws? Beheer uw online portals onderweg met deze 7 handige smartphone-apps en blijf op de hoogte als u niet achter uw bureau zit:

EverNote

Beheer je lijsten en ideeën terwijl je onderweg bent met deze geweldige applicatie genaamd Evernote. Heb je ideeën die in je hoofd rondspoken? Noteer ze onmiddellijk in Evernote geïnstalleerd op je telefoon en noteer ze op de laptop zodra je terug op kantoor bent. Vergeet de gedachten niet wanneer ze bij je opkomen als je Evernote binnen handbereik hebt.

dropbox

Dropbox is een verzamelnaam voor iedereen die niet lang op kantoor zit. Deel, bewaar en bedien de bestanden met de Dropbox-app. Ontvang direct een melding wanneer je iets in de app ontvangt en wacht niet om het vanaf je telefoon te openen. Onderneem direct actie terwijl u onderweg bent, altijd en overal. Gun je laptop wat rust en zet de telefoon aan om bestanden te delen.

MailChimp

Mailchimp is een gebruiksvriendelijke applicatie die u volledige controle geeft over de analysegegevens en e-maillijsten. Verstuur de e-mails en houd de realtime gebruikersbetrokkenheid bij tijdens het rijden of op vakantie. Krijg gratis toegang tot de statistieken wanneer je tijd hebt, want dat is gratis voor maximaal 2000 e-mails.

Shopify

Nog een andere eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken applicatie is Shopify. Voor de Shopify-gebruikers is het gemakkelijk geworden om met één klik de dagelijkse taken in de gaten te houden. Voer de nodige instellingen uit, zoals het ontvangen van meldingen wanneer er verkopen zijn gedaan zonder in te loggen op een groot gadget zoals een laptop of een computer!

PayPal

Verzend of ontvang betalingen naar het buitenland via deze handige applicatie, namelijk PayPal. Ik ben dol op deze app omdat het me een voorsprong geeft op het beheren en uitwisselen van betalingen in verschillende valuta's. Installeer deze app op je telefoon als je een gewone gebruiker bent en maak geld over/ontvangt zelfs als je op reis bent.

Speling

Controleer de verkoop, klantenondersteuning, e-mailabonnees, vragen en nog veel meer door het effectieve gebruik van Slack. Misschien is het een geweldige app waarmee je kunt communiceren en verschillende aspecten van je bedrijf kunt volgen. Denk je eraan om van je telefoon een one-stop-oplossing te maken om de prestaties van de website te analyseren, klinkt dat niet ongelooflijk?

Skype

Laat uw vragen in realtime oplossen, praat met uw vrienden, collega's, familieleden, klanten of wie dan ook in de hele wereld met Skype. Skype is een magische app waarmee u vergaderingen of echte conferenties kunt houden op uw gemak, waar u ook bent. Zo'n no-brainer is het!

Odesk

Upwork is het beste platform dat het gezegde "The early bird catches the worm" rechtvaardigt. Werk of werf op dit platform om je carrière de gewenste boost te geven die geen enkel ander platform kan. Installeer Upwork en ontvang direct meldingen over nieuwe berichten, vacatures, sollicitanten, etc.

Detailopname

Samengevat, het gebruik van deze handige applicaties maakt je leven een stuk gemakkelijker omdat je de laptop niet steeds opnieuw hoeft aan te zetten. Krijg enorm veel waarde als je deze apps op je smartphone hebt geïnstalleerd, omdat ze je een beter mens en een ondernemer maken.

Probeer ze allemaal en ik wed dat je ze zeker leuk zult vinden!

gerelateerde berichten