Zoeken

Verbeter uw foto's met teksteffecttoepassingen

Alles in de online wereld draait om de foto's. Of het nu Facebook, Instagram, Pinterest of een andere sociale netwerktoepassing is, foto's zijn van groot belang. Apps voor sociale netwerken houden de vrienden, families en collega's bij elkaar met dagelijkse berichten en foto's. Hoewel al deze apps de gebruiker helpen om hun foto's te bewerken voordat ze worden geüpload, voegen ze een aantrekkelijke factor toe om meer mensen aan te trekken.

Geen enkele applicatie is zo geweldig om alle basisfuncties voor het bewerken van foto's te bieden, dus hier breng ik je een paar teksteffect-apps die je kunt gebruiken om aantrekkelijke tekst aan je foto's toe te voegen. Deze teksteffect-apps hebben de functies zoals 3D, het toevoegen van schaduwen en verlopen enz. Bekijk:

Font Studio

De Font Studio-app is gratis en beschikbaar op Android en iPhone, waarmee gebruikers tekst aan de foto's kunnen toevoegen. Het is een uitstekende applicatie met een enorme verzameling lettertypen die je kunt gebruiken voor prachtige typografische effecten. Het is bovendien gratis te downloaden en geeft je ook de mogelijkheid om slagschaduwen, gekleurde tekst en nog veel meer toe te voegen. Het enige wat ik niet leuk vind, zijn de advertenties in deze app, maar het is absoluut prima als de afbeeldingen verschijnen zonder watermerken die andere apps meestal toevoegen. De afbeeldingen zijn ook vierkant, dus als je de uiteindelijke afbeelding in een andere app kunt bijsnijden, zou het perfect zijn.

Verba 3D

Deze applicatie is beschikbaar op iPhone en heeft zowel gratis als betaalde upgrades. Om een ​​3D-teksteffect aan de afbeeldingen toe te voegen, is Verba 3D precies de juiste keuze. Roteer, schaal, lokaliseer, voeg kleur en diepte toe aan de tekst met de 3D-elementen om uw tekst er buitengewoon verbluffend uit te laten zien. Het voegt ook een watermerk toe aan de afbeeldingen, dus u moet mogelijk in-app-aankopen doen om meer functies te ontgrendelen.

PicLab

Piclab is beschikbaar op iPhone, Android en iPad en is een geweldige applicatie met de nadruk op tekstoverlays. Het is een gratis app met betaalde upgrades en als je iets heel bijzonders wilt maken, is dit jouw keuze. Typ uw eigen tekst en kies uit een lijst met lettertypen. Voeg anders penseellettertypen en extra filters toe, maar deze zijn beschikbaar in betaalde upgrades. Dus ga je deze app downloaden?

TypoInsta

Deze applicatie is voor Instagram-gebruikers en is beschikbaar voor $ 0.99 op iPhone en iPad. Het is uitgerust met 50 vooraf gemaakte teksteffecten en heel wat kaders en stickers. Ben jij degene die niet vrij is om aangepaste effecten toe te voegen? Deze app is voor jou, want je hoeft daar niet mee te rommelen en gewoon vooraf gemaakte teksteffecten toe te passen om mooie resultaten te krijgen.

PicSee

Nog een andere om teksteffecten toe te voegen aan de afbeeldingen in PicSee. Deze applicatie is zeer geschikt voor mensen die dol zijn op het bewerken van foto's met verschillende functies en teksteffecten zijn daar een van. Omdat het uitstekende functies heeft zoals verloop, kleur, patroonvullingen, tekstrotatie, gebogen tekst, is het voor velen de favoriete app. Ik raad deze teksteffect-app aan omdat deze ook vooraf gemaakte stijlen heeft om de lettertypen en met de hand getekende kunst te koppelen.

Conclusie

Dus dat ging allemaal over de teksteffect-apps die goed zijn om de foto's te bewerken. Of je nu een professional of een beginner bent, deze apps doen wonderen bij het verbeteren van je foto's. Om mooie afbeeldingen te maken, heb je geen ingewikkelde fotobewerkings-apps nodig.

gerelateerde berichten