Zoeken

Bewerk de foto's met Hulpmiddelen voor het verwijderen van achtergrond

Het verwijderen van de achtergrond van een afbeelding heeft tal van voordelen. In de digitale wereld is het belangrijk om de foto's te bewerken voordat ze ergens worden gebruikt, bijv. websites, brochures, catalogi en tijdschriften enz. Met de toegenomen aandacht voor de digitale media, is het essentieel geworden om de webpagina's te optimaliseren om gemakkelijke toegang en snellere toegang te bieden. laadsnelheid.

Om de beeldbewerking uit te voeren, zijn dit enkele tools die eenvoudig te gebruiken zijn en ook lagere kosten hebben. Bekijk ze eens:

Paint.Net

Paint.Net is een geweldig hulpmiddel om de foto's te bewerken en ze er mooi uit te laten zien. Het is een online app die je gratis kunt downloaden op je Windows-bureaublad en met een paar klikken de geweldige foto's kunt krijgen. Met deze applicatie kun je de ongewenste achtergrond met een paar tikken verwijderen en kun je de foto's online of offline gebruiken.

Open Paint.net en ga naar de werkbalk met de afbeelding geopend die u wilt bewerken. Kies het gereedschap Toverstaf en klik op de afbeelding. U zult zien dat de achtergrond gemakkelijk kan worden verwijderd, of deze nu zwart, wit of een andere effen kleur is. Zorg ervoor dat de achtergrond één kleur heeft, anders zal het moeilijk zijn om deze te verwijderen.

Wanneer u op de achtergrond klikt, verschijnen er marcherende mieren en zodra de achtergrond is geselecteerd, kunt u deze verwijderen door op de knop Verwijderen te drukken. Als u klaar bent, slaat u de afbeelding op in het gewenste formaat om op de verschillende platforms te gebruiken.

Photoshop

Photoshop is een veelgebruikte fotobewerkingssoftware die feilloos werkt. Om de foto's te optimaliseren, geeft Photoshop je een mooie controle zoals een professionele afbeeldingseditor. In deze software worden tools zoals toverstaf, pentool en achtergrondgumtool enz. gebruikt om een ​​omtrek te creëren rond de ongewenste delen van de achtergrond.

Voor de eenvoudige achtergronden wordt het toverstafgereedschap gebruikt. Omdat de fijnere gedetailleerde randen zoals bont, haar of waterspatten moeilijk te selecteren zijn, zou de toverstaf hier niet perfect werken. Behalve het gereedschap Toverstaf, is het pengereedschap een ander alternatief dat de moeilijke achtergronden verwijdert, zoals gemengde kleuren, te veel objecten op de achtergrond, enz.

GIMP

GIMP is een beeldbewerkingssoftware die een geweldig alternatief is voor Photoshop. Open de afbeelding in GIMP en voeg een alfakanaal toe om de achtergrond transparant te maken. Ga naar Laag> Transparantie> Alfakanaal toevoegen om de bestaande achtergrond te verwijderen.

Selecteer nu de achtergrond door de tool Fuzzy select uit de toolbox te kiezen. Blijf de achtergrond verwijderen door de drempel aan te passen en als je klaar bent, gebruik je het gummetje om de rommelige randen schoon te maken. Sla de afbeelding op in het PNG-formaat.

Conclusie

Achtergrond verwijderen is een goede techniek voor de beeldoptimalisatie voor het web. Werk aan de techniek en beheers de kunst van bijsnijden, vergroten/verkleinen, uitlijnen en marges enz. om de gewenste resultaten te bereiken. Ik hoop dat je een goed idee krijgt van tools voor het verwijderen van achtergronden om je afbeeldingen te verbeteren.

Heb een goede dag!

gerelateerde berichten