Zoeken

Leuke punten om over na te denken in Photoshop CC voor fotograaf

Leuke punten om over na te denken in PhotoshopPhotoshop is magische software en de nieuwere versie is gelanceerd zonder enige negatieve discussies. Maar met deze nieuwe release is een feit dat je misschien niet leuk vindt, dat je deze versie alleen via Creative Cloud kunt openen. Er zijn nieuwe toevoegingen aan de software gedaan die de fotografen ten goede kunnen komen, dus laten we eens kijken wat deze software voor u heeft:

Uitvloeifilter gebruiken voor slimme objecten

Liquify-Filter-for-Smart-Objects-by-CutOutImageIn eerdere versies was het werken met liquify filter niet zo interessant. U kon het filter niet toepassen op de slimme objectlaag en indien toegepast, waren wijzigingen niet mogelijk. Elke wijziging aan de objectlaag was eeuwig en er was geen optie om de afbeelding terug te laten smelten. Maar met deze versie kunt u een vloeibaar filter toepassen op de slimme objectlaag en tot uw verbazing zijn wijzigingen ook mogelijk als dat op langere termijn nodig is. Verwijder eenvoudig het filter van de slimme objectlaag als u dat wilt en meng de laag terug met behulp van de overvloeimodus, maskeren en bewerken.

ACR-filter

ACR-filter op uitgesneden afbeeldingPas wijzigingen toe op een afbeelding in Photoshop die voorheen alleen mogelijk waren via Adobe Camera Raw. Dit nieuwe filter kan ook gemakkelijk op elke laag of slimme objectlaag worden toegepast. ACR is een geweldig filter waarmee je het als een bewerkbaar filter kunt gebruiken. Klik gewoon op Filter> Camera Raw-filter en u bent helemaal klaar om aan de slag te gaan.

Maak de objecten vierkant met Upright

Kortom, het is een toevoeging in Adobe Camera Raw. Upgrade naar Photoshop CC en krijg toegang tot Upright Feature in ACR.

Rechtop-functie-in-ACR-door-uitgesneden-fotoDeze wondertool heeft de neiging om een ​​afbeelding een strakke uitstraling te geven. U ziet mogelijk een soort vervorming in uw afbeeldingen wanneer u hoge gebouwen fotografeert. Ga naar Lenscorrectiepaneel> tabblad Handmatig om de functie te gebruiken.

Wazige afbeeldingen verscherpen

Verscherpen-Vervagen-Afbeeldingen-door-uitgesneden-afbeeldingVoor fotografen is het een perfecte aanvulling op Photoshop CC. Nu kan een lichte onscherpte in het beeld worden verholpen met het Shake Reduction-filter. Soms worden afbeeldingen wazig door zoomen, dus het is nu de taak van uw rechterhand om een ​​afbeelding er scherp en scherp uit te laten zien. Ga naar Filter> Verscherpen> Shake Reduction. Het is zo makkelijk als wat!!

ACR-functies in Photoshop CC

ACR-functies-in-PhotoshopCC-by-CutOutImageAfgezien van de bovenstaande functies, zijn er nog veel meer toegevoegd in de nieuwe upgrade van ACR, maar je hebt er alleen toegang toe als je Photoshop CC hebt. Het hulpmiddel voor het verwijderen van vlekken is wonderbaarlijk om een ​​afbeelding te repareren en het is als een penseel. Gebruik de tool voor elke afbeelding en het werkt goed voor alle probleemgebieden, behalve ronde gebieden. Verder is er een Radiaal verloopgereedschap toegevoegd voor geestige en creatieve effecten in een afbeelding.

Pixels behouden met upsampling-algoritme

Zoals jullie allemaal weten, is Photoshop gebaseerd op pixels. En het vergroten van een afbeelding zorgt ervoor dat de pixels zich uitspreiden, waardoor de kwaliteit verslechtert. Maar nu met een nieuw algoritme voor het wijzigen van de grootte, kunt u van deze fout afkomen. Ga gewoon naar Afbeelding> Afbeeldingsgrootte en vergroot de afbeelding voor een betere zichtbaarheid. Geef nu de waarde op waarmee u uw afbeelding wilt vergroten, laten we zeggen 200 procent bij 200 procent. Markeer een vinkje in het selectievakje Herbemonstering en klik op de vervolgkeuzelijst om nieuwe Behoud details te kiezen.

