Zoeken

Essentials voor de e-commerce websites - Goed geoptimaliseerde afbeeldingen

Geld uitgeven aan het promoten van uw merk is iets dat elk bedrijf doet. Als we het hebben over e-commerce, is het belangrijk om goede marketing te doen, want zonder dat zullen mensen niet weten wat uw merk precies verkoopt. Of het nu gaat om kleinschalige of grootschalige bedrijven, marketing en promoties nemen een essentiële plaats in. Ook voor online portals is het belangrijkste dat afbeeldingen van hoge kwaliteit de kijkers aanspreken en overtuigen om te kopen.

Zonder mooie afbeeldingen is het gewoon niet mogelijk om de aandacht van de kijkers te trekken, omdat het voor hen erg moeilijk is om op slechte afbeeldingen te vertrouwen. Afgezien daarvan verhogen kwaliteitsafbeeldingen ook de verkoop, dus om een ​​goed bedrag te verdienen, moet je aan een paar dingen werken om mooie afbeeldingen te krijgen:

Eenvoudige afbeeldingen maken

Afbeeldingen moeten op een eenvoudige manier worden gemaakt, zodat het gemakkelijk is om de producten te tonen en de kijker niet af te leiden. Zorg er allereerst voor dat u tijdens het maken van de productafbeeldingen geen afgeleide achtergronden of elementen toevoegt, omdat deze de kijkers wegduwen. Het is omdat de kijkers verdwalen in de achtergrond en het product vergeten waarnaar ze op zoek zijn. Dus om ze een duidelijk idee te geven van wat ze kopen, houdt u de afbeeldingen eenvoudig op een eenvoudige achtergrond.

Presenteer uw producten op een overzichtelijke en eenvoudige achtergrond zonder onnodige afbeeldingen en tekst. Kies verschillende hoeken, zoals van de zijkant, achterkant, voorkant, onder en laat de kijkers de beste hoeken zien zodat ze kunnen beslissen of ze het product al dan niet willen kopen. Om het product op de meest flatterende en informatieve manier weer te geven, moet u uw foto's scherp en duidelijk maken. Er is geen ruimte om te veel nadruk te leggen op het product, omdat de kijkers het misschien als een fraude van uw website beschouwen. Houd afbeeldingen natuurlijk en toch elegant met de juiste witbalans.

Visuele presentatie

Door afbeeldingen van hoge kwaliteit te leveren, kunt u echt goede en echte klanten op de site krijgen. Tegenwoordig is elk bedrijf in de digitale wereld afhankelijk van visueel aantrekkelijke afbeeldingen en video's, dus u bent niet minder dan anderen. Zorg ervoor dat u visueel mooie afbeeldingen ontwerpt die onmiddellijk in het oog van de kijkers vallen en zij overwegen uw portaal om te kopen. Omdat iedereen het zo druk heeft, hebben ze niet zoveel tijd te verspillen aan een slecht uitziende website. Houd er dus rekening mee dat de productfoto's van hoge kwaliteit zijn.

Beeldresolutie

Aan de beeldresolutie moet de nodige aandacht worden besteed, aangezien het belangrijk is om de resolutie hoog te houden. Als u alle afbeeldingen in JPEG-indeling hebt gemaakt, is dit ook geweldig omdat de afbeelding kleiner zal zijn en de kleuren perfect van toon zijn. Zorg ervoor dat u tijdens het klikken op de afbeeldingen de resolutie hoog houdt, zodat wanneer de klanten inzoomen op de afbeelding, de pixels niet breken.

Houd de achtergronden schoon

Begin met een schone achtergrond en zo niet, overweeg dan om de foto's in de postproductiefase te bewerken. De witte of schone achtergronden hebben meer de neiging om de kijkers aan te trekken, dus gebruik witte foamboards tegen de producten tijdens het klikken of vertrouw op het uitknippad van Photoshop om de ongewenste achtergronden weg te snijden. Je kunt ook een groot wit karton bewaren om het beste uit elke foto te halen. Vergeet niet een statief te gebruiken voor consistente en heldere opnamen.

Ga voor Bewerken

Als u klaar bent met het hele opnameproces, is het tijd om de afbeeldingen in Photoshop te optimaliseren. Beeldbewerking is een cruciaal proces dat zeer zorgvuldig moet gebeuren, zodat er geen belangrijke details over het hoofd worden gezien. Bovendien zijn er in Photoshop zoveel tools dat je moet analyseren welk type bewerking nodig is en vervolgens de relevante tool moet toepassen om de juiste resultaten te krijgen. Mogelijk moet u een professionele foto-editor inhuren om de gewenste resultaten te krijgen als u niet zo op de hoogte bent van Photoshop-tools. Maar als je denkt dat je dat zelf kunt doen, lees dan de tutorials en probeer te experimenteren om extra kosten te besparen. Anders dan dat, rekenen fotobewerkingsbedrijven niet veel aan en leveren ze het werk binnen 24 uur, afhankelijk van de werkdruk.

foto Retoucheren

Het retoucheren van foto's is een ander aspect van beeldoptimalisatie, omdat je daarmee de huid- of lichaamsgebreken kunt verwijderen met een set Photoshop-tools. Verwijder de onvolkomenheden in het gezicht, rode ogen, vlekken, donkere vlekken enz. met behulp van het hulpmiddel voor het herstellen van vlekken en het kloonstempel. Het enige wat je nodig hebt, is wat kennis over hoe je dat moet doen en daar ga je met de verbluffende resultaten. Aangezien u weet dat tijd geld is, kunt u het werk uitbesteden aan de fotobewerkingsbedrijven om tijd te besparen.

Conclusie

 

Goed uitziende productfoto's zijn een must voor elke online winkel, dus houd deze tips in gedachten bij het maken van uw eigen e-commerceportaal en blijf de concurrentie voor.

gerelateerde berichten