Foto retoucheren-als een oplossing

Foto retoucheren-als een oplossing

Foto retoucheren wordt beschouwd als de beste oplossing voor een groot aantal problemen die met name verband houden met de foto's. Dit is de techniek onder de drie wapens van photoshop of we kunnen ook zeggen lightroom, namelijk fotobewerking, fotoretouchering en fotomanipulatie. Alle drie zijn verschillend van betekenis en worden ook gebruikt in een individuele context zonder afhankelijkheid van elkaar. Retoucheren is een geweldige techniek om alle onvolkomenheden van de huid te verbergen, zoals rimpels, fijne lijntjes, vlekken en ook nuttig bij het toevoegen van die schittering in de huid die we wensen voor het gezicht van een model. Het belangrijkste idee is dat retoucheren een grote rol speelt bij het perfect maken van gewone afbeeldingen, waarvan wordt gezegd dat ze perfect zijn voor elke kijker. Vandaag bespreek ik deze techniek met u om het belang ervan als probleemoplosser voor husky-complicaties te benadrukken. Deze worden hieronder besproken. Lees ze een keer door als je ze op een goede manier wilt aanpakken

 Ruwe texturen

Texturen kunnen hard of glad zijn, maar het probleem is de harde textuur die het uiterlijk van de afbeeldingen kan verpesten en ze er afschuwelijk uit kan laten zien. Je wilde dit niet voor je afbeeldingen en maak vervolgens de texturen glad. Volg gewoon de voor de hand liggende manier om dat te doen en geef je afbeeldingen de vereiste ideale look. Een keer negeren betekent aanpassen met het bemoeizuchtige gevoel van de beelden en dat is zeker niet nodig als je je bewust bent van de naam retouchering.

Tanden ophelderen

Speciale aandacht is vereist in het geval van het bleken van tanden die het ophelderen van de tanden van een persoon ondersteunt, maar niet te veel opheldering die de echte schoonheid van het beeld kan verlammen en ze een onwerkelijk en onnatuurlijk uiterlijk kan geven, wat in ieder geval niet acceptabel is. Het ding dat je moet oppassen, vooral voor de glimlach die veel mensen typeert, is dat over het bleken van hun tanden in de afbeeldingen het uiterlijk van de afbeeldingen zeker zal bederven, maar aan de andere kant ziet het publiceren van de afbeeldingen met bevlekte tanden er vreselijk uit, dus je moet erg zijn nauwkeurig in het voltooien van deze actie en wees er erg bezorgd over om goede resultaten te krijgen met behulp van retoucheren.

Overmatige bewerking

De afbeeldingen moeten ongetwijfeld worden bewerkt om op elke ondergrond perfect te zijn en retoucheren wordt genomen als de stap die verder gaat dan bewerken, maar de overmatige of overmatige bewerking kan de werkelijke betekenis van de bewerking veranderen door de afbeeldingen in ieder geval ongewenste resultaten te geven als niet gewenst. Je moet echt de ware betekenis begrijpen tussen bewerken en overmatig bewerken. Verkeerd omgaan met de afbeeldingen omwille van het bewerken is niet het teken van professionele retoucher, dus vermijd dat en gebruik retoucheren op een goede manier. Onthoud dat de foto's zijn gesneden om de voordelen van de gewenste metingen en de hoeken te benutten en deze methode moet altijd in gedachten worden gehouden voor het bewerken van afbeeldingen.

Halo's rond de objecten

Het andere extreme probleem is dat de halo's niet rond het object gaan, wat nodig is om te verwijderen om de echte eerlijkheid te geven aan de afbeeldingen waar de editor op doelde. Dit is de groep lichten die ontstaan ​​als gevolg van de slechte klimatologische omstandigheden. Als je de perfecte foto wilt hebben, is het een vereiste om ze te verdrijven. Soms is het niet mogelijk om ze te verdrijven, maar je moet het doen om de perfecte foto te krijgen zoals in de echte wereld. Behandel het met de uiterste zorg om ze volledig af te geven.

Eliminatie van de omringende neus

Dit kan de reden zijn van de tekortkoming in de sensor of in de hardware van de gebruikte camera. Het verdrijven ervan is weer hard nodig om de duidelijke foto's te hebben. Deze techniek moet bewust worden geaccepteerd om een ​​grote impact op de beelden te hebben.

Dit zijn enkele van de problemen waarmee u tijdens het retoucheren te maken krijgt. Deze worden uitgelegd om u te helpen ze te begrijpen, zodat het hanteren ervan niet het grote probleem voor u is.

gerelateerde berichten