Dit algoritme is perfect voor afdrukdoeleinden, omdat de scherpte en scherpte in het beeld behouden blijven en wazige randen worden vermeden.

Slimme verscherpingsfilter

Smart-Sharpen-Filter-by-cut-out-imageEen andere geweldige toevoeging aan Photoshop CC is het slimme verscherpingsfilter. Om de wijzigingen te zien, ga naar Filter> Verscherpen> Slim verscherpen en vergroot het vak om de effecten merkbaar waar te nemen. Zet de radiuswaarde tussen 0.5 en 1.5 voor verscherping en ruis kan ook in een afbeelding worden verminderd. Pas het filter toe met sterkere waarden waar u schaduwen en hooglichten in uw afbeelding ziet, omdat het ruis en vervagingseffecten onder controle houdt.

Adaptieve groothoek

Adaptief-groothoek-door-uitgesneden-beeldElimineer de problemen van opnamen met een groothoeklens waarbij een object vervormd raakt. Heb macht over vervorming met Filter> Adaptieve groothoek en pas het filter toe uit de vervolgkeuzelijst Correctie. Pas de waarden van Brandpuntsafstand en Bijsnijdfactor aan. Afgezien hiervan heeft u de mogelijkheid om lijnen op de betreffende afbeelding te tekenen om deze recht te trekken. Volgens de beperkingen die op de afbeelding zijn vastgelegd, zal Photoshop CC de vervorming feilloos beheersen. Voor bewerkbare resultaten past u het filter toe op de slimme objectlaag.

Plaats afbeeldingen rechtstreeks op Behance

Post-Images-to-Behance-DirectlyIk ben dol op deze functie van Photoshop CC. Je hebt misschien gehoord van de Behance Community, waar je je creatieve werk kunt verkopen door het te laten zien aan anderen die op zoek zijn naar dergelijke voorbeelden. Het is een zeer creatieve gemeenschap, dus als je het gebruikt of van plan bent het te gebruiken, ga je gang jongens. Plaats je artistieke werk rechtstreeks in de Behance-community en laat je inhuren door grootschalige zakenmagnaten. Klik eenvoudig op Bestand> Delen met Behance om de functie te gebruiken.

Programma-updates

Draai je hoofd naar deze geweldige en unieke functie, dwz programma-updates. Adobe levert automatisch programma-updates zodra deze beschikbaar zijn via Creative Cloud. Je hoeft er niet op te wachten!! Alle haperingen worden onmiddellijk weggegooid, ongeacht of u een trage internetservice hebt. Het downloaden en installeren van een volwaardige update is tijdrovend, dus deze functie is gewoon fantastisch om tijd te besparen en natuurlijk de frequentie om internet te gebruiken.

Prijzen voor fotografen

Welnu, deze nieuwere versie, namelijk Photoshop CC, is algemeen aanvaard door alle fotografen, maar er zat nog steeds veel vijandigheid in. Creative Cloud-applicaties zijn prijzig, dus Adobe heeft aangekondigd dat iedereen die Photoshop CC wil gebruiken zich kan aanmelden voor Photoshop Fotoprogramma met Photoshop CS3. Het is een beperkte aanbieding die door iedereen kan worden gebruikt om te genieten van de voordelen van Photoshop CC, Bridge CC, Behance Pro-site, Lightroom 5 en 20 GB cloudopslag. Bovendien kan een jaarabonnement worden genomen tegen een prijs van USD $ 9.99 + maandelijkse belastingen.

Dus stap in de wereld van digitale fotografie en ga creatief aan de slag door deze verbluffende functies van Photoshop CC met een paar klikken te gebruiken. Ik hoop dat je het artikel leuk vond om te lezen. Fijne dag!!

gerelateerde berichten