Zoeken

ETSY-fotoafmetingen: leer de basis voor productvermeldingen

ETSY Afbeelding Dimensie

In de huidige wereld waarin wandelen de mode van online winkelen is, wordt ook de reeks normen voor e-retailers springerig. ETSY is een peer-to-peer e-commerce website en een gerenommeerd platform om te kopen en verkopen. Sinds 2005 domineert deze website het e-commerce domein. Voor de kopers zijn er geen bepaalde vaste normen om te volgen, maar voor de verkopers zijn er enorm. Het onderwerp dat we vandaag gaan behandelen, heeft betrekking op de afmetingen van productafbeeldingen die verkopers van de site moeten vermelden voor verkoopdoeleinden. U zult leren wat de site aanbeveelt, de oriëntatie van de afbeeldingen en enkele van de voorgestelde beeldbewerkingstools.

Laten we elk aspect zorgvuldig en diepgaand bekijken:

Volgens de vereisten van de afbeeldingen, moet u ze maken voor een maximale grootte van 800-1000 pixels breed. Als u de oorspronkelijk weergegeven afbeelding van dit formaat gebruikt, kunnen gebruikers de zoomknop gebruiken om een ​​groter beeld van het product te krijgen. Het wordt aanbevolen om afbeeldingen van de voorgestelde grootte te gebruiken en niet meer dan dat. Als de bestanden de voorgestelde grootte vergroten, zal het moeilijk zijn om te uploaden.

Beeldrichting

Wanneer u de eerste afbeelding weergeeft, wordt aangeraden deze horizontaal of in liggend formaat te gebruiken. Dit is om ervoor te zorgen dat het centrale brandpunt van de afbeelding op het scherm wordt weergegeven in bijgesneden miniatuurweergaven.

Hulpmiddelen voor het bewerken van afbeeldingen

Voor eenvoudige bewerkingen in de afbeelding, zoals bijsnijden, heb je niet echt bewerkingssoftware nodig. Dit kan worden gedaan terwijl u de afbeelding op de website plaatst. Zodra de afbeelding in de lijst staat, kunt u op het potloodpictogram klikken om de afbeelding te bewerken, voornamelijk bijsnijden. Het proces van het bijsnijden van een afbeelding is vrij eenvoudig. U hoeft alleen de grootte te selecteren en de afbeelding vanuit de hoeken te slepen om deze naar wens aan te passen.

Voor bewerking vooraf is het aan te raden software voor fotobewerking te gebruiken. We hebben twee geweldige suggesties voor u die routinematig kunnen worden gebruikt voor het bewerken van bulkafbeeldingen en hun diensten zijn gratis beschikbaar.

  • Volière van Adobe: Een van de beste online fotobewerkingstools waarmee u foto's online en heel gemakkelijk kunt bewerken. U kunt afbeeldingen uploaden vanaf uw pc / Mac, foto's van Creative Cloud gebruiken of u kunt de foto's eenvoudig maken met uw webcam die is aangesloten.https://www.cutoutimage.com/blogx/wp-content/uploads/2015/09/Aviary-Screenshot.jpg
    Er zijn veel opties die u kunt vinden wanneer een afbeelding wordt geüpload of naar de volière wordt gebracht. U kunt het licht aanpassen, afbeeldingen bijsnijden, het formaat van afbeeldingen wijzigen en andere aanpassingen. Als je hebt gehoord van het gebruik van Adobe Photoshop voor e-commerce productfoto-optimalisatie, zijn er de basisopties beschikbaar voor het aanpassen van een foto. Zie de schermafbeelding hieronder.
    Bewerkingspaneel volière
  • Pixlr Photo Express Online: Pixlr kan een optie zijn om foto's online te bewerken. Het is waarschijnlijk hetzelfde als Aviary van Adobe.Pixlr Fotobewerkingspaneel

Mensen lijken nogal veel interesse te hebben in deze software. Daarom kunt u, gezien het grote belang online, een van de bovengenoemde opties voor fotobewerking voor ETSY selecteren.

Afgezien van deze online tools willen de experts en professionele verkopers misschien Professional Services gebruiken voor E-commerce Product Listing op ETSY en andere platforms. Professionele productfoto-optimalisatie kan worden gedaan met Adobe Photoshop. U bent misschien niet veel bekend met deze applicatie, omdat er diepgaande kennis nodig is om foto's te bewerken in Photoshop en Lightroom. Als je er ooit aan hebt gedacht om professionele foto-retoucheer- of -bewerkingsservices te gebruiken, zijn er veel op de markt over de hele wereld die achtergrondverwijdering en foto-optimalisatieservices bieden. Ik zal je linken aan een van de best genoemde "Uitgesneden afbeelding – www.cutoutimage.com” om het te proberen als je een budget hebt.

gerelateerde berichten